- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.001
Aynen benimde mayista kuzenin dugunu var.. nisanda ne demisler biliomsn yeni soyluolrİnşallah canım..yazın eltimin kızının düğünü var istediğim kıyafeti giymek istiyorum artık..
Maşallah maşallahAmanıın masallah diyelm de nazar degmesin bana
Nice yıllara.umarım bu yeni yaşında hayaline kavuşursun CanımKizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Canm öncelikle dogum günün kutlu olsun bugün normal yemek ye ama hafif birşeyler ye.meyve hic yeme sporda hergn 1 saat yürüyorsan bugün 2 saat yürüyüş yap.Kizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Gayet güzel yine canm spor yapmismiydinBugünkü menüm..
Sabah: peynirli omlet, iki köfte, kk peynir, iki ceviz, beş badem..
Akşam: tavuklu booll salata, ayran..
İki buçuk litre su içmişimdir..
Aman bi masallah diyinde nazar degmesin pis kıskançlar deseydinMiyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedihihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falankizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm
Sagolsunlar motive oldumm..Aman bi masallah diyinde nazar degmesin pis kıskançlar deseydin
Yok canım akşam bişeyler ye ama bugünü hafif geçir ekmek pilav vs yeme boll iç telafi edersinKizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Geçmiş olsun bebişe canım inşallah hafif atlatir dişini rahat çikarrHemde nası zor valla tarif edilenez bişey.inş.canım
Afiyet olsun canimBugünkü menüm..
Sabah: peynirli omlet, iki köfte, kk peynir, iki ceviz, beş badem..
Akşam: tavuklu booll salata, ayran..
İki buçuk litre su içmişimdir..
Hepsini hakettin partem maşallahMiyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedihihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falankizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm
Amiinn canim günaydınnnGünaydn kızlar boool eksili bir hafta olsun inşallah
GunaaaaaydiinHerkese günaydın
Günaydın partemBubarada gunaydinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?