- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.981
banum çökelek yapman isabet olmuş bende sık sık yapıyorum. suyunu dökme sakın hemen bi tarhana çorbası yada domates çorbası pişir o suyla yemeye doyamazsın.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam
Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh
Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diyeMeğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye ama maalesef süt kesildi nedense Üzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle bakalım nasıl bir tadı olacak ilk kez yaptım ama zevkliymiş
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsünartık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye
Afiyet olsun canımbende biber közledim ( hatta zarlarını da soydum sonradan ) yağsız tavadada patlıycanla kabak pişirdim akşamlık üzerine domates sosuda yapacağım sarımsaklı ama sabah dayanamadım ve biraz kahvaltı niyetine yedim soğuk soğuk çok iyi geldi birde geçenlerde aldığım semizotu baktım duruyormuş ( unuttup dün tekrar tazesini almıştım ) oda bitsin diye semizotu salatası ama cidden iyi geldi sabah sabah
Akşam da belki Annemlere geçeceğim olmadı ona giderken yanımda götürürüm sebzeleri birazda ilave yapar hep birlikte yeriz
canım bu yeşil iksir suları emzirirken sakıncalı değil, tam tersine sütün kalitesi de yoğunluğuda artarYılma canim ben tam hedefe yaklaştım 63te takildim baya bi zorladi beni ustune hamile kaldım :)bi bakarım bende detox yapacaktır ama emzirdigim için olmuyor
menulerde sorun yok maşallah. hala neden ateşi var acepİyi akşamlar kızlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ..oğlumun ateşi hala devam ediyor oyüzden giremiyorum baya yoruldum
Menülerimi yazayım
Dünkü menüm
09.00 peynir domates salatalık zeytin
12.00 bulgur pilavı ayran salata
17.00 elma yoğurt
19.00 kabak yemeği
Spor jillian
Bugunki menüm
08.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 çorba salata
16.00 kabak yemeği ayran salata
19.00 meyve
Su 2 lt
Spor jillian
1 haftada alışırsın bitanemTeşekkür ederim canım ...başladım jilliana canım devam ediyorum bakalım ..zorlandım baya canım ya ama sanki kolaylaşıyor alisiyorum
güneşin dik olduğu saatte bebeğini 10dk çıplak güneşlendir bitanem, d vitamini üst solunum yollarına iyi gelecektir. guneş banyosundan sonra suyla duş aldır sabun kullanmadan 24 saat geçirsinki emilsin dvit.Saol kaptanım boğaz enfeksiyonu kanada yüksek çıktı enfeksiyon ıgne vuruluyor günlük iyi olur inşallah
menu dengeli zeynom hoşgeldin. pasta işi nasıl gidiyor, pastacı güzeliiAy valla sürekli yazamıyorum ya kizlar kusura bakmayin daha fazla girmeye caliscam.
Bugun
1
Sabah:yumurta-domates-yesillik5zeytin
Oglen:1 kase mercimek yarim simit
Alsam 1 lahmacun 1 kase yoğurtlu salata aytanayran
Gece:1 saat yürüyüş yapcam-
ruveydam düğün telaşındandır bitanem güzel günleri düşün, herşey güzel olacakBen buralardayim. Takip ediyorum sizi devamli.
Ama enerjim acayip dusuk. Bi haller oldu bana ne motivasyon var su sira ne bir sey yapma istegi.
Halsiz halsiz dolaniyorum ortalikta.
