- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.881
Yok ne kusura bakıcam eşekliği ben yaptım herkese spor ve Karatay yaptığımı söyledim millet neler dedi ya çok ağladım üzüldüm şimdi kendi kabuğuma çekildim artık bende böyleyim
Maşallah sana da Can'ım ağrımıyor artık alıştım şükürMiyav_su canim cok güzel spor yapiyosun nasil dayaniysun.ben iki _üc saat yürüyorum bütün gün ayaklarim agriyo.bugünde iki saat yürüdüm
Afiyet olsun canim cok hafif geçirmişsinKızlar bugunku menumu yazayim
Sabah 1 haslanmis yumurta
Öglen :2 kase corba
Miyav_su artik karataydaki gibi uzerinden 5 saat gecmesini bekliyorum
Akşam da bişi yemedin mi kuzumKizlar menumu yazayim..
sabah 2 haslanmis yumurta 5 cherry domates ve 1 salatalik+lor peyniri+sekersiz cay
ogle:yok
simdide sut uceyim dedim ama sutas aldim %0 yag inanilmaz inek kokuyor icemiorum midem bulandi..Hani normal yollarla olmadigini bilmesem hamileyim sanicam
Çok iyi canim afiyetSabah;haslanmis yumurta,peynir, pastirma ve cayy
Aksam; kofte,bir kase corba ve zero
Afiyet olsun miyavimm sporda menü de harikaBende bugün kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,üzeri zeytinyağlı ve keten tohumlu yarım morlahana ve turp yedim 10 adet zeytin ,1 tatlı kaşığı balıkyağı ve omega yağı aldım akşam yemeğini şimdi yedim buharda bürüksel lahanası ve malesef normalde hazır yogurt yemem süt olmadığı için mayalayadım küçük kase keten tohumlu yogurt 2 saat yürüyüş,1 saat Kardio,1 saat ağırlık yaptım şimdi de temizlik yapıcam yarın arkadasım gelicek ve ben hiçbirşey yapmıcam kızlar çünkü yaparsam yemek zorunda kalmak istemiyorum hazır kek ve pasta aldım ayıp olmaz degil mi
Afiyet olsun sevtalcim senin menü ve spor çok iyiSelam kızlar.hemen menümü yazayım.
12.00...omlet 2 dil.kep.ekm.2 bard.3 şek.cay
14.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.sütlü kahve.annemle keyif yaptık.
18.00... 1 tabak patatesli hindi haşlama.sonrasında 2 bar.3 şek.çay 4 tane biskrem.
Şimdide bebişi uyutup akşamki sporumu yapcam inş.
Afiyet olsun olsun canim cok iyiSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir muz, kk peynir, bir avuç fıstık...
Akşam: bir tabak barbun fasülye, yoğurtlu kırmızı biber, salata..
Çok da fazla olmamış canim yarına telafi edersinMenümü yazayim kizlar bugün hiraz fazla oldu dogrusu ama yola devam.eskiden olsa üc gün moralim bozulurdu.simdi biliyorumki yarin yeni birgün allahin izniyle
Kahvaltim , 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , peynir , bir avuc badem ceviz
Aksam. Bir tabak dünden kalan ispanakli bulgur (yemesem cöpe gidecekti kiyamadim)iki dilim kendi yaptigim peynirli ekmek
Canım ya çokbyememissin cesit cok olunca gozune fazla gelmis yoksa bakinca fazla bisry gorunmuyoMenümü yazayim kizlar bugün hiraz fazla oldu dogrusu ama yola devam.eskiden olsa üc gün moralim bozulurdu.simdi biliyorumki yarin yeni birgün allahin izniyle
Kahvaltim , 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , peynir , bir avuc badem ceviz
Aksam. Bir tabak dünden kalan ispanakli bulgur (yemesem cöpe gidecekti kiyamadim)iki dilim kendi yaptigim peynirli ekmek
