- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.601
Nasıl yani hangi bisküvi buKahvaltim;2 yumurta , kk peynir , zeytin , biber , yarim dilim ekmek , bir avuc badem ceviz
Ara;üc catal pasta , iki bisküvi (hepsi esimin sucu o getirmis cocuklar yerken dayanamadim)
Aksam , üc kuru patlican dolmasi , salata yogurt , üc kasik yogurtlu ispanak
Spor 12 bin adim yürüdüm
Sagolsin canim dualarini bekliyoruzSınava girecek olan baştaSudbanazenin ,@_Simurg_ ve @kitap_asigi başka var mı bilmiyorum ama herkese başarılar
Pedibör pedibörNasıl yani hangi bisküvi bu
Merak etme Can'ım dualarım sizinleSagolsin canim dualarini bekliyoruz
@moon8187 yemiş sanırımPedibör pedibör
Kiz dua et tursu yememisler
Afiyet olsunSabah; haslanmis yumurta,peynir,fume ,domates iki zeytin
Aksam;gogus kizartma,zero
TesekkurlerAfiyet olsun
Ayy yanık çok kötü oluyo geçmiş olsun canımonce buza koydum simdide silverdin surdum
menünde sporunda çok güzel canım tebriklerKızlar merhaba.bende hemen menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada... Tek şekerli nescafe 1 gün kurusu azıcık kuruyemiş 1 çikolatalı top kendim yaptım.
16.30... 2 kaşık karabuğdaylı cacık
18.00.. 38 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Sonrasında 2 gün kurusu 3-4 badem
İlerleyen saatlerdede form çay kuruyemiş gün kurusu yerim.
Tşk.ederim canım.şuan karnım zil çalıyoooÖ
menünde sporunda çok güzel canım tebrikler
Açıkman normal Can'ım keşke akşam yemeğinin yanında haşlanmış yumurta yiyebilirdinTşk.ederim canım.şuan karnım zil çalıyooo
Canim aktardaniyordum ben isfsgince ogutuyorlardi ben bunu boyle yogurla karistirip yiyordumKızlar BİM'den keten tohumu aldım bunu daha önce öğütmeden kullanıyordum ama öğütülmesi lazımmış siz öğüterek hangi makineyi kullanıyorsunuzEki Görüntüle 1752191
Ben işte marketten aldım fiyatı uygundu 500 gr kahve değirmeni mi öğütür yoksa baharat değirmeni miCanim aktardaniyordum ben isfsgince ogutuyorlardi ben bunu boyle yogurla karistirip yiyordum
Canim kahve degirmeni var mi ki kiz onda dene diycemde kokmaz miBen işte marketten aldım fiyatı uygundu 500 gr kahve değirmeni mi öğütür yoksa baharat değirmeni mi
Bende çiğneyerek yiyordum da araştırdım öğütülmesi lazımmış yoksa faydası yokmuşCanim kahve degirmeni var mi ki kiz onda dene diycemde kokmaz mi
Bence cigneyerekte yersen ise yariyor ogutulmusunun tadi bana kotu geliyordu boyle yemeni tafsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?