- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.841
Amin inşallah Canım ya arkadaş ne kadar Türk vatandaşı olsada konuşmasından anlaşılıyor iş bulması çok zor peki bu saç kırana bir fikrin var mı Canım arkadaş sirke ruhu duymuş ben hiç duymadım bu kesin yanlış anladı ya of yardım et feci içim yandıAyy canim benim bende cok üzüldüm inşallah daha güzel kapılar açar Rabbim
Bisey olmaz miyavim iki gune unutur gelir esin.bu tartismalar evliligin tuzu biberi. Ayyy yoksa gecermi hayat hep canim cicimleİyim Canım şükür işte eşimle tartıştık sanki turistleri ben engelliyorum da işte aman gelmesin ben alıştım böyle kalsın
KahvaltıM , 2 küçük kase çorba , bir avuç badem , üç yaprak marul
Ara bir bardak tarcinli sut iki gün kurusu, 4 ceviz
Aksam , bir kase yoğurt , bir tabak kıymalı taze fasulye
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Erkekler işleri olmayinca yada bozuk olunca işler moralleri çok bozuk oluyor isteterek kirmamiştir seni canim seninde moral bozuk tabi tartişma kaçinilmaz olmuşİyim Canım şükür işte eşimle tartıştık sanki turistleri ben engelliyorum da işte aman gelmesin ben alıştım böyle kalsın
Canım geceden 1 du bardağına 2-3 kuru kayısı koy ve üstüne su koy sabah ilk önce suyu iç sonra kayısı tüket birde sabahları zeytinyağında inciri koy ve sabahları tüket çok faydalı burada aydın taraflarında çok yaparlar bunu aklında olsunCanim bu cay metabolizmayimi hizlandiriyo yoksa bagirsaklarimi calistiriyo.söylemesi ayip tuvalet sorunum var kizlar
afıyet olsun tatlımKızlar bugün ki menümü yazayım kahvaltı omlet ,zeytinyağlı naneli kuru peynir şekersiz çay bir kivi öğlen arkadaşım geldi gelirken kek getirmiş ayıp olmasın diye 1 dilim kekin yarısı şimdi 1 tabak yeşil mercimek birde kızların pirinç pilavı atılmasın diye 2 Kaşık yedim ayran ile bugünlük bu kadar
İşte sanki ben burada yanlız çok mutluyum tamam arkadaşlarımla aikemle vakit geçiyor ama işte oda bir yere kadar şu işler bir açılsınErkekler işleri olmayinca yada bozuk olunca işler moralleri çok bozuk oluyor isteterek kirmamiştir seni canim seninde moral bozuk tabi tartişma kaçinilmaz olmuş
Hic bir fikrim yok sac kiran hakkinda.ama zeytin yagi ve sarimsak sürüyorum ben kizimin sacina saci baya bi gürlestiAmin inşallah Canım ya arkadaş ne kadar Türk vatandaşı olsada konuşmasından anlaşılıyor iş bulması çok zor peki bu saç kırana bir fikrin var mı Canım arkadaş sirke ruhu duymuş ben hiç duymadım bu kesin yanlış anladı ya of yardım et feci içim yandı
Canim hiç bişey surmesin saçına hemen eczaneye gitsin saç kiran için solüsyonlar oluyor ondan alsin yada direk doktara gitsin kendi kafasindan bişey yapar sonra saç çıkmaz Allah korusun kadınlar için saç çok önemliAmin inşallah Canım ya arkadaş ne kadar Türk vatandaşı olsada konuşmasından anlaşılıyor iş bulması çok zor peki bu saç kırana bir fikrin var mı Canım arkadaş sirke ruhu duymuş ben hiç duymadım bu kesin yanlış anladı ya of yardım et feci içim yandı
Benden tavsiye bütün uzman insanlar toz taçın kullanmayın diyorlar çünkü içi karışık oluyormuş en iyisi çubuk tarçın Canım ben hep çubuk kullanarımCanım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsin
İyim Canım evet hem çocuklar hem arkadaşım geldi onunla oturduk üzüntüden saçkıran olmuş kafasının tepesi kel yüzü çökmüş gecen ay Türk vatandaşı oldu aksi gibi olan bitene anlam veremiyor Ülkesinede dönemez Rus vatandaşlığından çıktı iş arıyormuş yok diyor işimiz çok zor kızlar
Tesekkürler miyavim yarin denerim hemen tabi unutmazsamCanım geceden 1 du bardağına 2-3 kuru kayısı koy ve üstüne su koy sabah ilk önce suyu iç sonra kayısı tüket birde sabahları zeytinyağında inciri koy ve sabahları tüket çok faydalı burada aydın taraflarında çok yaparlar bunu aklında olsun
Tamam canım bugünlük parcalı yazdım acemilikAfiyet olsun tatlim menün güzel ama akşam menünü toplu halde yaz sabahkini unuttum benara öğünlerinde bazen iki kare bitter çikolata yiyebilirsin tatlim
Canım gitmiş anlamamış sanırım çok ağladı bende anlayamadım sarımsak bilmem ne dedi bende özele gidelim dedim şuan imkansız dedi olmazsa haftaiçi gelecek tekrar doktora çıkarız onunla işte doğruyu söylüyorsunCanim hiç bişey surmesin saçına hemen eczaneye gitsin saç kiran için solüsyonlar oluyor ondan alsin yada direk doktara gitsin kendi kafasindan bişey yapar sonra saç çıkmaz Allah korusun kadınlar için saç çok önemli
Sakın unutursan tekrar Başlama daha çok tüketirsinTamam canım bugünlük parcalı yazdım acemilikçikolatayıda 1 ay kadar hiç yememeyi düşünüyorum çünkü bağımlıyım ve beynimin unutması lazım sonra aralıklı yerim...
Hemen dene ben çok yapıyorum çünkü faydası çok özellikle incirli olanınTesekkürler miyavim yarin denerim hemen tabi unutmazsam
Canım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsin
Amin cümlemizeallah yardımcınız olsun canım benım
Benimki uzun sürdü tatlimm inişli çıkışlı 1 seneyi bulduistesem verirdim kisa sürede ama hep sağlıklı beslenmeye özen gösterdim
Biz hep böyleyiz Canım aman gelmesin ne yapayım ben buraya gelmesini istemiyormuşum sanki çok mutluyum hergün biryerlerde geziyormuşum ne yapayım diyorum evde Zaman geçmiyor tv ile sabah yürüyüş oradan spor bazen arkadaşlara gidiyorum yada onlar bana 7/24 nerede olduğumu söylüyorum beyfendiye saklamam işteBisey olmaz miyavim iki gune unutur gelir esin.bu tartismalar evliligin tuzu biberi. Ayyy yoksa gecermi hayat hep canim cicimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?