- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.061
Immm afiyet olsun cnm bende bugun proteindeymmm :) onceden kiymayi kepeklemistm atmistm buzluga onu yapcam :)@ParteMoralll kizzz bende bugün kızımın karışık yulaf kepeğiyle krep yaptim çok leziz oldu bugün protein günü yapiyorum
İşyerinde yemek vermiyorlar mı canım
Evet ya ben 3 yumurta için 25 dk çalıştırdım fırını canım tavada deniyecem bakalım Nasıl olur hoş olsa olsa değişik bir omlet olur degil miBencede tavada yapılabilir. Fırının yanmasına yazık
Çokta güzel olur. Eline sağlık tatlım.Evet ya ben 3 yumurta için 25 dk çalıştırdım fırını canım tavada deniyecem bakalım Nasıl olur hoş olsa olsa değişik bir omlet olur degil midılardan yemek yememene sevindim canım
Bende öyle denicemBenimde aklımdan geçmedi degil neden çünkü fırını 10 dk ısıttım sonra 15 dk pişme 25 dk sürdü yarın Çelik tavada yapıcam merak ettim bende
Sanada afiyet olsun canim köfte mi yapicaksinImmm afiyet olsun cnm bende bugun proteindeymmm :) onceden kiymayi kepeklemistm atmistm buzluga onu yapcam :)
Ay çok güzel görünüyor canım fırında yapmana sevindim insanlar boşu bosuna ekmek yapma makinesi alıyorlar ya ondan sordum afiyet olsun güzel gözüküyor ben yumurtanın kokusunu sevmem zaten zor yiyorum Onuda Karatay ile başladım işte yemek için yazdan yaptıgım kırmızı biberleri toz haline getirdim ve kullanıyorum kokusunu duymamak içinMiyav_su canim ekmegi firinda yapiorum cok pratik mayasiz yarim saatte hazir oluyor tam bugday unundan tuz yok seker yok yag yok maya yok...
Yumurtan guzel gorunuyor kirmizi biber varsa ben hep varim zaten omlet gibi gorunuyor..Bende karnabahar mucveri yaptim yulaf kepekli yarim kucuk karnabahar var 2 yumurta 2 kasik yulaf kepegi dereotu tuz ve baharat bukadar..istersen icine peynirde ilave edilebilir...Resim ekliyorum:)Eki Görüntüle 1756134
Süperdin Can'ım ellerine sağlık afiyet olsun bende eşime yapayım diyorum
Bizde un ve çeşitleri yasak eşim arasıra kendisine ekmek alıyor almasını istemiyorum o yüzden ona düşünüyorum bensen sebze yemiomusn sende yiyebilirsin ama esine yapicaksan 3 yk un koy icine yulaf kepegi biraz islak kalam bi malzeme..Ekmek olarakta yine yulaf kepegindn ekmek yapiorum kendime cok oratik cok kezzetli oluo tipki ekmek yanina peynir domates zeytin miss gibi hic aciktirmio karatayiin ilkeleri i bilmiorum ama yulaf kepegi uygunsa yapabilirsin hemde 3-4 gunluk birden yapabiliosun yumurtasuda icinde :)
Bayırılım pırasa ve kabağa afiyet olsun Can'ım Karatay'da yulaf yasak tatlım ama eşime yapmayı düşünüyorumcanim yulaf kepegi un degil ama bi arastir istersen yulaflada karistirma illaki duymuşsundur tabii..
yalniz ben yogun karnabahar tadi aldim kendisine pek bayilmam..Bidahakine kabak yada pirasa ile denicem..
Evettt kepekliSanada afiyet olsun canim köfte mi yapicaksin
Ayy bende kiizimin kepeğindn dukan ekmek yapmayi denicem foto atarimEvettt kepekli
Bende pirasa karnabahar kabak bamyaa aayyy hepsine bayılırımBayırılım pırasa ve kabağa afiyet olsun Can'ım Karatay'da yulaf yasak tatlım ama eşime yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?