- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.001
Uyumak istedim ams uyuyamadım evide temizleyemedim arkadaşım geç gitti komşular rahatsız olmasın diye yapamadım temizlik of evi temizleyemedin uyuyamam ki bende takıntı var biliyorum kötü birşey ama evime birileri gelmeden ve gittikten sonra evi temizlerim of sıkıldımIyi geceler cnm erkencisin :)
Aferin sana petibör zararlıymış benden duymuş olma ama onu yiyen kurt kadın oluyormuşMenümüde yazayim unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta ve peynir le yaptigim omlet , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz , yarim dilim ekmek , bir kücük kivi
Aksam , evde kendi yaptigim tavuk dürüm , salata , iki bisküvi.petibör degil amaMiyav_su
Spor , 3 saat yürüdüm
Canım sen birşey yememişsin regli mi olucaksın tatlım benimde bugün yarın gelicekKızlar geldim.hemen menümü yazayım.
11.30... 2 şek.tarç.süt
14.30... 36 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 kase cacık
19.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Mevsim salata
Kızlar canım acayip tatlı istiyo.çok fenayım.
Off hem de ne sıkılma..görünce içim kalkıyi artık..yine yumurtalı ama değişik şeyler arıyorum kahvaltıda..Kahvaltımız aynı sanırım sende sıkıldın haşlanmış yumurta yemekten
Verdiğim tarifi yaptın mı ben daha yapmaya fırsat bulamadımOff hem de ne sıkılma..görünce içim kalkıyi artık..yine yumurtalı ama değişik şeyler arıyorum kahvaltıda..
Iste biterrmi kiUyumak istedim ams uyuyamadım evide temizleyemedim arkadaşım geç gitti komşular rahatsız olmasın diye yapamadım temizlik of evi temizleyemedin uyuyamam ki bende takıntı var biliyorum kötü birşey ama evime birileri gelmeden ve gittikten sonra evi temizlerim of sıkıldım
Bitmez benim işim bitmez yarın temizlik yapıcam sonra yürüyüşe gidicem ofIste biterrmi ki
Yok canım nerdeee....Verdiğim tarifi yaptın mı ben daha yapmaya fırsat bulamadım
Ben bugun yaptm yarn biraz keyif yapim bee :)Bitmez benim işim bitmez yarın temizlik yapıcam sonra yürüyüşe gidicem of
Oh misler gibi takıl Can'ım ya. Ne güzelBen bugun yaptm yarn biraz keyif yapim bee :)
Ay evet keşke canım ya dün işte adını andım yabancı uyruklu arkadaşım tekrar benimle takılacakmışbakalım yarın tekrar onunla takılıyorum
Hım evinde olsaydın beraber yürüyo olamasak bile evde yürür rapor verirdik.
Ben bu akşam bi bölüm dizi izlerken yerimde yürüyeceğim bakalım 40 dk kaç adım cıkacak
@kitap_asigi sen en iyisi mi buraya taşın bizim arkadas yine vazgeçti of bir daha sorarsa hayır diyecem
Youtubede videolar var. Walk at home yazarsan çıkar. adım atıyor gibi yerinde sayıyorsun. yana adım . Dizi yukarı cekme seklinde alternatifler eklenebilir.
Tabiki bu akşamki planım benim yine suya düştü. Daha yeni geldim hastaneden. İşten erken çıktım. Burnum kanamaya başladı durduramadım bir türlü. Gecenlerde de 3-4 gnde bir kanıyordu yine başladı. Şu an bile ayağa kalkınca başım hafif dönüyor.
yattım keyif yapıyorum bu bahaneyle.
Ay ne nane molla bi tip oldum.
Hadi inşallah rabbim yardımcınız olsunEv aldı başını gidiyo.hayırlısıyla yeni eve geçeyim daha düzenli yeme işi olacak
Afi
Afiyet olsun tatlım cok iyi
Aaa benim de kardeşimin doğum günü 1 subatikinize de mutlu yaşlar olsun inşallah
Yemeyiiin tabi
Bende o msji baz alarak aldim seni listeye ama o kural değişmiş ve birinci sayfa güncellenmediği için benimde haberim olmadi canim olsun bir buçuk haftaya listedesin
Afiyet olsun canimmm çok güzel
Bitter ćikolata ye tatlim 2 kare kahvene eşlik etsin
Evett yemiyelim ki artik hayallerimizdeki gibi incecik olalim
Geçmiş olsun canim neden kaniyor pekiben küçükken hala çocuklariyla oynarken ben salincagi kimseye vermemek için üstüne yatinca kuzenim beni itmiş ve salincaktan burnumun üstüne düştüm çatlak var burnumda özellikle yaz aylarinda bazen kanama oluyor hatta bu sene çok oldu
duymamiş oliyim başkalarının da cani çeker konuşmayin kizlar abur cuburlardan
Evettt ama hala devam ediliyor
Ayy ne güzel sözler bunlar
Ayyy kizlarrrçok güldüm harika hepsi
Yürüyüşün harikaaa canim o yüzden 2 tanecik bisküviyi görmüyorummenü guzel
Amaaan ne degisken kararlari varmis yahu onun da..
Artik eve donunce beraber leslie yapariz. Isteyen de katilir bize. Ne zamandir baslayacagim da erteleyip duruyordum. Iyi olur valla.
Ne oldu son durum ne simdi
Oluuuur darlandim orda iyice kimseyi tanimam etmem cok sıkılıyorum
Kanama sebebi ne ki canim ya
Hava degisikliginde nemli yerden kuru yere gecince bende de cok olur burun kanamasi. Ama iyi derler. Burun kanamazsa beyin kanamasi olurmus diye bir sey okumustum. Allah korusun. Cok gecmis olsun bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?