Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su Miyav_su canim ekmegi firinda yapiorum cok pratik mayasiz yarim saatte hazir oluyor tam bugday unundan tuz yok seker yok yag yok maya yok...
Yumurtan guzel gorunuyor kirmizi biber varsa ben hep varim zaten omlet gibi gorunuyor..Bende karnabahar mucveri yaptim yulaf kepekli yarim kucuk karnabahar var 2 yumurta 2 kasik yulaf kepegi dereotu tuz ve baharat bukadar..istersen icine peynirde ilave edilebilir...Resim ekliyorum:)
20160127_124417.webp

Miyav_su Miyav_su canim ekmegi firinda yapiorum cok pratik mayasiz yarim saatte hazir oluyor tam bugday unundan tuz yok seker yok yag yok maya yok...
Yumurtan guzel gorunuyor kirmizi biber varsa ben hep varim zaten omlet gibi gorunuyor..Bende karnabahar mucveri yaptim yulaf kepekli yarim kucuk karnabahar var 2 yumurta 2 kasik yulaf kepegi dereotu tuz ve baharat bukadar..istersen icine peynirde ilave edilebilir...Resim ekliyorum:)Eki Görüntüle 1756134
Ay çok güzel görünüyor canım fırında yapmana sevindim insanlar boşu bosuna ekmek yapma makinesi alıyorlar ya ondan sordum afiyet olsun güzel gözüküyor ben yumurtanın kokusunu sevmem zaten zor yiyorum Onuda Karatay ile başladım işte yemek için yazdan yaptıgım kırmızı biberleri toz haline getirdim ve kullanıyorum kokusunu duymamak için

sen sebze yemiomusn sende yiyebilirsin ama esine yapicaksan 3 yk un koy icine yulaf kepegi biraz islak kalam bi malzeme..Ekmek olarakta yine yulaf kepegindn ekmek yapiorum kendime cok oratik cok kezzetli oluo tipki ekmek yanina peynir domates zeytin miss gibi hic aciktirmio karatayiin ilkeleri i bilmiorum ama yulaf kepegi uygunsa yapabilirsin hemde 3-4 gunluk birden yapabiliosun yumurtasuda icinde :)

sen sebze yemiomusn sende yiyebilirsin ama esine yapicaksan 3 yk un koy icine yulaf kepegi biraz islak kalam bi malzeme..Ekmek olarakta yine yulaf kepegindn ekmek yapiorum kendime cok oratik cok kezzetli oluo tipki ekmek yanina peynir domates zeytin miss gibi hic aciktirmio karatayiin ilkeleri i bilmiorum ama yulaf kepegi uygunsa yapabilirsin hemde 3-4 gunluk birden yapabiliosun yumurtasuda icinde :)
Bizde un ve çeşitleri yasak eşim arasıra kendisine ekmek alıyor almasını istemiyorum o yüzden ona düşünüyorum ben

canim yulaf kepegi un degil ama bi arastir istersen yulaflada karistirma illaki duymuşsundur tabii..
yalniz ben yogun karnabahar tadi aldim kendisine pek bayilmam..Bidahakine kabak yada pirasa ile denicem..

canim yulaf kepegi un degil ama bi arastir istersen yulaflada karistirma illaki duymuşsundur tabii..
yalniz ben yogun karnabahar tadi aldim kendisine pek bayilmam..Bidahakine kabak yada pirasa ile denicem..
Bayırılım pırasa ve kabağa afiyet olsun Can'ım Karatay'da yulaf yasak tatlım ama eşime yapmayı düşünüyorum

Back
X