Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ne ya herkes ekmek yapmis yiyor

Ben beyaz unlu ekmek istiyorum
Hayır o yasak ben kabartma tozu-peynir-3 adet yumurta ile yaptım ekmeği isteğim daha doğrusu bisküvi yememek için canım ve artık ne yapıyorum canım bir şey mi çekti şuan zaten bisküvi çekiyor reglim başladı açıyorum Victorya secret mankenlerini onlara bakıyorum Can'ım çekiyor mu hayırrrrr

Son düzenleme:
iyi fikir bulmussun

Benimde canim cekiyor ama dokunmuyorum ki
Bak bizimkilere cig borek yaptim ama dokunmadim bile

Onumde pedibor yediler onada karismadim eziyet gibi ya

essah mı yemiyom artik
Yememek gerek bende önümüzde ki hafta arkadaş toplantısı bile iptal ettim artık fit oluncaya kadar gitmeyecem sen fit bir vücûd mu istiyorsun yoksa ofluya puflayan şişman bir insan mı 48 beden kıyafet mi yoksa 38 beden mi bu soruları sordum kendime

Miyav_su canim sende cocuk yoktu demi...canim zayifla iyice dogumdan sonra ayni kiloda olsanda ayni bedende olamiosun ben gecen sene oldugum kilodan +2 kg fazlaylen giydigim elbisemi denedim olmadi canim bel ve basen esnedigi icin zatiflasanda vucut deforme olmus çoktann olsun bidiklara kurban olsun vucuttt ALLAH vakitlice size ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH..

Sabah; haslanmis yumurta ,fume, peynir cay

Aksam; kofte kepekli karisimli ,yogurt

Afiyet olsn bana :)
Aksamda sporr

Defile fikri guzelmis bende motive icin zayiflayanlara bakiyorum... Bugun mayisin son haftasina antalyaya tatil ayarladik ozamana 60 olurmuyum miyaav

Hayır Can'ım çocuğum yok dogru diyorsun bakalım artık

kizlar bende menumu yazayim...
Kahvalti yapamadim
ögle:karnabahar mücveri yağsiz,unsuz sabahki tarif :)
ara:2 kasik yogurt
baska birsey yemedim yemicemde..cay icmeyi dusunuorum ilerleyen saatlerde..Yarinnnn persembeee ouyyy ALLAH'ım Cuma'lar beni cok heycanlandiriyor her Cuma hedefime dahada yaklaşmak demek benim icinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…