- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.801
Merhaba Canım keşke takmasam yabancı uyruklu arkadaşım geldi iş bulamamış stresden saçları saç kıran olmuş Kocaman bir boşluk oluşmuş şimdi gitti çok üzüldüm oda üzgün daha yeni Türk vatandaşı olmuştu şimdi ne olucak diyor kendisi Rus ofGunaydin miyavim mm nasılsin moralin nasıl bak biz varız birşeyi takma kafana olurmu
Allah yardımcınız olsun canım hiç kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın. Size tez zamanda yeni kapılar açsın insaAllahMerhaba Canım keşke takmasam yabancı uyruklu arkadaşım geldi iş bulamamış stresden saçları saç kıran olmuş Kocaman bir boşluk oluşmuş şimdi gitti çok üzüldüm oda üzgün daha yeni Türk vatandaşı olmuştu şimdi ne olucak diyor kendisi Rus of
Amin inşallah arkadaşı görünce şok oldum çok güzel saçları vardı zaten Rus yüzü çökmüş zombi gibi saç kıran olmuş kafasının ortası kel aksi gibi daha geçen ay Türk vatandaşı oldu bir tek vende degil bütün buradan ekmek yiyenler 150 bin Antalya'dan ilten çıkarılan insan sayısı Ege ile 500 bin olur diyorlarMiyav_su canim girursun daha iyi kapilar acacak RABBIM..hep oyle olmaz mi..darda olana yetisir RABBIM..kendini uzuo yipratma saglikli dusunmelisin..Tez vakitte daha iyi kapilar acilir inşALLAH
İyim Canım evet hem çocuklar hem arkadaşım geldi onunla oturduk üzüntüden saçkıran olmuş kafasının tepesi kel yüzü çökmüş gecen ay Türk vatandaşı oldu aksi gibi olan bitene anlam veremiyor Ülkesinede dönemez Rus vatandaşlığından çıktı iş arıyormuş yok diyor işimiz çok zor kızlarMiyav_su bugün ugramadin canım. Çocuklar ugrastiriyomu seni yine.nasıl geçiyor. İyisisin sen
Önceleri bende öyleydim kokusuna bile midem bulanıyor bol tarçınlı limonlu su iç birde çikolata yiyecek olsan bile bitter ye olurmuSlm kızlar daha kimseyi tam olarak tanımıyorum hepiniz iyisinizdir umarım sabahki menümü yazmıştım ara öğünüm fındık akşamda 2 köfte ayran salata yedim çikolataya direniyorum şuanda tek zayıf noktam malesef benim gibi çikolataya dayanamayan varmı
1 paket bitter beni ancak keser o yüzden hiç bulaşmıyım canım inş bende hayatımdan çıkarırım çikolatayıÖnceleri bende öyleydim kokusuna bile midem bulanıyor bol tarçınlı limonlu su iç birde çikolata yiyecek olsan bile bitter ye olurmu
Şu kadar zamanda bu kadar kilo vericem diye şartlandirma kendini tatlim ne kadar giderse hem bazen vücut direniyor ve diyette olduğumuz halde kilo inmiyor...Kizlarrr gunaydinnnn....
Bende kahvaltimi yeni yaptim maaleseg -degilim yatinda cok fark edecegini sanmiyorum kacamak yapmamama ragmen bu hafta nerdeyse kilo veremedim ama +da degilim sukür 65i giremicem amaa ayyy cok hirs yaptimmm yaaaa 14 marta kadar 62 olmaliyim ama daha var 5 kilo 3 haftada 5 kiloyu nasl vericmm
Olurrsuun oluurrsuun 38 de olursun 36 da böyle devam et yeterki balim afiyet olsundun cok guzel cicler gordum begendim ama almadim gerci cok sevdigim ve surekli alisveris yaptigm markanin 38ne girebiliyorum cok mutlu oldum ama hala tam 38 bedn degilimmmSekerPancarii nedennn degilimm sen soyleeee sen kaptansin sen soyliceksinnn Neyse etraftaki herkess irademe hayrann oda beni motive ediyor..neyse menumu yazayimmm
1 buyuk kabak,5 mantar,2 yumurta ve kepekli firin omlet sekersiz cay..suanda deli tokum cunku hepsini yedimm 4 buyuk dilim ama mantarlarda suyunu saldigi icin islak olmustu acikcasi kepekte cok su cekmedignden pek lezzetli degildi belkide mantatlara tavada bi on islem yapmaliydim..bidahaki sefere artik..bundan sonra bi aksilik olmazsa bitane 2si1 arada ve bol su icip gunu kapaticam..ya niguzl 2 gunnhava guzl dedik tam yurumeye basladik havalar bozdu geneee
Afiyet olsun tatlim çok iyiKahvaltıM , 2 küçük kase çorba , bir avuç badem , üç yaprak marul
Ara bir bardak tarcinli sut iki gün kurusu, 4 ceviz
Aksam , bir kase yoğurt , bir tabak kıymalı taze fasulye
Spor 2 buçuk saat yürüdum
İyiyim canım. Yürüyüş yaptım 2.30 saat. Yemek, ev isleriyle geçti günüm. Şimdide mutfak alış veriş inden geldim.yeni oturdum kızı emziriyorummarlin18 sen nasılsın Canım neler yaptın ?
Maşallah çok aktif olmuş seninİyiyim canım. Yürüyüş yaptım 2.30 saat. Yemek, ev isleriyle geçti günüm. Şimdide mutfak alış veriş inden geldim.yeni oturdum kızı emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?