- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.821
kötü gecti kuzum :) ama olsunNasil gecti sınavın canim
Inşallah sonrakiler iyi geçer canim
Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar
Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor
Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsunyürüyüş çok iyii
Ooo menü güzel norwişimmmsinav nasıl geçti
Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke
Afiyet olsun canim cok guzel
Afiyet olsun canım menün çok iyi
Ohh çok iyi yapmışsın
Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin
Haariiikaaasinnkarşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah
Turşuuuuuuuu muBende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam iseannemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Ooohh afiyet olaa harika bi menuKizlar selammmm bugunde disardydimm anca girdmm:)
Sabah ;biraz pastirmali yumurta, cay
Aksam; kepegimle yapilmis 2,3 kucuk mucver (*kepegim,yumurta,kabak)
Birazcik tavuk, iki tursu, biraz firinda mantar :) afiyet olaaa bana :)
Afiyet olsun marlincimKahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm
Afiyet olsun canimmm kuzun nasil geçmiş olsunMenüm..
Sabah: yağda bir yumurta, çok az peynir, dört ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ufak bir lahmacun, ayran...
Bugün yoğunluktan hazıra kaçtım..
Bende taktir ediyorum seni caniiimm harikaasinnCanim dokunmadim bile kendimi olanustu taktir ediyorum
Eksidesin galiba miyavim unuttum ben cumaki kilonuKilom 80.700 gr kızlar
Moralini bozma güzelim sen kaçamak yapmadin az bile yedin sinav stresinden şişlik olmuşturGünaydın kızlar bende tartıldım 84.8 gosteriyordu ben hic kacamak yapmadim kesinlikle şişlik oldugunu dusunuyorum ama yinede +lı gormek moralimi bozmaya yetti keske tartilmasaydim
Yok canim vazgeçti keşke olsaydi ama bu sefer de panik yapiyor ben de kötü oluyorumSekerPancarii tatlım eşin karar değiştirip ameliyata ikna olmuştur belki diye geçirdim içimden. Nerelerdesin?
Çok iyi mooncum harikaasinnGunaydinn kizlarrrrrr....
Sudbanazenin canim kesinlikle şişkinliktr o wc gittikten sonra ogleden tartil birde bendede olmustu oyle morlaini bozma..
kizlar ben 70.3ü gördum cok sukur -1.2 cumadan bu yana ama doru duzgun su icemedimm suda kabettim sanirim biraz
Eksi mi canim ben unutuyorum cuma kilolariniHerkese hayirli sabahlar.hepimize Bol eksili bir hafta olsun insallah
Kilom 63.3
Telafi edersin tatlimGünaydın kızlar.tartıldım ve 63.9 geldim.+200 gr.artık bu hafta telafi etcez.
Regl bitince daha çok iner kuzumKizlar bende ayni devam ama regl oldugum icin kilomda hic oynama olmadii birde regl de ben wc cikamam hepsi birlesti hala devam ediyo kac gundurrrrrama yinede sabaha -500olarak uyanmis oldum yani 79
Günaydın kelebeğimmmkötü gecti kuzum :) ama olsun
günaydın tatlımmmmmmm
Çokkkk iyi canim hemde 2 gündeCuma kilom 63.8
Bugünkü kil7m ,63.3
Giden_500 gr
Kaptanim
Insallah canim hep beraber görelim insallahÇokkkk iyi canim hemde 2 gündecumaya çok güzel eksiler göreceksin
Ne güzel selincim kiz kardesler birarada.duyunca bende cok hevesleniyorum.benim bir tane kiz kardesim var senede bir defa görüyorum.ben yurt disinda yasiyorum.en büyük sorunum aile özlemiGünaydın fıstıklaaaarrrben bugun tartilmayi unuttum ama dün tartilmistim
Cuma kilo:53.9
Dün kilom: 53.6
Pek gelemedim kusura bakmayın kızlar ablalarim geldi uzak şehirden yogun gunler geçiriyorum ama hep aklimdasiniz özledim sizleri
Canım olabilir stresinde kabızlık uzerinde etkisi oluyo birde yürüyüş yapınca genelde sorun yasamiyorum ama iste kar yuzunden yuruyecek yol yok o yuzden yuruyemiyorumSudbanazenin stres tendir canim moralini bozma
Moonlii canim dukan nasil gidiyor kabizlik falan yapiyomu.iyi kilo veriyosun .bende haftada birgün yapsammi diye düsünüyorum
Bende şialik oldugunu dusunuyorum insallah oyledirTurşuuuuuuuu muayy afiyet olsun miyavim çok özlemissindir
Ooohh afiyet olaa harika bi menu
Afiyet olsun marlincim
Afiyet olsun canimmm kuzun nasil geçmiş olsun
Bende taktir ediyorum seni caniiimm harikaasinn
Eksidesin galiba miyavim unuttum ben cumaki kilonu
Moralini bozma güzelim sen kaçamak yapmadin az bile yedin sinav stresinden şişlik olmuştur
Yok canim vazgeçti keşke olsaydi ama bu sefer de panik yapiyor ben de kötü oluyorum
Çok iyi mooncum harikaasinn
Eksi mi canim ben unutuyorum cuma kilolarini
Telafi edersin tatlim
Regl bitince daha çok iner kuzum
Günaydın kelebeğimmm
Canim ya yurt disinda yasamana cok uzuldum ordaki insanlarin gunleri sanki yapayalniz geciyormus gibi geliyor banaNe güzel selincim kiz kardesler birarada.duyunca bende cok hevesleniyorum.benim bir tane kiz kardesim var senede bir defa görüyorum.ben yurt disinda yasiyorum.en büyük sorunum aile özlemi
Gunaydn cnm insallah dedigin gibi reglnden sonra iner :) senin kg zaten superGünaydın fıstıklaaaarrrben bugun tartilmayi unuttum ama dün tartilmistim
Cuma kilo:53.9
Dün kilom: 53.6
Pek gelemedim kusura bakmayın kızlar ablalarim geldi uzak şehirden yogun gunler geçiriyorum ama hep aklimdasiniz özledim sizleri
Şişliktir canım..çabaların çok güzel..arada artı arada durma olacak..Bende şialik oldugunu dusunuyorum insallah oyledir
Çok iyi Can'ım 500 gr vermişsin tebriklerCuma kilom 63.8
Bugünkü kil7m ,63.3
Giden_500 gr
Kaptanim
Aile özlemi en büyük sorun.esimin ailesi burda .iki abisi var.esleride hepimiz ayni memleketteniz.hafta sonlari birimizde bulusuruz .coluk cocuk baya kalabaligiz.hafta arasida herkes isinde gücünde .yanlizlik yokda insanin kendi ailesini görememesi baskaCanim ya yurt disinda yasamana cok uzuldum ordaki insanlarin gunleri sanki yapayalniz geciyormus gibi geliyor bana
Inşallah oyle degildir Allah yardimcin olsun
En kisa zamanda olursun insallah canim.send3ki bu azimle yakinda istedigin kiloya ulasirsin.bende bir 55 olmayi cok istiyorumSekerPancarii canimmm bende carsamba gunu bulucam ablamlarla ve annmle yakiniz ama hava sartlari bebek malumm onceden en kotu haftada 1 bazn 2 bulusurdk..cok ozledim 3 hafta oldu nerdeyse..
marlin18 ve S SEVTAL87 sizin kilonuzda olmayi ne cok isterdim bi bilseniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?