Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun ki menumm
Sabah. 8.00 de 1 bardak maydonoz kuru sivi icecek yarim armut 3 kara erik 1 bardak kefir badem
13.30 da etli kuru 1 kasik bulgur
19.00 da 1 bardak yesil iksir sebze suyu
Yarim saat sonra firinda sebzeli kofte azcik tarhana corba. 2 kasik bulgur
Sporu yapinca yazayim. Sabah 25dk yurumustum. Simdi mel b karin bacak yapayim

Bu iksirler sular ne oluyor ki neslim
Birde sen 15kğ mu verdim ay darısı banaaaaa 30kg yüküm var çok zormus gidiyor

Bu iksirler sular ne oluyor ki neslim
Birde sen 15kğ mu verdim ay darısı banaaaaa 30kg yüküm var çok zormus gidiyor
Rawfood detoks iceceklerinden canim. Karisik yesil yaprak. Iste maydanoz.karalahana.nane biraz limon suyu ve salatalik blendirda çekiyorum iciyorum. Www.gulkaynak.com sitesinde daha fazlasi faydali bilgilerde var. Ben 5 senedir arada yaparim ki su an detoks mevsimi kararinda yapamadamda iceceklerini iciyorum.
Evet 15kg dan kurtuldum ama nicedir takildim 75-77 arasinda ama yilmadim devam

Yılma canim ben tam hedefe yaklaştım 63te takildim baya bi zorladi beni ustune hamile kaldım :)bi bakarım bende detox yapacaktır ama emzirdigim için olmuyor

İyi akşamlar kızlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ..oğlumun ateşi hala devam ediyor oyüzden giremiyorum baya yoruldum
Menülerimi yazayım
Dünkü menüm
09.00 peynir domates salatalık zeytin
12.00 bulgur pilavı ayran salata
17.00 elma yoğurt
19.00 kabak yemeği
Spor jillian

Bugunki menüm
08.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 çorba salata
16.00 kabak yemeği ayran salata
19.00 meyve
Su 2 lt
Spor jillian

Canım benim çok geçmiş olsun ogluşuna allahım şifa versin tez zamanda iyilessin inşallah
Menü ayrıca süper tatlim çok beğendim jillian a başlamışsin nasıl gidiyor zorlandin mı
Teşekkür ederim canım ...başladım jilliana canım devam ediyorum bakalım ..zorlandım baya canım ya ama sanki kolaylaşıyor alisiyorum

Saol kaptanım boğaz enfeksiyonu kanada yüksek çıktı enfeksiyon ıgne vuruluyor günlük iyi olur inşallah

Ay valla sürekli yazamıyorum ya kizlar kusura bakmayin daha fazla girmeye caliscam.
Bugun
1
Sabah:yumurta-domates-yesillik5zeytin
Oglen:1 kase mercimek yarim simit
Alsam 1 lahmacun 1 kase yoğurtlu salata aytanayran

Gece:1 saat yürüyüş yapcam-

Ablacım ben zaten ailemle kalıyorum

Kızlar bugün giremedim kızım çok huysuz hiç uyumadi bugün ya yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek acaba kulağı iyilesmedi mi ki
Altı da pisik olmuş kıpkırmızı yazık antibiyotikten sanırım onada ağlıyor olabilir
Spor da sadece Leslie yapaboldim

Bugün menu

Sabah kepek ekmekli beyaz peynirli tost sebzeli omlet domates salatalık çay

Öğle 1 kase Yoğurtlu makarna

Akşam 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık fırında patlıcan yoğurt karpuz

Ara 2 dilim şeftali 2 dilim armut

Spor 45 dakika Leslie 4 mil
Jillian yapamadım ya şimdi uyudu bu saattede olmaz artık gürültü ölür komşu rahatsız olur

canim gecmis olsun pisik icin hametan pomad oneririm hemen fark edicektir kulak iltihabi mi olmustu ki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam
Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh

Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye ama maalesef süt kesildi nedense Üzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle bakalım nasıl bir tadı olacak ilk kez yaptım ama zevkliymiş
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye

Banum ben dun karisik sebze patates dogradim az yagladim firina verdim fasulye bile koymustum. Sonra sarimsak yogurt uste domates soss nedis olmustu kizartma halt etmisss.

Afiyet olsun canım bende biber közledim ( hatta zarlarını da soydum sonradan ) yağsız tavadada patlıycanla kabak pişirdim akşamlık üzerine domates sosuda yapacağım sarımsaklı ama sabah dayanamadım ve biraz kahvaltı niyetine yedim soğuk soğuk çok iyi geldi birde geçenlerde aldığım semizotu baktım duruyormuş ( unuttup dün tekrar tazesini almıştım ) oda bitsin diye semizotu salatası ama cidden iyi geldi sabah sabah
Akşam da belki Annemlere geçeceğim olmadı ona giderken yanımda götürürüm sebzeleri birazda ilave yapar hep birlikte yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…