- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.901
benim kaçak meleklerim nerdesiniz
cansum dönemedin bi türlüFairy Tale 123
kızlar bu arada zekikadın arkadaşımızın dedesi vefat etmiş, bana mesaj bırakmış umarım kısa zamanda döner allah rahmet eylesin
canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallahbenim kaçak meleklerim nerdesiniz
kızlar bu arada zekikadın arkadaşımızın dedesi vefat etmiş, bana mesaj bırakmış umarım kısa zamanda döner allah rahmet eylesin
benim kaçak meleklerim nerdesiniz
Günaydın canım umarım güzel bir gün geciririzgunaydiiinnnnn
guzel bir gun olsun insallah
Çok saolun, dostlar saoğolsun.zekikadin canım basın sağolsun allah rahmet eylesin
oh sefan olsun keyfini sür evde vakit geçirmenin. sporda erkenden yapılıyor maşallahGünaydın diyeceğim ama öğle oldu iyi günler diyeyim o zaman ben kahvaltı yaptım cayimi içiyorum keyif yapıyorum evi supurdum kahvaltıdan önce biraz sonraki silecegim inşallah sonra spor yapacağım
yeşil kelebeğim hoşgeldin, daha iyisin umarımÇok saolun, dostlar saoğolsun.
Evet daha iyiyim kaptanım, herşey bizim için. Çok teşekkür ederim desteğini üzerimde hissettim. Bu iyi hissettirdi inan.oh sefan olsun keyfini sür evde vakit geçirmenin. sporda erkenden yapılıyor maşallah
yeşil kelebeğim hoşgeldin, daha iyisin umarım
canım benim herzaman yanındayız arkadaşlarınla. hep derim ya hayat paylaşınca güzel ve anlamlıEvet daha iyiyim kaptanım, herşey bizim için. Çok teşekkür ederim desteğini üzerimde hissettim. Bu iyi hissettirdi inan.
bak sen bıdığaay ben yine cis nobetlerimdeyim bidigin basinda uzun zamandir idrar tahlili vermemiz lazim ama bi turlu alamiyoruz uyuttum sindi torbayi bagladim umarim yapar yoksa lazimlik alacagim uzerine buzdolabi gecirip yaptirCagim son care
yok kaptanim yapistirtmiyo bile ciglik ciglik bagiriyo su anda bile uyuyo ama huzursuz habire elini torbaya atip duruyobak sen bıdığaçişi kıymetli annesi. o yapışan torbalarla kolay alınır ama neden alamadın ki yelizim. olmadı lazımlıkla al artıkın vay bıdık vay
Yaaaa bizde ozledik. Sen benim takim arkadasimsin batirdinmi kırmızı takimi yoksaAyy kaptanım dün akşam döndüm yarından itibarende tekrar başlıyorum bugünde dikkat edemedim yarın hayırlısıyla dönerim aranıza özledim sizi
Canim evet evde olmanın tadını çıkarıyorum ekimde işe başlayacağım ya yavaş yavaş sıkıntısı bastı zatenoh sefan olsun keyfini sür evde vakit geçirmenin. sporda erkenden yapılıyor maşallah
yeşil kelebeğim hoşgeldin, daha iyisin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?