- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.941
Canim yerinde yurumek nasil bisey bende deniyim bariHım evinde olsaydın beraber yürüyo olamasak bile evde yürür rapor verirdik.
Ben bu akşam bi bölüm dizi izlerken yerimde yürüyeceğim bakalım 40 dk kaç adım cıkacak
Bende tasinayim mi miyavım@kitap_asigi sen en iyisi mi buraya taşın bizim arkadas yine vazgeçti of bir daha sorarsa hayır diyecem
Kahvaltımız aynı sanırım sende sıkıldın haşlanmış yumurta yemektenSelam kızlar..menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, üç zeytin, beş ceviz..
Akşam: bir tabak ıspanak, marul salatası..
Ay fena olmaz kız kıkır gülerizBende tasinayim mi miyavım
Seninle yaslanmaz insanAy fena olmaz kız kıkır güleriz
Evet bu aralar çok ihtiyacım var gülmeye haftaya gelde kötü kedi şerafettin vizyona giriyor lisedeyken onun karikatürlerini okurdum sana bir sır vereyim mi belki yalan gelir ama ben gora ilk çıktığında tam 5 kere gittim hep arkadaşlarım götürdü çünkü bana bakıp Gülerlerdi Şen bir kahkam varSeninle yaslanmaz insan
Ay inşallah uyurKızlar merhaba bugün ev işlerinden gelemedim.şimdide bebişi uyutup bisikletimi yapcam.inş.uyur sporum bitene kadar
Oh valla eşine ekmek mi yaptın ellerine sağlık aman Sak'ın 2. Dilimi yemeKizlar menumu yaziyorum...
Sabah 5 cherry dinates 1 salatalik 2 yk lor peyniri 5 zeytin ve birkac ceviz ici ile salata ve sekersiz cay tabiki
az oncede 1 kucuk avuc ceviz ici yedim midem bulandi suanda..
ayrica kocişe ekmek yaptim tam bugday unundan mayasiz ondanda 1 dilim yedim tadina bakmak maksatli ilkkez yapinca pek tatli pek dayanilmaz oldu:)))
2 lt su...
Yarin carsamba haftaortasi önemliii!!!!
Merak ettim ya kahkahani birgun beraberde guleriz insallah nasip bu belli mi olur :)Evet bu aralar çok ihtiyacım var gülmeye haftaya gelde kötü kedi şerafettin vizyona giriyor lisedeyken onun karikatürlerini okurdum sana bir sır vereyim mi belki yalan gelir ama ben gora ilk çıktığında tam 5 kere gittim hep arkadaşlarım götürdü çünkü bana bakıp Gülerlerdi Şen bir kahkam var
Evet belli mi olur tabi ben kahkaha mı bırakmazsamMerak ettim ya kahkahani birgun beraberde guleriz insallah nasip bu belli mi olur :)
Allah mutlulugunu hic eksik etmesin hep gulersin insallahEvet belli mi olur tabi ben kahkaha mı bırakmazsaminşallah nasip kısmet olur ama kötü kedi şerafettin giderim kendime doğum günü hediyem olucak
Ah yaşlanıyorum 1 şubat canım aslında Cem Yılmaz'ın filmde giriyormuş vizyona iftarlık gazoz cuma günü giriyormuş ptesi onada gidebilirimAllah mutlulugunu hic eksik etmesin hep gulersin insallah
Bu arada dogum gunun ne zamsn senin
Aaaa benim kardesimde 1 subat dogumluAh yaşlanıyorum 1 şubat canım aslında Cem Yılmaz'ın filmde giriyormuş vizyona iftarlık gazoz cuma günü giriyormuş ptesi onada gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?