- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.901
Corba yemedim aslndaAfiyet olsun canim cok hafif geçirmişsin
Akşam da bişi yemedin mi kuzum
Çok iyi canim afiyet
Afiyet olsun miyavimm sporda menü de harika
Afiyet olsun sevtalcim senin menü ve spor çok iyi
Afiyet olsun olsun canim cok iyi
Çok da fazla olmamış canim yarına telafi edersin
Olsun arada bisey olmaz hersey zararli zaten :)Zero normal koladan daha tehlikeli canım hatırlatayım dedim
EvetZero dedigin kola mi oluyo
Günaydin canim. Herkese bol eksili bir gün olsunGünaydın kızlar herkese sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim
Canım yanlış yapıyorsunGünaydın.
Dün akşam çocuklara deve cüce oynattım. O bahaneyle bi hayli sayısız squat yapmış oldumŞimdi bacaklarım ağrımıyor ilginçtir ki. Geçen haftalarda yaptığım 250 squat işime yaramış.
Yarında kendimce yoğurt diyetine başlıyorum. Ama sadece yoğurt yemicem. Bağışıklığım çok düşük olduğu için meyve de ekleyeceğim.
Kahvaltı da muz
Öğle ve akşam yemeklerinde yoğurt ve ayran hatta acıktıkca yerim sınır koymayacağım.
Akşam da yoğurdumdan sonra nar yemeyi planlıyorum. Nasıl sizce?
vitamin eksikliği yaşamamış olurum hastalanmam tekrar heralde. Haftaya düğün var ben hala kilo veremediğim gibi üstüne aldım çok mutsuzum.
Tatlım surda 10 gün bu şekilde beslencem sürekli değil. Tek tip beslenmek istemiyorum zaten genel anlamda. Hızlı sonuç almak istiyorum 10 gün için.Canım yanlış yapıyorsuntamam meyve ye ama kahvaltıda ekmek yerine ye akşamları ayranını iç yemek ye ekmek,makarna,pilav yeme
Yanlış eski beslenme dönünce hızlı bir şekilde alırsın kilolularını yine de sen bilirsin canımTatlım surda 10 gün bu şekilde beslencem sürekli değil. Tek tip beslenmek istemiyorum zaten genel anlamda. Hızlı sonuç almak istiyorum 10 gün için.
Günaydın canım Aynen durmak yok devamgunaydin kizlarrrrrr....
hala 69u goremedimmmm dirence gectimm cunku cok belliydi boyle olacagi..Cumaya kadar dukan devammmmmm
GünaydınnnnGunaydin canlarrrrrbol eksilerimiz olsunnnnnn
Miyav a katiliyorum canim yanlis anlama ama ben bu sekilde beslenenleri yanlis buluyorum.. bazen bakiyorum menuler cok zayif tamam zayiflanmak isteniyor ama bu sekilde hem yagdan gidecegi mechul hemde saglikli degil.. vitaminli seyleri tuketerek zayiflanabilir. Ekmek makarna sekerli vsvs seyler haric..Günaydın.
Dün akşam çocuklara deve cüce oynattım. O bahaneyle bi hayli sayısız squat yapmış oldumŞimdi bacaklarım ağrımıyor ilginçtir ki. Geçen haftalarda yaptığım 250 squat işime yaramış.
Yarında kendimce yoğurt diyetine başlıyorum. Ama sadece yoğurt yemicem. Bağışıklığım çok düşük olduğu için meyve de ekleyeceğim.
Kahvaltı da muz
Öğle ve akşam yemeklerinde yoğurt ve ayran hatta acıktıkca yerim sınır koymayacağım.
Akşam da yoğurdumdan sonra nar yemeyi planlıyorum. Nasıl sizce?
vitamin eksikliği yaşamamış olurum hastalanmam tekrar heralde. Haftaya düğün var ben hala kilo veremediğim gibi üstüne aldım çok mutsuzum.
Ben zaten ekmek makarna tüketmiyorum. Neyse denemeden bilemeyeceğim bakalım.Miyav a katiliyorum canim yanlis anlama ama ben bu sekilde beslenenleri yanlis buluyorum.. bazen bakiyorum menuler cok zayif tamam zayiflanmak isteniyor ama bu sekilde hem yagdan gidecegi mechul hemde saglikli degil.. vitaminli seyleri tuketerek zayiflanabilir. Ekmek makarna sekerli vsvs seyler haric..
canim haklisin..mesela benim menum oldukca zayif ama elimde degil yiyemiorum canm yemk hazirlamak istemiyor kac gundr neredeyse tek ogun beslendim..Sanirim biraz psikolojik..bende 2 haftada 5-6 kilo verdim..su mu yag mi kas mi giden bilemiorum ama birkac hafta oncesine kadar icine aala giremedigim tum pantolonlarima rahatlikla girebiliorum..Saglikli mi tartisilir ki %80 miz hayr degil der katiliyorum..Miyav a katiliyorum canim yanlis anlama ama ben bu sekilde beslenenleri yanlis buluyorum.. bazen bakiyorum menuler cok zayif tamam zayiflanmak isteniyor ama bu sekilde hem yagdan gidecegi mechul hemde saglikli degil.. vitaminli seyleri tuketerek zayiflanabilir. Ekmek makarna sekerli vsvs seyler haric..
Çok sıkı ve güzel kahvaltı yap akşamları sebze-kuru bakliyat -et balık tüket canımBen zaten ekmek makarna tüketmiyorum. Neyse denemeden bilemeyeceğim bakalım.
Evet psikoljk olablr bide mide kuculiyo galiba benmde oyle ama ben ilk gunden beri yemegimi yiyorum ve doyuyorm zararsiz seylerle. Cok sukur guzel gidiyo.. hemde yagdan gitmis simdiye kadar yani sagliksiz olup sonradan almak var.. sende guzel beslenmeye calissss insallah gidicekler merk etme.canim haklisin..mesela benim menum oldukca zayif ama elimde degil yiyemiorum canm yemk hazirlamak istemiyor kac gundr neredeyse tek ogun beslendim..Sanirim biraz psikolojik..bende 2 haftada 5-6 kilo verdim..su mu yag mi kas mi giden bilemiorum ama birkac hafta oncesine kadar icine aala giremedigim tum pantolonlarima rahatlikla girebiliorum..Saglikli mi tartisilir ki %80 miz hayr degil der katiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?