- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.021
Günaydın Can'ım iyim sen nasılsın burnun kanamış geçmiş olsun şimdi nasılsınBu arada günaydın nasılsınız?
Soğukta insanın bünyesine etkiliyor Can'ım dikkat etGunaydinnnn kizlarrrrrrrr....
bugun bi şişkinimkiii anlatamammm(
Sanki balon yutmus gibiyim regl olma durumuda soz konusu degil nie boyle oldum anlamadim(
Günaydın canımHerkese günaydinlar .gününüz güzel gecsin kizlar
Canım sıcak su iç ayağına yünlü çorap giy birde yogurt tüket tüketirken zeytinyağlı naneli keten tohumu kat bakalımne yapmak lazimkiMiyav_su cummm
keten tohumum vardi evde deniyim acaba dukanda izinlimi bakmam lazim..dunde miss gibi yogurt mayaladim..labnr yaptim ekmekte yapmistimm..Esim artik disardan ekmek almak yok dedi:)Canım sıcak su iç ayağına yünlü çorap giy birde yogurt tüket tüketirken zeytinyağlı naneli keten tohumu kat bakalım
Canım ben ekmeği bırakırken şöyle yaptım zeytin yada ceviz yedim elim ekmeğe mi gidiyor hop bir tane zeytin yada ceviz ağzımda derken ekmeği bıraktım bugünde ekmek yerine fırında yumurta yapıcam geçen gün tarifi paylaştım instgram var mı Oray'a şunu yaz #oopsibread#yaz elemek yerine yiyebilirsin hatta ben şimdi yapıcam foto atarımbu hafta istedigim kadar kilo veremedim dukani 2+2 yapiorum yani 2 gun protein 2 gun sebze protein..Sebze gunlerinde en basta nedense bu duraklama oluo hep..sonra duzelio dukan zaten cok hizli kilo verdirmio ama tok bi diyet...ben henuz hakkini veremedim yeme icme konusunda ama dun yedigim 2 dilim ekmek icin cok pismanimmm gercketen yememeliydim!!!Sanirim bu haftaki hedefime ulasamicam ama yaklasicam ne yapalim durmak yok yola devam....
ben yapi geregi zaten acliktan olsem haftada max.1.5 kg verebiliorum 2 nadir...
olsun gitsinde 1-2 ...1-2 yeterki geri gelmesinnnn...kucakkkk kucakkk sevgi ve kucak kucakkkk motive gonderiorummmmmmmm
Ellerine sağlık güzel görünüyor haklı eşin ekmeği fırında mı yapıyorsunketen tohumum vardi evde deniyim acaba dukanda izinlimi bakmam lazim..dunde miss gibi yogurt mayaladim..labnr yaptim ekmekte yapmistimm..Esim artik disardan ekmek almak yok dedi:)Eki Görüntüle 1755993
Teşekkürler kızlar. Kanamadan ziyade durduramadım o yüzden korktum. Kan pıhtılaşma sorunu var mı diye kan testi yaptılar bi sorun yok Şükür.
Bi kaç ay önce 3-4 günde bir kanamaya başlamıştı o zaman kulak burun boğazada gittim bi sorun gözükmüyo dedi damarlar catlamıs yaktı damarları . Kanama devam etti başka doktora gittim. burnun kuru ondan dedi burun içi nemlendirici verdi geçmişti kanama.
Soğuktan yüzüm bile kupkuru oluyor onca kreme burnum nasıl dayansınOndandır heralde
@kitap_asigi aynen canım değişik birisi zaten yabancı uyruklu bende çözemedim dahadengesiz insanlar hep beni buluyor işte bende şimdi be yesem diyorum sıkıldım yumurta yemekten
Fırına attım Can'ım içine labne peyniri,toz biber ,kabartma tozu ekmek yerine bakalım Nasıl olucak foto atarımOlabilir burun kurulugu da cok etkiliyor. Benim de cok sık kanar burnum. Durup dururken. Bir sey cikmamis ama iyi olmus canim sevindim sorun olmamasina.
Bazi insanlar boyle anlasilmaz oluyo. Ya oyle kabul edicez ya da amaaaaan seninle mi ugrasicam hadi yavrum naş dicez baska caresi yok
Ben de hic sevmem yumurtayi valla ne diyim simdi sana bilemedim. Kasarli otlu omlet yapabilirsin? Veya sucuklu kasarli filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?