- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.961
Bu iksirler sular ne oluyor ki neslimBugun ki menumm
Sabah. 8.00 de 1 bardak maydonoz kuru sivi icecek yarim armut 3 kara erik 1 bardak kefir badem
13.30 da etli kuru 1 kasik bulgur
19.00 da 1 bardak yesil iksir sebze suyu
Yarim saat sonra firinda sebzeli kofte azcik tarhana corba. 2 kasik bulgur
Sporu yapinca yazayim. Sabah 25dk yurumustum. Simdi mel b karin bacak yapayim
Rawfood detoks iceceklerinden canim. Karisik yesil yaprak. Iste maydanoz.karalahana.nane biraz limon suyu ve salatalik blendirda çekiyorum iciyorum. Www.gulkaynak.com sitesinde daha fazlasi faydali bilgilerde var. Ben 5 senedir arada yaparim ki su an detoks mevsimi kararinda yapamadamda iceceklerini iciyorum.Bu iksirler sular ne oluyor ki neslim
Birde sen 15kğ mu verdim ay darısı banaaaaa 30kg yüküm var çok zormus gidiyor
Yılma canim ben tam hedefe yaklaştım 63te takildim baya bi zorladi beni ustune hamile kaldım :)bi bakarım bende detox yapacaktır ama emzirdigim için olmuyorRawfood detoks iceceklerinden canim. Karisik yesil yaprak. Iste maydanoz.karalahana.nane biraz limon suyu ve salatalik blendirda çekiyorum iciyorum. Www.gulkaynak.com sitesinde daha fazlasi faydali bilgilerde var. Ben 5 senedir arada yaparim ki su an detoks mevsimi kararinda yapamadamda iceceklerini iciyorum.
Evet 15kg dan kurtuldum ama nicedir takildim 75-77 arasindaama yilmadim devam
Teşekkür ederim canım ...başladım jilliana canım devam ediyorum bakalım ..zorlandım baya canım ya ama sanki kolaylaşıyor alisiyorumCanım benim çok geçmiş olsun ogluşuna allahım şifa versin tez zamanda iyilessin inşallah
Menü ayrıca süper tatlim çok beğendim jillian a başlamışsin nasıl gidiyor zorlandin mı
Teşekkür ederim canimcok gecmis olsun canim tez iyilessin insallah
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Saol kaptanım boğaz enfeksiyonu kanada yüksek çıktı enfeksiyon ıgne vuruluyor günlük iyi olur inşallahcanım toplamı45dk filan 3 videonun. videolara tıkladığında dk ları yazıyo ama şimdi bilemedim tam
nazarlıksın banum tebrikler
bravo sana
vavvvv
meyveleri akşama bırakmasak süper olur bitanem.
menu spor harika
çok geçmiş olsun cnm. şimdi nasıl ne enfeksiyonu varmış acaba. kış mevsimi geldi bağışıklık güçlendirici kürler yapmak lazım miniklere
Ablacım ben zaten ailemle kalıyorumAYNEN ÖYLE. böyle durumlarda atamın nutkunu okuyup vatana sahip çıkmak için elden ne geliyorsa bende yapmaya hazırım.
bende busene gönderemedim seneye kızımı yurtdışı ingilizce dil kampına yollamayı planlıyorum şimdiden para biriktirmem lazım nasıl olacak bilmem :)
nice yaşların olsun cnm sevdiklerinle. geçmişe bakma önumuze bak okey
ooo okul başladımı doktorum adayım, hadi hayırlı olsun zihin açıklığı versin allah. ayrıldınmı evden ozaman, anneyle aran bozuktu en son belki ayrılık iyi gelir ha ne dersin. bol bol sevdiğin dostlarınla zaman geçir motiveni al kuzum
meraktaydım neslim hoşgeldin iyisiniz umarım
kaçamak yapmadın dımi
bak takım arkadaşında dedesini kaybetmiş yük sende
gunu iyi atlatmışsın
Daha ne olsun canım maşallah çok iyibahçem bu. karalahana olan parsel benim :)bide ilgilenebilsem neler ekerimde anca bukadar. şimdilik. biber,maydonoz,nane,karalahana,semiz marul.. Eki Görüntüle 1621769
canim gecmis olsun pisik icin hametan pomad oneririm hemen fark edicektir kulak iltihabi mi olmustu kiKızlar bugün giremedim kızım çok huysuz hiç uyumadi bugün ya yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek acaba kulağı iyilesmedi mi ki
Altı da pisik olmuş kıpkırmızı yazık antibiyotikten sanırım onada ağlıyor olabilir
Spor da sadece Leslie yapaboldim
Banum ben dun karisik sebze patates dogradim az yagladim firina verdim fasulye bile koymustum. Sonra sarimsak yogurt uste domates soss nedis olmustu kizartma halt etmisss.
Kızlar bugün giremedim kızım çok huysuz hiç uyumadi bugün ya yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek acaba kulağı iyilesmedi mi ki
Altı da pisik olmuş kıpkırmızı yazık antibiyotikten sanırım onada ağlıyor olabilir
Spor da sadece Leslie yapaboldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?