Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hepinize günaydın
Yeni hafta hepimize bol bol eksiler göstersin insallah
Cuma kilom 59
BugünKü kilom 59.5
Kızlar ben hala regl olmadım. Bugün içime iyice korku düştü. Söylemek bile istemiyorum o nun adını ama ya öyleyse.napariim ben ya
Sabahtan beri içime bir öküz oturdu resmen.moralim sifir

Günaydın canım test yaptın mı

Günaydın canım nasılsın dün halsizim diyordun Nasıl oldun

Regl olmak üzereysen onun şişkinliğidir belki canim moralini bozma anladim dediğini değilsindir merak etme korunuyorsan sorun olmaz zaten

"ParteMoralll, post: 45496262, member: 652595"] Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm
Hepsini hakettin canım benim maşallah sakın şımarma durmak yok yola devam inşallah Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…