- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.021
bence öyle şeyşere hiç girme canım normal diyetini yap yeter.Merhabalar.soğan suyu içtim ama çok bulantı yaptı devam edemedim.inş.geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence öyle şeyşere hiç girme canım normal diyetini yap yeter.Merhabalar.soğan suyu içtim ama çok bulantı yaptı devam edemedim.inş.geçer
Afiyet olsun tatlım sabahki 3 4 kaşık kızartmayi görmüyorum
Afiyet olsun neslim güzel menusporunda çok güzel
Çok güzel menun canim afiyet olsun
Inşallah bol eksi getirir canim menun ćok iyizero da olsa kola yerine ayran içseydin daha sağlıklı olurdu
Akşam yemeğin yetersiz canim biraz yemek ve yaninda cacık içseydin iyi olurdubide kahveni tüm bardak süt olarak mı yapiyorsun canim bende sütlü kahve çok severim bardağin çeyreği süt geri kalani sıcak su seklinde yapiyorum nescafemi kalorisi daha düşük oluyor hem hemde çok sütsü sütsü olmuyor ama tabi süt sağlıklı nasil seviyorsan öyle yap canim
bu arada ben 20 kiloyu kalori hesabı yaparak ve 6 dan sonra meyve süt yoğurt dahi hiçbişey yemeyerek verdim
Menün çok güzel canım gözlemeyi kararinda bırakmışsınyoğurt çorbasina bayiliriiiiimm afiyet olsun
![]()
Evet ankaradayız. Ben dün kitap almak için mecburen strazburg caddesine gittim. Sakindi etraf galiba insanlar korkudan oralara gitmemiş. Bende korkarak gittim açıkçası ama almam gerekiyodu. Diyecek bir söz kalmıyo tesadüfen hayattayız.
Evet canim benimde en dikkat ettigim konu 6 dan sonra birsey yememekMerhaba arkadaşlar.
Menüm
Saat.11.00 ... 2 yumurtalı omlet+gerisi klasik
Saat 15.00..... 2 şekerli yağsız sütlü kahve 1 diyet büsküvi
Saat 17.00 .... Büyük bi kase cacık yarım dilim kepek ekmeği
Saat 20.15 .... Sütlü kahvenin aynısı 1 cici bebe büsküvi.
2 lt su ama egzersizleri yapamadım bebişimin huysuzluğu üstünde.eşim gelsin inş.yapcam.
Kızlar bugün eski komşumuzu gördüm tanıyamadım.çok zayıflamış.2-3 ay oldu görmeyeli.akşam 6'dan sonra bişey yememiş süt yoğurt kahve filan içmiş.sabah klasik kahvaltı öğle akşam sebze salata çorba gibi.2.5 ayda 18 kg vermiş.bende deniyorum 6'dan sonra yememeyi başaran varmı aranızda.
Evet malesef. Ben artık bir garip oldum sokağa çıktığımda hep tedirginim. Bir de 3 aylık bebeğim var insan anne olunca daha fean oluyo.Kesınlıkle oyle ya bı de su otobus kazası olayı olmustu ya onda da demıstım yanı sabah gulluk gulıstanlık cıkıyosun evden bı bakmıssın bı anda hayatın alt ust olmus Allahım korusun ne zaman ne olacagı bellı olmuyo
Hersey güzelmiş geceki halleye kadar bengiiiii hemde 1 paketİyi akşamlar kızlar :) pazar menum
Sabah bir tane krep peynir zeytin yumurta
Öğlen nar
Aksam tepside patlıcan kebabı ayran
Gece 1 paket mini halley
1 lt su 10 000 adim
Ikballl bu neee ikbaaalllMenum bugün çoook farklı lldu gerçekten
Çünkü duzensiz başladım güne güzelce karnımı doyurmadigim için şekerim düştü öyle olunca da tatlıya yöneldim. Birde misafrlige gittik mangala aksam kendimi geçeni akışına bıraktım :))
Sabah
Bir bardak ballı süt
Minik Brown
Minik elma
Ara
Patlıcanlı biberli yumurta
1 dilim ekmek
Süt kaymagi recel az miktar
Yogurt
Kahve yanında bayram çikolatası
Aksam 7 8 gibi ( normalde en gec 6 da yerim aksam yemegini)
1 tabak çorba
Ayran
Izgara köfte tavuk s
alata
sayısız sarma
3 4 dilim salatanin suyuna bandirilmis ekmek
Vezir parmağı 2 3 tane
Hösmerim tatlisi bir porsiyon bol kaymaklı
Çekirdek
Hatirladiklarim bunlar Allah affetsin söyleyenecek söz yok :))
Hiiiiç boşuna uğraşma erikciimm asla yemiceezzEki Görüntüle 1654428 Eki Görüntüle 1654429 Selam kızlar ben geldim
Size çok hafif sütlü tatlılar getirdim sonuçta sütlü tatlılara diyetisyenle bile izin veriyor![]()
Hiç sorma kaptanım yaHersey güzelmiş geceki halleye kadar bengiiiii hemde 1 paketbugün öğle ve akşam pilav makarna ekmek yok tatlim tamam mi spor da yapiliyor
takipdesin
![]()
Telafi edeceğine inanıyorum canim hadi bugün hafif bi menu belirle kendineHiç sorma kaptanım yakendimi alamadım hepsini yemekten Oysaki çok dikkat ediyorum ama oldu bir kere telafisi gerek bugun
Hiç sevmeyiz sütlü tatlıları bizzEki Görüntüle 1654428 Eki Görüntüle 1654429 Selam kızlar ben geldim
Size çok hafif sütlü tatlılar getirdim sonuçta sütlü tatlılara diyetisyenle bile izin veriyor![]()
Hiç sevmeyiz sütlü tatlıları bizzolsada yemeyiz bomba gibi başladıkkk haftaya
![]()