Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporunda menünde herzamanki gibi süper Canım

Tekrar hoşgeldin tatlim bende 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyunda 53 kiloyum 22 kilo verdim benimde doğum kilolarimdi 75 kilodan düştüm bu kiloya gerçekten korumak zor ama başar

masallah cnm ne guzel vermıssın kac ayda verdın. benım daha 16 kılom var mart sonuna kdar 10 kılo barı verebılseydım

canım mrh aramıza hosgeldın, verdıgın cay tarıfı ıcın toz tarcın kullansam olur mu en azından bu aksam ve yarın sabh ıcın carsıya cıkınca cubuk tarcın alırım.

Afiyet olsun miyavim nasılsın

Ayy canim benim bende cok üzüldüm inşallah daha güzel kapılar açar Rabbim

canım mrh aramıza hosgeldın, verdıgın cay tarıfı ıcın toz tarcın kullansam olur mu en azından bu aksam ve yarın sabh ıcın carsıya cıkınca cubuk tarcın alırım.
Canım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsin

Afiyet olsun tatlim menün güzel ama akşam menünü toplu halde yaz sabahkini unuttum ben ara öğünlerinde bazen iki kare bitter çikolata yiyebilirsin tatlim

Reglden canın tatli mi çekiyor canim diyet bisküvi ondan yedin sanirim afiyet olsun yarina boll eksilerin olsun tatlim

masallah cnm ne guzel vermıssın kac ayda verdın. benım daha 16 kılom var mart sonuna kdar 10 kılo barı verebılseydım
Benimki uzun sürdü tatlimm inişli çıkışlı 1 seneyi buldu istesem verirdim kisa sürede ama hep sağlıklı beslenmeye özen gösterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…