- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.301
bi ara bulup yollarım sanakaptanim bide annenotlarinin yazilarini aidin salihi arastirirken rastladim eski tazilarini okumadim pek ama dedigin yaziyi cok merak ettim gercekten
anammm maşallah banumaaaa ha gayret vallahı oldu bu iş 99 yakındırSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn
Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olduğumdan giremedim pek
Gece 1'di eve girdiğimizde ( gündüz zaten ayrı gezdim eve gelip tam hadi keyif yaparım yemek faslıda bitti derken tekrar çıktık çadır almaya sonrasındada çay bahçesine geçince geç oldu ) tabi benim kızları yatırıp yatmam oldu 01:30 falansabahda yine hortladım ama ancak kendime geldim
Şükür cumaya göre eksideyim ama dün dahada aşağısını görmüş ve dünki rakamın biraz daha aşağısını bekliyordumNeyse gecede geç yattım zaten o yüzden birazda şişkinlik olabilir diye kendimi teselli ettim
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103 kg
Bu hafta; 102.5 kg
Fark; 0.5 kg
Yüzde; 0.49 %
Toplam fark; 22 kg
Ufakta olsa bir fark görmek tabiki beni mutlu etti ama haftaya dahada güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Hosbulduuuum :) artilarla dondum ama insallah eskiyi gorurum haftayaa
Hosbulduuuum :) artilarla dondum ama insallah eskiyi gorurum haftayaa
Canım birazdan kaptan yada yardımcılardan biri sana gerekli bilgiyi verir :)ama onlar gelmeden önce kendini tanıtabilirsinkızlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?