- 28 Nisan 2011
- 85
- 131
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.861
saol canım .dişim enfeksiyon kapmış yarısı içinde yarısı gömülü antibiyotik kullanıyorum bitsin mecbur çektiricemkuzum pardon temmuz yazmışım eylul yazıcağıma. görev paylaşımı yaptım. her hafta 2 kişi listenin paylaşım alanına taşınmasından sorumlu, bir aksilik durumunda zaten ben mudahale ediyorum yapıyorum. sizinde paylaşım alanındaki işleri bilip öğrenmeniz için bir görev sadece hemen düzelticem şimdi
geçmiş olsun neslimm. 20 likten bende çok çektim, hele biri çene kemiğine saplanmıştı 1 saatlik operasyonla çektirmiştim, ağzım gözüm yarılmıştı. çektircekmisin peki sende
irem hoşgeldin cnm. sanırım 77 lerde gittin dimi kaçla geri döndün bakim de hele. bugunden tezi yok sende menulerini yaz paylaş, yeni arkadaşların geldi tanış kaynaş, takım içi free takım konuk listemizde 2 kişi var sende 3. ol yola devam et bitanem haydiBen geldim ama kilolarla
zeynom totona yapışacak o cıslar. bak bayrama gitsin şöyle bi 5kg ha gayret be kuzumKizlar merhaba pasta işim yuzunden burayı cok ihmalnettim. Haftasonu cok yogundum hemen menumu yazayim.
Cunartesi
Sabah:2 dilim ekmege tost
Oglen:1 tabak sebze yemeg. 1dilim ekmek. Yogurt
Aksam -tavuk kizartmasalata ,1 kemalpaşa:___(
Pazar: pastirmaliyumurta 1dilim ekmek a_ domates salatalik
Oglen:cok yogundum disardan soyledimsoylemiyim ((
Aksam : yok
Ben yarından itibaren yazayım. Tartılmadım çok korkuyorum kilo aldığım tipimden belli oluyorirem hoşgeldin cnm. sanırım 77 lerde gittin dimi kaçla geri döndün bakim de hele. bugunden tezi yok sende menulerini yaz paylaş, yeni arkadaşların geldi tanış kaynaş, takım içi free takım konuk listemizde 2 kişi var sende 3. ol yola devam et bitanem haydi
Way yelizim wayy bu saatten sonra bisi koyma agzina menun harika spor mukemmel. Cok acikirsan ayran ic kafa bul tamammi :)bugunu kapattigimiza gore yediklerimi yazayim
sabah 9'da:2 haslanmis yumurta uzerine biraz maydoniz dereotu cirekotu pulbiber ceviz ve badem ekledim
bir dilim peynir domates salatalik zeytin
arada bir bardak ayran ve bir fincan lipton slim plus cay ictim
aksam 17'de:bir tabak corba zeytinyagli fasulye semizotu salatasi ayran
spor:1 saat yuruyus +5 dk bolgesel calisma
su:2 litre
Irem hic korkma tatlim. Sen tartilip bildir sabah cumaya kadar menu yaz cabuk gelen cabuk gider. Ben 1 hafta 4kg alip 3 gunde gonderdigimi bilirim sakin korkma basarirsinBen yarından itibaren yazayım. Tartılmadım çok korkuyorum kilo aldığım tipimden belli oluyor
Inşallah etki eder canım birlikte şu 30. Güne bi gelsek de sonuçları görsek çok merak ediyorumEvet canım gördüm yorumları müthiş bişey valla bizdede etki eder inşallah :) ben böyle bi program istiyordum ama tek olunca olmuyo bu işler. ..
Teşekkür ederim canım umarım altından kalkabilirimOoo hadi bakalım sıva kolları değişim başlasınsüper bi spor programı canım valla
Menü güzel canım dengeleme çok iyi böyle böyle gidecek kilolar inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken
Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettimevim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek
Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı)
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pastacidden herkesten daha inceydi benimkisi
Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm
Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır
Canim cok geçmiş olsun iyi bilirim 20 lik dış ağrısını allah sabır versinGünaydın canlarim . Dış ağrısı bol bi haftasonu geçirdim. 20 lik disimin zonklamasiyla uyandım. Cumartesi günü doktora gittik acile iğne vurdular hiç tadım yoktu . Zaten bişey yiyemedim ağrıdan . Aman dedim sağlıkla zayıflaYalım
Zayiflamissin denmesi harika bişey canım çok sevindim TebriklerSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur
Dün gerçekten çok güzel geçtiBu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma
Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız
Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısındanartık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi)
Hadi bakalım canım haftaya bekliyorum inşallah gel bize katil bize hem incelige hem fitlige :)harika
maşallah yelizim harikasın sende
hadi azmini daim olsun. bu hafta telaşımıda atlatayım haftaya size katılıcam du bakalım gaza geldim :)))
çocuklar öyle ya süt azaldımı bırakıyorlar. haftaya katılıyom siz başlayın bakalım
maşallah meleklerime beee
eşe süpriz yapalım tabi ya azmin daim olsun sporların
bizim burda havalar sıcak hala fitnes salonumuz var ama klima olmadığından hamam gibi giremiyorum, sanırım 2 haftaya artık hava eser inerim bende hergün eskisi gibi karma sporumu yaparım
Ay canım benim acil şifa versin Rabbimsaol canım .dişim enfeksiyon kapmış yarısı içinde yarısı gömülü antibiyotik kullanıyorum bitsin mecbur çektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?