@zekikadin allah rahmet eylesin basin sagolsun
ha öylemii ben başka şehirde okuyorsun sanmıştım :)Ablacım ben zaten ailemle kalıyorum
antibiyotik pişirmiştir cnm. zeytin yağı, hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor bulabilirsen soğuk sıkım eczaneden el altında al hep bulunsunKızlar bugün giremedim kızım çok huysuz hiç uyumadi bugün ya yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek acaba kulağı iyilesmedi mi ki
Altı da pisik olmuş kıpkırmızı yazık antibiyotikten sanırım onada ağlıyor olabilir
Spor da sadece Leslie yapaboldim
menunde sadece akşama bıraktığın meyvelere takılıyorum kuzum, gerisi dengeli güzel. sağlık olsun bebğin düzelsin devam edersin sporaBugün menu
Sabah kepek ekmekli beyaz peynirli tost sebzeli omlet domates salatalık çay
Öğle 1 kase Yoğurtlu makarna
Akşam 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık fırında patlıcan yoğurt karpuz
Ara 2 dilim şeftali 2 dilim armut
Spor 45 dakika Leslie 4 mil
Jillian yapamadım ya şimdi uyudu bu saattede olmaz artık gürültü ölür komşu rahatsız olur
gunaydiiiinnnnn
bugun bende maydonoz kurune basladim guzel bi kahvalti da simdi sira
Herkese günaydın bugün aranıza kesin dönüşü yaptım kahvaltıda protein çok önemli onu anladım dün karbonhidrat ağırlıklı yemiştim tüm gün doymak bilmedim yani ben bile şaşırdım hiç doymazmı bi insan tüm gün ama bugün süt yumurta peynir ve domates salatalıkla güzel bir kahvaltı yaptım ve karnım çok tok bugün sporda yaparım enerjik hissediyorumdün neydi öyle ye ye doymadım bide halsizdim yani protein çok önemli
Neslim yapayım o halde malum yeşil çay bile icmiyorum içinde rezene bitecek iykkk geldicanım bu yeşil iksir suları emzirirken sakıncalı değil, tam tersine sütün kalitesi de yoğunluğuda artar
günde 1 bardak içmeni öneririm mevsiminde ne bulursan yap iç bence, yarasın bebişine
menulerde sorun yok maşallah. hala neden ateşi var acep
1 haftada alışırsın bitanem
güneşin dik olduğu saatte bebeğini 10dk çıplak güneşlendir bitanem, d vitamini üst solunum yollarına iyi gelecektir. guneş banyosundan sonra suyla duş aldır sabun kullanmadan 24 saat geçirsinki emilsin dvit.
d vit damla kullanıyormusun, bence hastalandıklarında kullanmak lazım.
menu dengeli zeynom hoşgeldin. pasta işi nasıl gidiyor, pastacı güzelii
ruveydam düğün telaşındandır bitanem güzel günleri düşün, herşey güzel olacak
ha öylemii ben başka şehirde okuyorsun sanmıştım :)
ee günlerin nasıl geçiyor bu sene staj olacakmı
antibiyotik pişirmiştir cnm. zeytin yağı, hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor bulabilirsen soğuk sıkım eczaneden el altında al hep bulunsun
menunde sadece akşama bıraktığın meyvelere takılıyorum kuzum, gerisi dengeli güzel. sağlık olsun bebğin düzelsin devam edersin spora
başla bitanem hadi bakalım
oh şükür kavuşturana bak tecrube ettikçe sağlıklı beslenmeye 1 adım daha atacaksın sağlıklı karbonhidrat almayı unutma her öğün
Telasem de yok ki kptanim bu ara. Oyle evde bos bos duruyorum. Hicbir sey yapasim yokcanım bu yeşil iksir suları emzirirken sakıncalı değil, tam tersine sütün kalitesi de yoğunluğuda artar
günde 1 bardak içmeni öneririm mevsiminde ne bulursan yap iç bence, yarasın bebişine
menulerde sorun yok maşallah. hala neden ateşi var acep
1 haftada alışırsın bitanem
güneşin dik olduğu saatte bebeğini 10dk çıplak güneşlendir bitanem, d vitamini üst solunum yollarına iyi gelecektir. guneş banyosundan sonra suyla duş aldır sabun kullanmadan 24 saat geçirsinki emilsin dvit.
d vit damla kullanıyormusun, bence hastalandıklarında kullanmak lazım.
