- 28 Nisan 2011
- 85
- 131
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.941
AYNEN ÖYLE. böyle durumlarda atamın nutkunu okuyup vatana sahip çıkmak için elden ne geliyorsa bende yapmaya hazırım.Sağ olasın canım
Yok kızın pasaportunu yenileyelimde hazırda bulunsun dedik ( 6 senelik veriyorlar nasılsa )
Bir sonraki yaza doğru Görümce İskoçyaya davet etti ama bilet parası maşallah baya pahalıeşim yinede gidelim diyor ama kısmet tabi Heee kızımda birlikte gidelim ama olmadı beni gönderin diyor
Daha çok var ama Allah korusun acil bir durum olursada hazırda bulunsun dedi eşimbir ara hatta ortalık karışacak gibi olduğunda çocukları alıp Almanyaya gidersiniz diyordu tabi hayatta işim olmaz sonuçta batan gemiyi ilk önce fareler terk eder ve benim fare olupta Vatanımı terk edecek hiçç niyetim yok
Bugün benim doğum günüm. .. tartıldım sonuç 82yarından itibaren hem diyete hem de menü yazmaya başlayacağım inşallah yarın akşam üstü dışarı çıkıcam olduğu kadar telafi etmeye çalışırım artık
ooo okul başladımı doktorum adayım, hadi hayırlı olsun zihin açıklığı versin allah. ayrıldınmı evden ozaman, anneyle aran bozuktu en son belki ayrılık iyi gelir ha ne dersin. bol bol sevdiğin dostlarınla zaman geçir motiveni al kuzumİnşallah ablacım çok sağol. Okulum da başladı bu arada
meraktaydım neslim hoşgeldin iyisiniz umarımherkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler
gunu iyi atlatmışsındünkü menüm :
sabah: bir dilim ekmek peynir bi tane haslanmış yumurta salatalık çay
öğle: karışık ızgara salata bi dilim ekmek ayran
ara bi tane elma
akşam: kabak yemeği ve yogurt yedim
arada oğlumun muzunun yarısını yedim. 3 litre su içtim
spor : anne oğul geizye çıktık evde sıkıldığı için birazda ateşi düşünce parka götürdüm 1 saat dolaştık hafif tempolu yürüyüştü:)
herkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler
AYNEN ÖYLE. böyle durumlarda atamın nutkunu okuyup vatana sahip çıkmak için elden ne geliyorsa bende yapmaya hazırım.
bende busene gönderemedim seneye kızımı yurtdışı ingilizce dil kampına yollamayı planlıyorum şimdiden para biriktirmem lazım nasıl olacak bilmem :)
Canim oğlusun bu süreyi çabucak atlatir inşallah allah kolaylık versinherkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler
Canim maşallah bu enerjin daim olsungünaydınnnn.
mutluyum
motiveyim
evreni ve tüm varlıkları seviyorum
enerjimden sizede veriyorum
kocaman hemde kocaman GÜNAYDINLARRRRR
Ooo ne güzel insanın kendi bahçesinden toplamasıkızlar çok motiveyim keyfim yerinde daha ne olsun. hobi bahçemden topladığım sebzelerle sebze suyu içiyorum bu hafta gene işe yaradı
Eki Görüntüle 1621714
evet cnm çok keyifli inan. 7 türk komşumla site yönetiminden arka bahçede ufak parselleri istemiştik 3 senedir bişiler yetiştiriyoruz toplaması yemesi ayrı zevk.Ooo ne güzel insanın kendi bahçesinden toplaması
Canim güzel menü maşallahdünkü menüm :
sabah: bir dilim ekmek peynir bi tane haslanmış yumurta salatalık çay
öğle: karışık ızgara salata bi dilim ekmek ayran
ara bi tane elma
akşam: kabak yemeği ve yogurt yedim
arada oğlumun muzunun yarısını yedim. 3 litre su içtim
spor : anne oğul geizye çıktık evde sıkıldığı için birazda ateşi düşünce parka götürdüm 1 saat dolaştık hafif tempolu yürüyüştü:)
tamam cansum acilen başla. çabuk gelen çabuk gidiyor. cumaya ne gitse kardır, kırmızı takım sabote oldu tühKaptanım sabah tartıldım 79 çıktım 1 kilo almışım en iyisi sizin detoksu yapayım yada bende araştırır bişeyler yaparım :)
bu kadarsa menun gayet guzel cnm. acıkırsan akşama, yoğurt ve haşlama yada çiğ sebze filan yebugunku menum
sabah
omlet peynir zeytin iki isirik borek ceviz yarim incir iki dilim seftali biraz uzum(bu kahvaltiyla hem gozumuz hem karnimizz doydu sabah 9 du)
15. de et doner salata ayran
spor
2 bucuk saat yuruyus
su
2 litre
bu saatten sonra bisey yiyebilecegimi zannetmiyorum
kızlar çok motiveyim keyfim yerinde daha ne olsun. hobi bahçemden topladığım sebzelerle sebze suyu içiyorum bu hafta gene işe yaradı
Eki Görüntüle 1621714
bahçem bu. karalahana olan parsel benim :)bide ilgilenebilsem neler ekerimde anca bukadar. şimdilik. biber,maydonoz,nane,karalahana,semiz marul.. Eki Görüntüle 1621769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?