Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım..yazın eltimin kızının düğünü var istediğim kıyafeti giymek istiyorum artık..
Aynen benimde mayista kuzenin dugunu var.. nisanda ne demisler biliomsn yeni soyluolr (( partee ne kadar kg almis noldu falan demisler.. ben hayatmda hic cikmamistm okadar dogumda az aldim emzirirken bu gectigimz yaz kg aldim ben yani sadece yaz boyunca sisko dolandim..
Ve ozaman dugunler nisanlar vardi maleseffff... Yani parte kg almis falan dye kac kisi soylemis simdi mayista hepsiniiiii goruceeeeeeeeeem bomba gibi su halim de yeter ama daha fazlasi..

Nice yıllara.umarım bu yeni yaşında hayaline kavuşursun Canım

Canm öncelikle dogum günün kutlu olsun bugün normal yemek ye ama hafif birşeyler ye.meyve hic yeme sporda hergn 1 saat yürüyorsan bugün 2 saat yürüyüş yap.
Kendini kesinlikle ac birakma ama ögünlerin hafif olsun

Aman bi masallah diyinde nazar degmesin pis kıskançlar deseydin

Yok canım akşam bişeyler ye ama bugünü hafif geçir ekmek pilav vs yeme boll iç telafi edersin

Hepsini hakettin partem maşallah

Günaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başladıkkk biliyosunuz pazartesileride takim içinde kilo bildiriyoruz dökülün bakalim haftasonu kim almiş kim vermiş çiksin ortaya
Cuma kilosunu ve güncel kilonuzu yazin tatlişlar cuma kilolarini unutuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…