Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geldim kizlar islerim vardi.evin isi ,yemek bulasik ,camasir derken aksam oluyo.cocuklarla yetisemiyorum herseye

Menümüde yazayim unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta ve peynir le yaptigim omlet , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz , yarim dilim ekmek , bir kücük kivi
Aksam , evde kendi yaptigim tavuk dürüm , salata , iki bisküvi.petibör degil ama Miyav_su
Spor , 3 saat yürüdüm

Kizlar bugunku menumu yazayım

Sabah:5-6 dilim salatalik 5 zeytin 1 dilim domates 1-2 parça peynir

Aksam:1 tabak haslanmis yarma
Afi
Afiyet olsun tatlım cok iyi
Ah yaşlanıyorum 1 şubat canım aslında Cem Yılmaz'ın filmde giriyormuş vizyona iftarlık gazoz cuma günü giriyormuş ptesi onada gidebilirim
Aaa benim de kardeşimin doğum günü 1 subatikinize de mutlu yaşlar olsun inşallah
Eki Görüntüle 1755544

Miyav_su kediler bile büsküvi yiyo niz yiyemiyoz
Yemeyiiin tabi
Ben bastaki sayfada da oyle gormustum onceden de alininablir diye olsun farketmez.
Bende o msji baz alarak aldim seni listeye ama o kural değişmiş ve birinci sayfa güncellenmediği için benimde haberim olmadi canim olsun bir buçuk haftaya listedesin
Sabah; pastirmali yumurta biraz peynir cay
Aksam; izgara biraz mantar ayran
Birazda evde hareket yaptim bugunde bitti.
Afiyet olsun canimmm çok güzel
Bunun yerine cikilataaaa olsaydi ya cok ozledm
Bitter ćikolata ye tatlim 2 kare kahvene eşlik etsin
Annem ben bunları yetim ya çok şekerlerevet biz yedik topaç olduk
Evett yemiyelim ki artik hayallerimizdeki gibi incecik olalim
Geçmiş olsun canim neden kaniyor peki ben küçükken hala çocuklariyla oynarken ben salincagi kimseye vermemek için üstüne yatinca kuzenim beni itmiş ve salincaktan burnumun üstüne düştüm çatlak var burnumda özellikle yaz aylarinda bazen kanama oluyor hatta bu sene çok oldu
Cips mi ayyy nasilda hasret kaldim
duymamiş oliyim başkalarının da cani çeker konuşmayin kizlar abur cuburlardan
ay cips demeyin bende çok özlüyorum

Kızlar kaptan yasaklamıştı Abur Cabur muhabbetlerini
Evettt ama hala devam ediliyor
Meyve yiyin sabah cips yerine süt için adaçayı için kızlar boşverin yoğurtun içine meyve koyun yada tarçın bakın bir daha Can'ınız ister mi
Ayy ne güzel sözler bunlar

Eki Görüntüle 1755614 hahahahahaahhahaahhahahahahahahahahajaja
Ayyy kizlarrr çok güldüm harika hepsi

Yürüyüşün harikaaa canim o yüzden 2 tanecik bisküviyi görmüyorummenü guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…