- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.041
Merak ettim miyavim bekliyorum fotoo ben bir yumurta aşığıyimFırına attım Can'ım içine labne peyniri,toz biber ,kabartma tozu ekmek yerine bakalım Nasıl olucak foto atarım
Tadi nasil miyavim
Merak ettim miyavim bekliyorum fotoo ben bir yumurta aşığıyim
Çok güzel Can'ım ben normalde sevmem yumurta ama bayıldımTadi nasil miyavim
Iyi yapmışsın canım tavuk iyi olur afiyet olsunBende haşlanmış tavuk getirdim öğle yemeğim için.
Sabah kahvaltı yapamadım , çok acıktım şu an. Öle olsun yaaaa
Eki Görüntüle 1756051
Günaydın demir prensesler gerci oglen oldu ama
Ver tatlim ver severim boyle şeyleri benSekerPancarii tarifi vereyim mi normal fırın tepsisine küçük küçük koymuşlar ben yuvarlak bütün şeklinde koydum tadı çok güzel yarın içine nane koyucam
Iyi yapmışsın canım tavuk iyi olur afiyet olsunaslında kahvaltı yapamadığın zaman bir bardak süt içsen iyi olur
Hmmm anladimGeç kaldım işe canım. Burda da tost vb bişey söylemek istemedim sabrediyorum.
Yarım saatim var offfÇıkcam kocaman ayran alcam
Benim ki pek tarifteki resme benzemedi ama olsun sevdim ben@ParteMoralll kizzz bende bugün kızımın karışık yulaf kepeğiyle krep yaptim çok leziz oldu bugün protein günü yapiyorum
Acaba bunu seramik, tavada pişirsek olur mu kii
Günaydın canımEki Görüntüle 1756051
Günaydın demir prensesler gerci oglen oldu ama
Benimde aklımdan geçmedi degil neden çünkü fırını 10 dk ısıttım sonra 15 dk pişme 25 dk sürdü yarın Çelik tavada yapıcam merak ettim bendeAcaba bunu seramik, tavada pişirsek olur mu kiisaol canim denicem bu tarifi
İşyerinde yemek vermiyorlar mı canımGeç kaldım işe canım. Burda da tost vb bişey söylemek istemedim sabrediyorum.
Yarım saatim var offfÇıkcam kocaman ayran alcam
Haşlanmış tavuk getirmişsin afiyet olsunBende haşlanmış tavuk getirdim öğle yemeğim için.
Sabah kahvaltı yapamadım , çok acıktım şu an. Öle olsun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?