Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydinnnn kizlarrrrrrrr....
bugun bi şişkinimkiii anlatamammm(
Sanki balon yutmus gibiyim regl olma durumuda soz konusu degil nie boyle oldum anlamadim(

bu hafta istedigim kadar kilo veremedim dukani 2+2 yapiorum yani 2 gun protein 2 gun sebze protein..Sebze gunlerinde en basta nedense bu duraklama oluo hep..sonra duzelio dukan zaten cok hizli kilo verdirmio ama tok bi diyet...ben henuz hakkini veremedim yeme icme konusunda ama dun yedigim 2 dilim ekmek icin cok pismanimmm gercketen yememeliydim!!!Sanirim bu haftaki hedefime ulasamicam ama yaklasicam ne yapalim durmak yok yola devam....
ben yapi geregi zaten acliktan olsem haftada max.1.5 kg verebiliorum 2 nadir...
olsun gitsinde 1-2 ...1-2 yeterki geri gelmesinnnn...kucakkkk kucakkk sevgi ve kucak kucakkkk motive gonderiorummmmmmmm

@kitap_asigi aynen canım değişik birisi zaten yabancı uyruklu bende çözemedim dahadengesiz insanlar hep beni buluyor işte bende şimdi be yesem diyorum sıkıldım yumurta yemekten

valla annemlere bile gitmeyi erteledim..yarin gidicem yatin oersembe ya korkudan yiyememm ablamlarada bugun yeyin icin yarin kahveye gelirsiniz anneme dedim

Canım sıcak su iç ayağına yünlü çorap giy birde yogurt tüket tüketirken zeytinyağlı naneli keten tohumu kat bakalım
keten tohumum vardi evde deniyim acaba dukanda izinlimi bakmam lazim..dunde miss gibi yogurt mayaladim..labnr yaptim ekmekte yapmistimm..Esim artik disardan ekmek almak yok dedi:)

Canım ben ekmeği bırakırken şöyle yaptım zeytin yada ceviz yedim elim ekmeğe mi gidiyor hop bir tane zeytin yada ceviz ağzımda derken ekmeği bıraktım bugünde ekmek yerine fırında yumurta yapıcam geçen gün tarifi paylaştım instgram var mı Oray'a şunu yaz #oopsibread#yaz elemek yerine yiyebilirsin hatta ben şimdi yapıcam foto atarım

Günaydın fıstıklaaarrr yeni uyandim ayyy ne kadar çok uyumuşum hemen bi tarti kontrolü yaptim cumaki kilomdan 400 gr fazlayim o yüzden bugün protein günü yapicam eskiden ablamlarla annemlere geldiğimde 3 5 gün kaldırdık ve ben en az iki kilo alırdım artik o hataya düşmüyorum kaçamaklari bile dikkatli yiyorum 400 grda göndericem hemen

Olabilir burun kurulugu da cok etkiliyor. Benim de cok sık kanar burnum. Durup dururken. Bir sey cikmamis ama iyi olmus canim sevindim sorun olmamasina.

@kitap_asigi aynen canım değişik birisi zaten yabancı uyruklu bende çözemedim dahadengesiz insanlar hep beni buluyor işte bende şimdi be yesem diyorum sıkıldım yumurta yemekten

Bazi insanlar boyle anlasilmaz oluyo. Ya oyle kabul edicez ya da amaaaaan seninle mi ugrasicam hadi yavrum naş dicez baska caresi yok

Ben de hic sevmem yumurtayi valla ne diyim simdi sana bilemedim. Kasarli otlu omlet yapabilirsin? Veya sucuklu kasarli filan?

Fırına attım Can'ım içine labne peyniri,toz biber ,kabartma tozu ekmek yerine bakalım Nasıl olucak foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…