- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.961
Ben bastaki sayfada da oyle gormustum onceden de alininablir diye olsun farketmez.@ParteMoralll canim seni listeye ilk haftadan almıştim paylaşımin çok iyi olduğu için ama meğerse böyle birşey yapilamiyormuş sana da haber vermek istedim ama kafan karışmasın hala takimdasin sadece 5 Şubatta ana listede olacaksın
Bunun yerine cikilataaaa olsaydi ya cok ozledm
Annem ben bunları yetim ya çok şekerler
Nerde oooo nutellaa kasiklayan hatunnnn bee hey gidiiiiii miyaaaaaavAnnem ben bunları yetim ya çok şekerlerevet biz yedik topaç olduk
Nutella mı ben Nutella sevmiyorum zaten benim hayatımı jelibonlar ve cipsler mahvettiNerde oooo nutellaa kasiklayan hatunnnn bee hey gidiiiiii miyaaaaaav
Youtubede videolar var. Walk at home yazarsan çıkar. adım atıyor gibi yerinde sayıyorsun. yana adım . Dizi yukarı cekme seklinde alternatifler eklenebilir.Canim yerinde yurumek nasil bisey bende deniyim bari
Cips mi ayyy nasilda hasret kaldimNutella mı ben Nutella sevmiyorum zaten benim hayatımı jelibonlar ve cipsler mahvetti
Nerde oooo nutellaa kasiklayan hatunnnn bee hey gidiiiiii miyaaaaaav
Bende bende hele baharatli acılıay cips demeyin bende çok özlüyorum
Gecmis olsun canim dikkat et kendineYoutubede videolar var. Walk at home yazarsan çıkar. adım atıyor gibi yerinde sayıyorsun. yana adım . Dizi yukarı cekme seklinde alternatifler eklenebilir.
Tabiki bu akşamki planım benim yine suya düştü. Daha yeni geldim hastaneden. İşten erken çıktım. Burnum kanamaya başladı durduramadım bir türlü. Gecenlerde de 3-4 gnde bir kanıyordu yine başladı. Şu an bile ayağa kalkınca başım hafif dönüyor.
yattım keyif yapıyorum bu bahaneyle.
Ay ne nane molla bi tip oldum.
Benimde hepsiiiiiiNutella mı ben Nutella sevmiyorum zaten benim hayatımı jelibonlar ve cipsler mahvetti
Ayyy aynisii hahahahahahahaha off yaaaaaa
Bencede cok haklisinNe oldu kızlar kaçtınız mı meyve sebze kuru bakliyatlar var ken ben ne yapayım onları istemem kalsın
Canım koskoca topikte ikimiz kaldık iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?