Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin miyavim mm nasılsin moralin nasıl bak biz varız birşeyi takma kafana olurmu
Merhaba Canım keşke takmasam yabancı uyruklu arkadaşım geldi iş bulamamış stresden saçları saç kıran olmuş Kocaman bir boşluk oluşmuş şimdi gitti çok üzüldüm oda üzgün daha yeni Türk vatandaşı olmuştu şimdi ne olucak diyor kendisi Rus of

KahvaltıM , 2 küçük kase çorba , bir avuç badem , üç yaprak marul
Ara bir bardak tarcinli sut iki gün kurusu, 4 ceviz
Aksam , bir kase yoğurt , bir tabak kıymalı taze fasulye
Spor 2 buçuk saat yürüdum

Allah yardımcınız olsun canım hiç kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın. Size tez zamanda yeni kapılar açsın insaAllah

Kızlar bugün ki menümü yazayım kahvaltı omlet ,zeytinyağlı naneli kuru peynir şekersiz çay bir kivi öğlen arkadaşım geldi gelirken kek getirmiş ayıp olmasın diye 1 dilim kekin yarısı şimdi 1 tabak yeşil mercimek birde kızların pirinç pilavı atılmasın diye 2 Kaşık yedim ayran ile bugünlük bu kadar

Miyav_su canim girursun daha iyi kapilar acacak RABBIM..hep oyle olmaz mi..darda olana yetisir RABBIM..kendini uzuo yipratma saglikli dusunmelisin..Tez vakitte daha iyi kapilar acilir inşALLAH
Amin inşallah arkadaşı görünce şok oldum çok güzel saçları vardı zaten Rus yüzü çökmüş zombi gibi saç kıran olmuş kafasının ortası kel aksi gibi daha geçen ay Türk vatandaşı oldu bir tek vende degil bütün buradan ekmek yiyenler 150 bin Antalya'dan ilten çıkarılan insan sayısı Ege ile 500 bin olur diyorlar

Miyav_su bugün ugramadin canım. Çocuklar ugrastiriyomu seni yine.nasıl geçiyor. İyisisin sen
İyim Canım evet hem çocuklar hem arkadaşım geldi onunla oturduk üzüntüden saçkıran olmuş kafasının tepesi kel yüzü çökmüş gecen ay Türk vatandaşı oldu aksi gibi olan bitene anlam veremiyor Ülkesinede dönemez Rus vatandaşlığından çıktı iş arıyormuş yok diyor işimiz çok zor kızlar

Slm kızlar daha kimseyi tam olarak tanımıyorum hepiniz iyisinizdir umarım sabahki menümü yazmıştım ara öğünüm fındık akşamda 2 köfte ayran salata yedim çikolataya direniyorum şuanda tek zayıf noktam malesef benim gibi çikolataya dayanamayan varmı

Önceleri bende öyleydim kokusuna bile midem bulanıyor bol tarçınlı limonlu su iç birde çikolata yiyecek olsan bile bitter ye olurmu

Kızlar merhaba.hemen menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.nes.1 tane diyet büsküvi biraz kuruyemiş
17.00.. 2 kaşık fasulye 4 kaşık makarna
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 2 şek.tarçınlı süt ve 1 diyet büs.ile geçiştiriyorum.

Şu kadar zamanda bu kadar kilo vericem diye şartlandirma kendini tatlim ne kadar giderse hem bazen vücut direniyor ve diyette olduğumuz halde kilo inmiyor...
Olurrsuun oluurrsuun 38 de olursun 36 da böyle devam et yeterki balim afiyet olsun

Afiyet olsun tatlim çok iyi

Kizlar acıktım 3 dilim peynir ve bir avuç fındık fıstık yedim .bir dilimde Hindistan cevizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…