- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.861
Canıım menün çok güzel sporunda güzel affına sığınarak söylüyorum aslında uzun zamandır söylemek istiyorum sen hep bel ve karın çalışıyorsun basenin ,kalçanda problem yok mu ?Selam kızlar.hemen menümü yazayım.
12.00...omlet 2 dil.kep.ekm.2 bard.3 şek.cay
14.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.sütlü kahve.annemle keyif yaptık.
18.00... 1 tabak patatesli hindi haşlama.sonrasında 2 bar.3 şek.çay 4 tane biskrem.
Şimdide bebişi uyutup akşamki sporumu yapcam inş.
afiyet olsun Can'ım bugün yürüyüş yapmadın sanırım havalardan mı bende yürüyüşe çıktım pişman oldum çok soğuktu burasıSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir muz, kk peynir, bir avuç fıstık...
Akşam: bir tabak barbun fasülye, yoğurtlu kırmızı biber, salata..
Hazır alman iyi olmuş canım..kendin yapsan bu perhiz bu ne lahana turşusu der..insanlar laf sokmaya yer arıyor zaten..Evet samimi arkadaşım aramız bozuktu bana Canan Karatay ı Allah gibi tapıyorsun demişti kendisi benim tavsiyem başladı ve becerememişti kasıtlı yapmış olmam degil mi çünkü ben hazır gıda yemem kendim yaparsam yemek zorunda kalıcam çünkü
Burada felaket kar yağıyor..evi zor ısıtıyoruz çok soğuk..ve ben cumartesi taşınacamMe
afiyet olsun Can'ım bugün yürüyüş yapmadın sanırım havalardan mı bende yürüyüşe çıktım pişman oldum çok soğuktu burası
Ben o dediğini hiç düşünmemiştim aslında söylemen iyi oldu Can'ım ben hazır gıda yemiyor o Allah ne verdiyse yiyor hatta eşi de ben tombul kadın severim diyormuş banada diyor aman boşver ye gitsin yaşlanınca zaten yiyemiyeceksin zaten diyeHazır alman iyi olmuş canım..kendin yapsan bu perhiz bu ne lahana turşusu der..insanlar laf sokmaya yer arıyor zaten..
Aklımıda geldi zaten senin havalardan çıkımıcagın ay Allah'a kolaylık versin zor taşınma işleri birde bu Zaman'daBurada felaket kar yağıyor..evi zor ısıtıyoruz çok soğuk..ve ben cumartesi taşınacam
Şimdi birşeyler yapsan hani diyetteydin diyecek moralin bozulacak onun için dedim.bence yanına kendine göre bişey yap ondan ye anlasın nasıl azmettiğini..Ben o dediğini hiç düşünmemiştim aslında söylemen iyi oldu Can'ım ben hazır gıda yemiyor o Allah ne verdiyse yiyor hatta eşi de ben tombul kadın severim diyormuş banada diyor aman boşver ye gitsin yaşlanınca zaten yiyemiyeceksin zaten diye
Eşime göre kolay herşey..diğer evin temizliği, eşyaları ıslatmadan eve koymak..sadece bunları ben düşünüyorumAklımıda geldi zaten senin havalardan çıkımıcagın ay Allah'a kolaylık versin zor taşınma işleri birde bu Zaman'da
İşte yapamadım kendisi ben çok ısrar ettim sporda yap çocuklarını bahane etti yok maddi durumunu dedim tamam bari yürü defim evinin yakınında 2 tane yürüyüş yolu var belediye yaptı sonra eşim kıskanıyor dedi ki 98 kg kendisi işte ben sade çay ve Türk kahvesi içerim kendime birşey yapmam gerekte yok zatenŞimdi birşeyler yapsan hani diyetteydin diyecek moralin bozulacak onun için dedim.bence yanına kendine göre bişey yap ondan ye anlasın nasıl azmettiğini..
Hasta yaşlı olmak var sağlıklı yaşlı olmak var ikisi aynı şey değilki..bu tür laflar işin kılıfı..
Ay eşine taşıt eşyaları Can'ım görsünEşime göre kolay herşey..diğer evin temizliği, eşyaları ıslatmadan eve koymak..sadece bunları ben düşünüyorum
Madem yapamıyorsun takdir et yahu..İşte yapamadım kendisi ben çok ısrar ettim sporda yap çocuklarını bahane etti yok maddi durumunu dedim tamam bari yürü defim evinin yakınında 2 tane yürüyüş yolu var belediye yaptı sonra eşim kıskanıyor dedi ki 98 kg kendisi işte ben sade çay ve Türk kahvesi içerim kendime birşey yapmam gerekte yok zaten
Öyle dedim zaten iki üç arkadaş bul taşıyın dedim..mesafe yakın bir alt sokak olacak..Ay eşine taşıt eşyaları Can'ım görsün
Yok ne kusura bakıcam eşekliği ben yaptım herkese spor ve Karatay yaptığımı söyledim millet neler dedi ya çok ağladım üzüldüm şimdi kendi kabuğuma çekildim artık bende böyleyimMadem yapamıyorsun takdir et yahu..
Olsun canım herkes bir olacak değil ya..sen hedefinden şaşma o zaman anlar..
Kusura bakma böyle yazıyorum ama senelerdir hep böyle insanlar oldu etrafımda.ben direk negatif bakıyorum böyle diyen kişilere..
İyi yapmışsın görsün bu havada eşya taşımayı bazen bunu erkeklere yapmak gerekiyorÖyle dedim zaten iki üç arkadaş bul taşıyın dedim..mesafe yakın bir alt sokak olacak..
Estağfurullah canım öyle deme..ben de senin gibiyim hala akıllanmadım anlatıyorum.hatta komşum merak etti karatayın kitabını verdim istedi ..sonra gelmiş benle dalga geçiyo özgür tavuk buldun mu bu yapılır mı diye..Yok ne kusura bakıcam eşekliği ben yaptım herkese spor ve Karatay yaptığımı söyledim millet neler dedi ya çok ağladım üzüldüm şimdi kendi kabuğuma çekildim artık bende böyleyim
Yok canım.bacaklarda lalçada hiçbişey yok.tek sorunum sezeryandan kalma göbeğim ve sarkan göğüslerim.55 kiloya düşüyüm sonrada 30 dk eliptik yapıp egzersizlere başlıcam.Canıım menün çok güzel sporunda güzel affına sığınarak söylüyorum aslında uzun zamandır söylemek istiyorum sen hep bel ve karın çalışıyorsun basenin ,kalçanda problem yok mu ?
Göğüslerin içinde evde dumbıl ile ağırlık yap toparlar canımYok canım.bacaklarda lalçada hiçbişey yok.tek sorunum sezeryandan kalma göbeğim ve sarkan göğüslerim.55 kiloya düşüyüm sonrada 30 dk eliptik yapıp egzersizlere başlıcam.
Ay evet birde şey diyorlar sen ne zaman kadar yapıcaksın bunu ekmeksiz hayat mı olur kilo alıcaksın görürsün kadın kafayı kırmışEstağfurullah canım öyle deme..ben de senin gibiyim hala akıllanmadım anlatıyorum.hatta komşum merak etti karatayın kitabını verdim istedi ..sonra gelmiş benle dalga geçiyo özgür tavuk buldun mu bu yapılır mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?