Evet kimse anlamıyor biliyor Musun çogu diyet yapan insanlar saklıyor ve haklılar benimle çok dalga geçtiler ve çok spor yapmamı kızıyorlar neymiş spordan sonra alırmışım Sana ne değil mi of artık sıkıldım yarın gelicek bir sürü soru zaten Can'ım sıkkın gelmede diyemedim işte yarın gelip gitsede kurtulsam artık kimseyi görmek istemiyorumBakma sen canım inanki bazı insanlara iyilik yaramiyor bi arkadasim kilo veremiyorum falan diye yakinip duruyodu bende iste imkanin varsa diyetisyene git benim imkanim olsa giderdim falan diyordum en sonunda gitti ilk kontrole gittiginde 3 kilo zaten vermisti
Onada dediki zaten regl donemim bitti diye ben o kadar verdim hic ise yaramiyor falan artik gitmiycem dedi bende verdigin parana yazik 2 kontrol hakkin daha var dedim
Demedigini bırakmadi zaten senin yuzunden gittim o kadar parayi bosa verdim sen ısrar etmesen gitmezdim falan falan bi suru hakarete varan sey
Yani sahiden kimisine iyilik yaramiyo sen onun iyiligi icin soyluyorsunda keske karsindakide anlasa
Canim sonra 2-3 kasik kaymakli yogurt yediydim kacamak gibi oldu ama saat 8 den once yedimAfiyet olsun canim cok hafif geçirmişsin
Akşam da bişi yemedin mi kuzum
Çok iyi canim afiyet
Afiyet olsun miyavimm sporda menü de harika
Afiyet olsun sevtalcim senin menü ve spor çok iyi
Afiyet olsun olsun canim cok iyi
Çok da fazla olmamış canim yarına telafi edersin
Evet kimse anlamıyor biliyor Musun çogu diyet yapan insanlar saklıyor ve haklılar benimle çok dalga geçtiler ve çok spor yapmamı kızıyorlar neymiş spordan sonra alırmışım Sana ne değil mi of artık sıkıldım yarın gelicek bir sürü soru zaten Can'ım sıkkın gelmede diyemedim işte yarın gelip gitsede kurtulsam artık kimseyi görmek istemiyorum
Evet ya bıktım başta eşeklik yaptım yönlendirdiğim insanlar hep arkamdan konuşmuşlar şuan en yakın arkadaşımla görüşmüyorum ikimizde aynı kilodaydık ve tip 2 diyabetiz ve obez tanısı koydu ikimizinde doktoru aynı gecen gün ona midene tüp takalım dahiliye doktoru ile dedi bende vardım ikimizin arkadaş olduğumuzu biliyor sonra oda dedi arkadaşım peki onada mı operasyon diye doktorda hayır o çaba sarfediyor sende o yok dedi bozuldu ben çok üzüldüm spor salonuna yazıldı gitmedi yürüyüşe gel dedim hergün bir bahane buldu şimdi de kaçıyor benden çok kırıldım mayıs da düğünü var 38 yaşında ilk kez evlenecek nişanlısı 35 yaşında bir de bana ben Nasıl gelinlik giycem diye ağladı çok üzüldüm program bile yaptım ona ama değmez arıyorum açmıyor telefonlarımı bu benim sucum muSorma canim ya kiloluyuz diye herkes kendinde tafsiye verme hakkı görüyor yok onu ye yok bunu yeme sanki ne yeyip yemedigimizi biliyorlarmis gibi
Bence insanın kendi bunyesini en iyi kendi tanir
Cayin yanina kuruyemis falan koy sen onlardan yersin
Sahiden bazen kimseye diyette oldugunu soylememek en mantıklısı sonra her kafadan bi ses çıkıyo
Sağol canım..öyle kar yağıyor ki senelerdir böyle yağmamıştı..vardır bunda da bir hayır..sarraf cim allah yardim etsin canim.bilirim kis günü ev tasimanin zorlugunu.ayni seyi yasadim bende
Sanada cicikızİyi geceler kızlar
Bence onu kaçamak olarak görme canim iyi yapmışsınCanim sonra 2-3 kasik kaymakli yogurt yediydim kacamak gibi oldu ama saat 8 den once yedim
Iyiler canim saoll
Ay ne güzel canım ah yerinde olmak isterdim 41 kere maşallah rabbim aranızı bozmasınBence onu kaçamak olarak görme canim iyi yapmışsın
Iyiler canim saolloturuyoruz hala bende annemlere geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?