- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.861
Canım ikiside ama tuvalet sorunun varsa sade prebiyotik yoğurtlar var ara öğünlerde yersen daha iyi olur ben bir tane galetayla tüketiyorum yoğurtu faydalı oluyor...Canim bu cay metabolizmayimi hizlandiriyo yoksa bagirsaklarimi calistiriyo.söylemesi ayip tuvalet sorunum var kizlar
Tamam Canım aklımda olsun önce şu doktorun dediklerini haletsin zaten ağlamasından birşey anlamadım bende ağladım ya arkadaşın kızları korktu onlarda ağladı sakinleştirmek için parka götürdüm kızları of hafta içi tekrar gel dedim o Zaman anlarım artıkHic bir fikrim yok sac kiran hakkinda.ama zeytin yagi ve sarimsak sürüyorum ben kizimin sacina saci baya bi gürlesti
İyi akşamlar canım...Iyi akşamlar kızlar ben kaçıyorumlisteyi biraktim adaylar listesini sabah yaparim
Bu arada ben yarın kilomu sölicekmiyim 2 hafta sonramıİyi akşamlar canım...
Tesekkürler canimCanım ikiside ama tuvalet sorunun varsa sade prebiyotik yoğurtlar var ara öğünlerde yersen daha iyi olur ben bir tane galetayla tüketiyorum yoğurtu faydalı oluyor...
Menünde sporunda güzel canimbugun yıne gec kalktım markt alısverısı felan saat 6 oldu , tek oğün yaptım o yuzden.
ceyrek dılım kepeklı ekmek
6 adet zeytın
1 domates 1 salatalık
ıkı dılım peynır
cok az patates haslamasıyla
ıkı catal mıhlama :)
çay, yeşil çay, turk kahvesi
3,5 km kosu 3 km yuruyus 15 dakıka da bısıklet surdum.
Yarin söyleyeceksin canim.simdi adaylar listesind3sin.iki hafta sonra listeye girebilirsin.tabi o zamana kadar birakip gitmezsen.yeni gelenler cabuk gidiyodaBu arada ben yarın kilomu sölicekmiyim 2 hafta sonramı
Aaaa bende kayisi islatmistim simdi.olsun onuda daha sonra denerim.inciri zeytinyaginin icindemi bekletmem lazimHemen dene ben çok yapıyorum çünkü faydası çok özellikle incirli olanın
Esin nereli canim.cokmu uzak.aksam gelip sabah gitse olmazmi.erkek milleti iste illa laf etmeye bahane buluyolar.bütün gün evde yanliz zaman mi gecer tabiki cikip dolasacaksin.Biz hep böyleyiz Canım aman gelmesin ne yapayım ben buraya gelmesini istemiyormuşum sanki çok mutluyum hergün biryerlerde geziyormuşum ne yapayım diyorum evde Zaman geçmiyor tv ile sabah yürüyüş oradan spor bazen arkadaşlara gidiyorum yada onlar bana 7/24 nerede olduğumu söylüyorum beyfendiye saklamam işte
Tşkler canım gitmeye niyetim yokYarin söyleyeceksin canim.simdi adaylar listesind3sin.iki hafta sonra listeye girebilirsin.tabi o zamana kadar birakip gitmezsen.yeni gelenler cabuk gidiyoda
Uzak Canım 6 saatlik yol gelemez malesef ama hızlı tren olucak diyor tabi o Zaman o buraya döner inşallahEsin nereli canim.cokmu uzak.aksam gelip sabah gitse olmazmi.erkek milleti iste illa laf etmeye bahane buluyolar.bütün gün evde yanliz zaman mi gecer tabiki cikip dolasacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?