menu dengeli zeynom hoşgeldin. pasta işi nasıl gidiyor, pastacı güzelii
ruveydam düğün telaşındandır bitanem güzel günleri düşün, herşey güzel olacak
ha öylemii ben başka şehirde okuyorsun sanmıştım :)
ee günlerin nasıl geçiyor bu sene staj olacakmı
antibiyotik pişirmiştir cnm. zeytin yağı, hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor bulabilirsen soğuk sıkım eczaneden el altında al hep bulunsun
menunde sadece akşama bıraktığın meyvelere takılıyorum kuzum, gerisi dengeli güzel. sağlık olsun bebğin düzelsin devam edersin spora
başla bitanem hadi bakalım
oh şükür kavuşturana bak tecrube ettikçe sağlıklı beslenmeye 1 adım daha atacaksın sağlıklı karbonhidrat almayı unutma her öğün
Cikmaz insallah ya allah yardimciniz olsunkizimin idrar tahlili sonuclarinda kaka cikmis doktor yinelememizi ve tekrar ayni sey cikarsa acil hastaneye yatmamiz gerektigini soyledi insallah cikmaz bu sefer
yap tabi tatlım gunde 1 bardak ister akşam yemekten 30dk önce ister sabah kahvaltıdan önce istersen ara öğün olarak. sebzelerinide: maydanoz, semizotu,ıspanak,arada karalahana, salatalık gibi seçebilirsin. çeşitli tarifler gül kaynak ın sitesinde var göz atabilirsinNeslim yapayım o halde malum yeşil çay bile icmiyorum içinde rezene bitecek iykkk geldi
bişi çıkmaz yelizim kesin bılaştı kakası, nasıl aldın başarmışsın sonunda ama kakalı olmuş sanırım :)kizimin idrar tahlili sonuclarinda kaka cikmis doktor yinelememizi ve tekrar ayni sey cikarsa acil hastaneye yatmamiz gerektigini soyledi insallah cikmaz bu sefer
ruveydammm cnmm, hadi spor yap ozaman, çık dolaş yokmu arkadaşın filan iki laflar açılırsınTelasem de yok ki kptanim bu ara. Oyle evde bos bos duruyorum. Hicbir sey yapasim yok
Yeni geldim eve kaptanim. Cok sicak su an. Arkadaslar da hep sehir disinda bu zamanlarbişi çıkmaz yelizim kesin bılaştı kakası, nasıl aldın başarmışsın sonunda ama kakalı olmuş sanırım :)
ruveydammm cnmm, hadi spor yap ozaman, çık dolaş yokmu arkadaşın filan iki laflar açılırsın
ozaman bizle idare etcen kuzumYeni geldim eve kaptanim. Cok sicak su an. Arkadaslar da hep sehir disinda bu zamanlar
oy yelizim bi kurtulsaydın çiş muhabbetinden, ah bıdık ahhay alamadim cisini ya disari yapti hep bizimki iyi baglayamadim.heralde torbayi ay offf yarina kaldi yine
Sağol canım kulağı iyilesmis çok şükürcanim gecmis olsun pisik icin hametan pomad oneririm hemen fark edicektir kulak iltihabi mi olmustu ki
Bizim çocukların alt taraflariyla uğraşıyoruz ikimizde :)ay alamadim cisini ya disari yapti hep bizimki iyi baglayamadim.heralde torbayi ay offf yarina kaldi yine
selam cnmmm. bu doktorları inan anlamıyorum hemen dayyorar antibiyotiği, sende acemi anne tabii. aslında sorunu bepantenle filan çözerdin, neyse artık sağlık olsun. bende ilk çocukta çokkkkk acemilik çektim, herşeyi öykümle öğrendim, alimde tecrubeliydim hiç ilaç kullanmadım bak 7 yaşına geldi maşallahı varSağol canım kulağı iyilesmis çok şükür
Pisik için antibiyotik li krem verdi bakalım inşallah işe yarar gerçekten çok huysuzdu ne yapacağımı şaşırdım hiç uyumuyor yemiyor ağlıyor sürekli allahım tez zamanda iyilestirsin dua edin kızım için lütfen
Olmaz inşallah bişey yarın tekrar dene bakalımkizimin idrar tahlili sonuclarinda kaka cikmis doktor yinelememizi ve tekrar ayni sey cikarsa acil hastaneye yatmamiz gerektigini soyledi insallah cikmaz bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?