- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.761
Valla kaptan ben hazır degilimGünaydın fıstıklaaarbugün perşembe yarina hazir miyiiiizz
Günaydın Canım sağol iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınMiyav_su bugün nasılsın canım. Merak ettim seni
Bağırsaklarımı çalıştırıyor CanımBu arada güne metabolizma hızlandırıcı çayla başladım bir tarçın bir dilim limon bir çay kaşığı elma sirkesi bir dilim elma bir bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum çok faydasını görmüştüm...
Bakalım ptesi -700 gr gitmişti benimde yarın Nasıl olucak bakalımValla kaptan ben hazır degilim
Bu hafta da kilo veremedim sanki.dünden bugüne +600 gr olmuşum anlamadım yawww bu işi. Dun Yediklerimi toplasan anca o kadar.
Afiyet olsunSabah menümde de 1 haslanmış yumurta 5 tane zeytin domates salatalık bir dilim light peynir bir dilim bugday ekmeği günebhafif başlamak çok güzel pozitiflik veriyor insana...
Sagol deneyeyim bende akşama teşekkürler yanlız ben elma koymayı düşünmüyorumHoşbulduk canım evet çalıştırıyor hemde bayağı hepimize kolay gelsin arkadaslar inş takıma dahil olurum...
Saol tatlimm amiiinGünaydın arkadaslar Selincim maaşşaallah çok güzel kilo vermişsin darısı bize inş
Afiyet olsun canım çok iyiiBu arada güne metabolizma hızlandırıcı çayla başladım bir tarçın bir dilim limon bir çay kaşığı elma sirkesi bir dilim elma bir bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum çok faydasını görmüştüm...
Afiyet olsun canimmSabah menümde de 1 haslanmış yumurta 5 tane zeytin domates salatalık bir dilim light peynir bir dilim bugday ekmeği günebhafif başlamak çok güzel pozitiflik veriyor insana...
Yeni gelenlerin çoğu gidiyor bir haftayi doldurmadan malesefHoşbulduk canım evet çalıştırıyor hemde bayağı hepimize kolay gelsin arkadaslar inş takıma dahil olurum...
Doğrudur gece meyve yersem midem bulanır benim sadece sabahları yiyorum meyveyiElma içimini kolaylaştırıyor ekşiliği alıyor ama tabiki sen bilirsin canım
Hoşgeldin canım :) ben bengisu 9 yaşında bir kizim 2 yaşında bir oğlum var serüvenim 97 kilo ile başladı bugün 70.5 kiloyum beraberce vereceğiz inşallahElma içimini kolaylaştırıyor ekşiliği alıyor ama tabiki sen bilirsin canım
Gunaydin miyavim mm nasılsin moralin nasıl bak biz varız birşeyi takma kafana olurmuDoğrudur gece meyve yersem midem bulanır benim sadece sabahları yiyorum meyveyi
Hadi ya tuzlu yeme bu ara canım ödemin en aza düşsün azimli kardeşim benimVe malesef regl oldum
Hoşgeldin canım ben bengisu 33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var inşallah beraberce güzel bir yol izleyeceğiz :)hosbuldk canım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?