Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim benim menu süper sporda güzel Tebrikler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii

Bugün cidden çok çok iyi bir performans sergiledim ve rahat 4 km yürümüşümdür
Zaten gideceğim yer 1.5 km öte bir yerdeydi eee git gel yaptı bile 3 km birde orada oradan oraya koşturdum
Şükür hiç sıkıntı yaşamadan kızımın pasaportu için gereken bütün evrakları toparladım hatta resim işinide aradan çıkarıp teslim aldık
SAdece Almanyadan bir tane evrak kaldı onuda artık kardeşimden isteyeceğiz bu gece Konsolosluktaki bayan şimdilik faksı yada maili de olur pasaportu almaya geldiğinde orginalini getirirsin dedi ( nasılsa o zamana kadar kardeşimde gelecek )

Alışverişimide yapa yapa evime döndüm hatta ben geldiğimde eşim kapı önünde beni bekliyordu aradi beni işten erken çıktım neredesin alayım seni diye bende temiz bir fırça attım yürü git kapı önünde bekle beni ben yürürüm dedim Annem bile valla kendini aştın eskiden olsa hemen eşini arar aman gel beni buradan al derdin diyor
Cidden kilolar gittikçe daha bir zevkle yürüyorum ve inşallah dahada kilolar gidince artık tüy gibi hafif olurum

Akşam yemeğimizide yedikten sonra eşimi arkadaşıyla görüşmeye uğurladım bende kendimi buraya attım
Kuzular kapı önünde biraz oynamak istediler ( zaten komşulardan biri devamlı camda onlara bakıyor kendi kızıda yanlarında diye ) bende kafa dinliyorum o bahaneyle

Hemen aklımdayken bugünlük menümüde paylaşayım

Sabah; ( 09:30 diyelim tam hatırlamıyorum )
1 büyük kase mercimek çorbası
1 tabak marul ( üzerine de dünden kalan cacıktan sos niyetine 3 yk cacık döktüm manyak güzel oldu )

ara; 11:30
Şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:45 )
5 - 6 köfte ( tabiki ızgara )
Bol salata
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 bardak şekersiz limonata ( aslında normalde ağzıma sürmem ama içim yandı )

Bu saatten sonrada ancak içersem nescafe içerim bir tane ancak ve bol su tabiki

Menü güzel canım spor da güzel iyi yurumussun Tebrikler artık esimizi cagirmiyoruz dolmuşa binmiyiruz tabana kuvvet

Bugün menüm

Sabah 12.00 sebzeli omlet zeytin peynir salatalık domates çay

Ara 15.30 activia içine biraz musli koydum

Akşam 17.40 fırında patlıcan yoğurt

Ara 20.00 beşi bir yerde çay

Su 4 litre su

Spor 45 dakika Leslie 4mil
36 dakika fitness
30 dakika jillian

Canim evet evde olmanın tadını çıkarıyorum ekimde işe başlayacağım ya yavaş yavaş sıkıntısı bastı zaten
Ay ben gencken calismaya hevesliydim simdi ev kadini olasim var nerde o gunlerrrr diyorum 2 cocuk okuyacak daha :)

Menu spor süper cnm. Kizin ne zaman yolcu yurtdisina pasaportu aldin yikkucan sanirsam bi ara diyordunn
Wahhhh masallah bitanem sen harikasin ya sporlara bayildimmmm

Menumu yazayim bende
Kahvaltı peynirli omlet domates fistik zeytin
Ogle et sote ayran salata
16.00 gibi yarim armut 3 kucuk erik 1 bardak ayran
19.00 da firinda karisik sebze sarimsak yogurtla ve karalahana kavurma
2 kare bitter
Spor 25dk karin bacak videolari. Oncesinde site etrafinda 15dk yurudum merdiven ciktim isinmistim toplam 40dk.
Yurume yapamadik malesef dagilan evi topladim yerleri kuru islak paspasladim yazin hali kullanmiyorum kolay oluyor boyle bide market alisverisi yaltik esimle gun bitti. Yesilcay icip yatarim

Menu spor süper cnm. Kizin ne zaman yolcu yurtdisina pasaportu aldin yikkucan sanirsam bi ara diyordunn

Sağ olasın canım
Yok kızın pasaportunu yenileyelimde hazırda bulunsun dedik ( 6 senelik veriyorlar nasılsa )
Bir sonraki yaza doğru Görümce İskoçyaya davet etti ama bilet parası maşallah baya pahalı eşim yinede gidelim diyor ama kısmet tabi Heee kızımda birlikte gidelim ama olmadı beni gönderin diyor
Daha çok var ama Allah korusun acil bir durum olursada hazırda bulunsun dedi eşim bir ara hatta ortalık karışacak gibi olduğunda çocukları alıp Almanyaya gidersiniz diyordu tabi hayatta işim olmaz sonuçta batan gemiyi ilk önce fareler terk eder ve benim fare olupta Vatanımı terk edecek hiçç niyetim yok

Bugün benim doğum günüm. .. tartıldım sonuç 82 yarından itibaren hem diyete hem de menü yazmaya başlayacağım inşallah yarın akşam üstü dışarı çıkıcam olduğu kadar telafi etmeye çalışırım artık

Canım doğum günün kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı, mutlu, huzurlu seneler nasip etsin....Aminnnnnn
Rabbim bir sonraki doğum gününde fıstık gibi olmayı nasip edecektir zararın neresinden dönersen kardır

Teşekkür ederim canım baya uğraşıyorum valla ayagimin altı su toplamış sorma açıyor ama yapacak bişey yok aynen devam kızım da zorluyor hele bugün çok huysuzdu parça parça yaptım artık

Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım

herkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…