- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.981
Evet canim pazartesi yazayim herkes bilgi sahibi olsun liste konusundaCanım şu liste işini müsait olduğunda anlatsana nasıl oluyor. Bizde öğrenelim. Lazım oluyor darda kalmayalim
Buarada yeni gelen arkadaslar var hosgelmislerrr bu guzel gruba
Simdi dolmustayim ilerleyen zamanda tek tek ilgilenecemm hepinizi oltum
Ve menulerimi yazacammm
kizlarrr bugun bi yedimki sormayinn
Gec kahvalti:2 yumurta ve 5 mantar ile hazirlanmis yagsiz omlet sekersiz cay 5 cherry domates ve 1 salatalik
Ara:1 avuç ceviz
ogleden sonra: 1 dolu kase karabugday,1 salatalik,birkac yaorak kuzu kulagi,3 yk yogurt bol baharatli karabugfay salatasi ve 1 sise gazoz
ayy naptim ben ya patlicam sankii
Selinimm bende bakamadım hiç özel ders günüm bugün ... ders verdim anca sorular deneme derken yeni bakabildimYetiştimm kizlar tamam
Menun guzel canım :) afiyet olsun protein ağırlıklı olmuşBugünkü menüm sabah bir dilim ekmek zeytin bir dilim peynir domates ara öğünde 8 fındık öğlen sütlü gevrek yedim yemek canım istemedi akşamda az et yoğurt çorba salata bugünlük bu kadar bugünde bitti
Afiyet olsun canim :) hii abur cubur gördümSelam kızlar.bugünki menüm.
14.00... 4 kaşık melemen 2 bar.3 şek.çay 3 dil.kep.ekm.kenarları sonrasında 4 tane hoşbeş hindistan cevizli gofret
18.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00... 1 bardak nes.biraz kuruyemiş 2 gofret 1 tane diyet büs.
Eşim gelincede bebişten fırsat bulursam akşamki sporumu yapcam
Afiyet olsun canim okulda nasıl yaptı butu pilavi dedim geri okula gitmediğini hatırladım farugum nasıl olduBugunki menum sabah bir dilim ekmek peynir yumurta domates
Oglen 1 but 2 kasik pilav 1 dilim pattaes
Ara 2 catal kazandibi
Aksam sut bir dilim ekemk
Yok ya güzel hep yediğin şeyler :) afiyet olsun kalabalık duruyor ama içeriği azkizlarrr bugun bi yedimki sormayinn
Gec kahvalti:2 yumurta ve 5 mantar ile hazirlanmis yagsiz omlet sekersiz cay 5 cherry domates ve 1 salatalik
Ara:1 avuç ceviz
ogleden sonra: 1 dolu kase karabugday,1 salatalik,birkac yaorak kuzu kulagi,3 yk yogurt bol baharatli karabugfay salatasi ve 1 sise gazoz
ayy naptim ben ya patlicam sankii
İyi geceler canım spor harika :)kızlar bugun cok yogun ve yorucu bı gundu bugun erken yatmam gerekıo yarın 6 da uyanmalıyım herkese ıyı geceler hepımıze bol eksılı hafta sonları :))) bu arada 4 km kosu ve 6 km yuruyus ve 15 dakıka bısıkletle gunluk sporumuda yaptım. burda yapcak bısı olmayınca hem uyandıgımda hem de uyumadan once spor yapma sansım oluo.
Ooo menu çok güzel ama az :) dayanabildiysen çok iyi vallamrhlar arkadslar nasılsınız bugunku menum
2 yumurta yarım domates maydonoz ve naneli omlet 3 adet zeytın yarım dılım peynır ıkı uc parca domates ve salatalık
aksam da sadece salata vardı
Afiyet olsun canim :) menun guzelSelam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, bir dilim kaşar, domates, salatalık...
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki dolma biber, yoğurt..
Çayın yanında bir gofret..
Varız tabiki canım bende denemiş olurumKızlar yarın ve sonraki günlerde hepimiz sabah aç karnına ılık limonlu şu içelimmi varmisiniz
SüperRRVarız tabiki canım bende denemiş olurum
Tşkler canım...Menun guzel canım :) afiyet olsun protein ağırlıklı olmuş
Tşkler canım...Menun guzel canım :) afiyet olsun protein ağırlıklı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?