Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlaaarr evime geldim iki ablamda döndü evlerine çok güzel vakit geçirdik ama çok yorulmuşum acayip uykusuzum hemen yaticam yeme içme işine pek dikkat edemedim az yedim ama ne bulduysam onu yedim yarın bi kilo kontrolü yapiyim çok meraklaniyoruuumm inşallah almamışimdir herkese iyi geceler tatli rüyalaröpüyorum hepinizi

Kızlar geldim.hemen menümü yazayım.
11.30... 2 şek.tarç.süt
14.30... 36 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 kase cacık
19.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Mevsim salata
Kızlar canım acayip tatlı istiyo.çok fenayım.

Iyi geceler cnm erkencisin :)
Uyumak istedim ams uyuyamadım evide temizleyemedim arkadaşım geç gitti komşular rahatsız olmasın diye yapamadım temizlik of evi temizleyemedin uyuyamam ki bende takıntı var biliyorum kötü birşey ama evime birileri gelmeden ve gittikten sonra evi temizlerim of sıkıldım

Aferin sana petibör zararlıymış benden duymuş olma ama onu yiyen kurt kadın oluyormuşmenünde sporun da harika

Canım sen birşey yememişsin regli mi olucaksın tatlım benimde bugün yarın gelicek

SekerPancarii ve Sudbanazenin ne güzel kardeşleriniz de kova bütün özellikleri taşıyorlar mı Burcu'n ben taşıyorum mesela çok inatçıyım birde elektronik eşyalara çok ilgin vardır oldukça kararlıymışız yapmak istediğim mutlaka yapar elde ederim neşeli ve pozitif bir insanım ay kendimi çok övdüm

Iste biterrmi ki

Ay evet keşke canım ya dün işte adını andım yabancı uyruklu arkadaşım tekrar benimle takılacakmış bakalım yarın tekrar onunla takılıyorum

Amaaan ne degisken kararlari varmis yahu onun da..

Hım evinde olsaydın beraber yürüyo olamasak bile evde yürür rapor verirdik.
Ben bu akşam bi bölüm dizi izlerken yerimde yürüyeceğim bakalım 40 dk kaç adım cıkacak

Artik eve donunce beraber leslie yapariz. Isteyen de katilir bize. Ne zamandir baslayacagim da erteleyip duruyordum. Iyi olur valla.

@kitap_asigi sen en iyisi mi buraya taşın bizim arkadas yine vazgeçti of bir daha sorarsa hayır diyecem

Ne oldu son durum ne simdi

Oluuuur darlandim orda iyice kimseyi tanimam etmem cok sıkılıyorum

Kanama sebebi ne ki canim ya
Hava degisikliginde nemli yerden kuru yere gecince bende de cok olur burun kanamasi. Ama iyi derler. Burun kanamazsa beyin kanamasi olurmus diye bir sey okumustum. Allah korusun. Cok gecmis olsun bol bol dinlen

Teşekkürler kızlar. Kanamadan ziyade durduramadım o yüzden korktum. Kan pıhtılaşma sorunu var mı diye kan testi yaptılar bi sorun yok Şükür.
Bi kaç ay önce 3-4 günde bir kanamaya başlamıştı o zaman kulak burun boğazada gittim bi sorun gözükmüyo dedi damarlar catlamıs yaktı damarları . Kanama devam etti başka doktora gittim. burnun kuru ondan dedi burun içi nemlendirici verdi geçmişti kanama.
Soğuktan yüzüm bile kupkuru oluyor onca kreme burnum nasıl dayansın Ondandır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…