- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.921
Tabi kuzum tartilma bile bu bi kaç gün arti çıkman normaldün regl oldum bu şişkinlik azalınca kilomda sabitlenir değil mi
2 haftadır zaten artı üstüne artı çıkyor dikkat ettiğim haldeTabi kuzum tartilma bile bu bi kaç gün arti çıkman normal
Günaydın kızlar herkese sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim
Günaydin canim. Herkese bol eksili bir gün olsun
Oohh ne güzel yapmışsın vallaa hem çocuklarla güzel vakit geçirip hemde sporunu yaptinnGünaydın.
Dün akşam çocuklara deve cüce oynattım. O bahaneyle bi hayli sayısız squat yapmış oldumŞimdi bacaklarım ağrımıyor ilginçtir ki. Geçen haftalarda yaptığım 250 squat işime yaramış.
Yarında kendimce yoğurt diyetine başlıyorum. Ama sadece yoğurt yemicem. Bağışıklığım çok düşük olduğu için meyve de ekleyeceğim.
Kahvaltı da muz
Öğle ve akşam yemeklerinde yoğurt ve ayran hatta acıktıkca yerim sınır koymayacağım.
Akşam da yoğurdumdan sonra nar yemeyi planlıyorum. Nasıl sizce?
vitamin eksikliği yaşamamış olurum hastalanmam tekrar heralde. Haftaya düğün var ben hala kilo veremediğim gibi üstüne aldım çok mutsuzum.
Günaydın güzelimm devaammm devaamm elbet inecek kiloogunaydin kizlarrrrrr....
hala 69u goremedimmmm dirence gectimm cunku cok belliydi boyle olacagi..Cumaya kadar dukan devammmmmm
Gunaydin canlarrrrrbol eksilerimiz olsunnnnnn
Çok stres yapıyosun belkide norwem fazla takma herşeyi yavaş yavaş azalt diyet yapmıyorum diye kandır beynini2 haftadır zaten artı üstüne artı çıkyor dikkat ettiğim halde
heralde azalacak
Çok stres yapıyosun belkide norwem fazla takma herşeyi yavaş yavaş azalt diyet yapmıyorum diye kandır beyninistress kilo vermeyi engelliyor
kuzum zaten öle yapıorum sıkmıyorum hiç kendimiÇok stres yapıyosun belkide norwem fazla takma herşeyi yavaş yavaş azalt diyet yapmıyorum diye kandır beyninistress kilo vermeyi engelliyor
Spor da yapıyorsun çok rahat gitmeli aslinda kilolar dur bakalım belki reglden sonra güzel bi eksi göreceksin sıkma canini çok da tartilma arti görmek moral bozuyor cuma ve pazartesi tartil sadecekuzum zaten öle yapıorum sıkmıyorum hiç kendimi
Evet ya bıktım başta eşeklik yaptım yönlendirdiğim insanlar hep arkamdan konuşmuşlar şuan en yakın arkadaşımla görüşmüyorum ikimizde aynı kilodaydık ve tip 2 diyabetiz ve obez tanısı koydu ikimizinde doktoru aynı gecen gün ona midene tüp takalım dahiliye doktoru ile dedi bende vardım ikimizin arkadaş olduğumuzu biliyor sonra oda dedi arkadaşım peki onada mı operasyon diye doktorda hayır o çaba sarfediyor sende o yok dedi bozuldu ben çok üzüldüm spor salonuna yazıldı gitmedi yürüyüşe gel dedim hergün bir bahane buldu şimdi de kaçıyor benden çok kırıldım mayıs da düğünü var 38 yaşında ilk kez evlenecek nişanlısı 35 yaşında bir de bana ben Nasıl gelinlik giycem diye ağladı çok üzüldüm program bile yaptım ona ama değmez arıyorum açmıyor telefonlarımı bu benim sucum mu
Yarın için pskolojimi hazırladım bakalım hep beraber görelim sonuçları.B BaslarsanBitirirsin
Canim detoks gibi yapacaksin galiba. Hadi bakalim insallah guzel bir sonuc alirsin.
Aslinda sabah erken vakitte kahvaltini guzelce yapsan aksamlari yogurt ve meyve seklinde beslensen de olabilir cok zorlanmazsin.
Ama sonrasinda daha cok dikkat etmek lazim ki verdigini geri almayasin.
Ben arada bunyeyi sasirtmak icin bunlarin yapilmasinin iyi oldugunu dusunuyorum.
Cok sıkı diyet yapanlarin haftanin bir gunu serbest yemesi veya boyle detoks turu diyetler iyigeliyor genelde.
Biz bir ara takimca 5 gunde 5 kilo diyeti yapmistik eskiden. Hep ayni duzende bi yerden sonra vucut sabitleniyor.
Hadi bakalim merak ediyorum sonuc ne olacakYarın için pskolojimi hazırladım bakalım hep beraber görelim sonuçları.
Burda da arkadasişız canım isteğin gibi yardım ederimKeske benim arkadasim olsaydinolsaydin miyav ya.
Ben de boyle yanima bi arkadas bulayim diyet yapalim spor yapalim cok severim. Ama malesef oyle bir imkanim yok.
Tabi canim ona bi lafim yok zaten sagolasin.Burda da arkadasişız canım isteğin gibi yardım ederim
nerdesin şimdi?Tabi canim ona bi lafim yok zaten sagolasin.
Hani cikip beraber yurumek spor yapmak vs anlaminda demistim
Istanbulda anneannemdeyimnerdesin şimdi?
Yani evinde mi?
Ay evet keşke canım ya dün işte adını andım yabancı uyruklu arkadaşım tekrar benimle takılacakmışTabi canim ona bi lafim yok zaten sagolasin.
Hani cikip beraber yurumek spor yapmak vs anlaminda demistim
Hım evinde olsaydın beraber yürüyo olamasak bile evde yürür rapor verirdik.Istanbulda anneannemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?