- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.721
Üzülmemek elde değil hergün insanlar ölüyor turistler burada iç savaş var diye gelmiyorlar benim mart ayında sexonumuz açmamış olmamız lazımdı yok para yok eşim buraya gelip ne yapabilecek ki bende öyleuzme kendını canım
Üzülme canım yaHerkese iyi geceler kızlar moralim çok bozuldu Ankara'daki patlama ve eşim yarın akşam gelemeyecekmiş bu ay ki ödemelerimiz fazlaymış Canım sıkıldı
Hoşgeldin canım..güzel kilolar veririz inşallah burada..hoşbulduk arkadaşlar adım ümmüş 1.5 yıldır şırnakta gorev yapıorum. bekarım yaş 28 kılom 76.5 boyum 170 cm. buraya gelmeden once 60 62 arası gıdıp gelıodum. Sonrasında tabı tek sosyallık ev gezmesı olunca gecelerıde calısınca evde yedım yattım sadece. :))) tartı da 80ı gorunce zayıflamaya karr verdım. bısıklt pılates kosu bndı aldım sımdılık 3.5 - 4 kılo gıttı ınsallh gerısını de sızlerle beraber verıcem.
Hoşgeldin canım..güzel kilolar veririz inşallah burada..
hosgeldin...kaptanimiz @SekerPancari71 selin sana detayli bilgi vericektir..Her Cuma bir listemiz var takima girebilmek icin oncelikle aday olmalisin adaylar listeside ayrica var..Grnelde persembe aksaminda liste paylasilir sende alinti yaparak listeye kg bilgilerini ekleyebilirsin..ilk olarak kaptanimiz seni ekleyecek..Merhaba arkadaslar grubunuza yeni katıldım 68 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum inş hep birlikte güzel şeyler başaracağız bir şey sormak istiyorum cuma günü kilomuzu burayamı yazıcaz listeye nasıl eklenicek?
ummusk sende hosgeldin canimmm..merak etme burasi harika bi yer..ben 80.5 ile basladim arada gidip sacmalayip gelmeme ragmen suanda 67 kiloyum..Burda hepimiz destek oluyoruz birbirimize akil danisiyoruz fikir veriyoruz yeru geliyor dertkesiyoruz..hep guzel seyler paylasmak dilegiyle tekrar hosgeldin..Bol -lerimiz olsun beraberce inşALLAHhosbuldk canım ınsallah
rica ederimm kac kilosunz boyunz yasiniz medeni durumunz hadi kendini tanit bakalimmmmHoşbulduk... tşk ederim bilgilendirdiğiniz için.
Canimm benim başınız saolsun çok üzüldümAllahh sabir versin kalanlara sağlık versin..
Ben tahmin etmiştim zor bir hastalık rabbim çektirmekten kurtarmış cennetinden bir bahçe versin ailesine sabır
Canım başınız sağolsun.
@ParteMoralll canım başınız sağolsun. Allahım size ve ailesine sabır versin.Allah kimseye çektirmesin canım hastalık çok zor
Tsk ederim cnmBaşiniz saolsun canim Allah rahmet eylesinMenün güzell tatlim akşam az yemişsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?