Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın fıstıklaaarrr dün gece 3 de yattik anca uyanabildim bolll eksili güzel hafif bir gün olsun

Günaydın kızlar herkese sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim

Günaydin canim. Herkese bol eksili bir gün olsun

Oohh ne güzel yapmışsın vallaa hem çocuklarla güzel vakit geçirip hemde sporunu yaptinn canim yoğurt diyetini vücudunu şaşırtmak için yapacaksin galiba hadi hayırlı olsun bakalim
gunaydin kizlarrrrrr....
hala 69u goremedimmmm dirence gectimm cunku cok belliydi boyle olacagi..Cumaya kadar dukan devammmmmm
Günaydın güzelimm devaammm devaamm elbet inecek kiloo
Gunaydin canlarrrrr bol eksilerimiz olsunnnnnn

kuzum zaten öle yapıorum sıkmıyorum hiç kendimi
Spor da yapıyorsun çok rahat gitmeli aslinda kilolar dur bakalım belki reglden sonra güzel bi eksi göreceksin sıkma canini çok da tartilma arti görmek moral bozuyor cuma ve pazartesi tartil sadece

Keske benim arkadasim olsaydinolsaydin miyav ya.
Ben de boyle yanima bi arkadas bulayim diyet yapalim spor yapalim cok severim. Ama malesef oyle bir imkanim yok.

B BaslarsanBitirirsin

Canim detoks gibi yapacaksin galiba. Hadi bakalim insallah guzel bir sonuc alirsin.

Aslinda sabah erken vakitte kahvaltini guzelce yapsan aksamlari yogurt ve meyve seklinde beslensen de olabilir cok zorlanmazsin.

Ama sonrasinda daha cok dikkat etmek lazim ki verdigini geri almayasin.

Ben arada bunyeyi sasirtmak icin bunlarin yapilmasinin iyi oldugunu dusunuyorum.

Cok sıkı diyet yapanlarin haftanin bir gunu serbest yemesi veya boyle detoks turu diyetler iyigeliyor genelde.

Biz bir ara takimca 5 gunde 5 kilo diyeti yapmistik eskiden. Hep ayni duzende bi yerden sonra vucut sabitleniyor.

Yarın için pskolojimi hazırladım bakalım hep beraber görelim sonuçları.

Merhaba kızlar kusura bakmayin bi iki gundur sayfaya cok gelemiyorum hem kardesim geldi burda hemde kac gundur ustunde bi keyifsizlik halsizlik var niyedir bende anlamadim dogrusu ama yinede diyeti boslamadim iciniz rahat olsun guvenin bana

@ParteMoralll canim seni listeye ilk haftadan almıştim paylaşımin çok iyi olduğu için ama meğerse böyle birşey yapilamiyormuş sana da haber vermek istedim ama kafan karışmasın hala takimdasin sadece 5 Şubatta ana listede olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…