- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.021
Günaydın canım uyandım yatak keyfi yaptımMiyav_su daha uyanmadnmi huuu
Günaydın canım test yaptın mıKizlar hepinize günaydın
Yeni hafta hepimize bol bol eksiler göstersin insallah
Cuma kilom 59
BugünKü kilom 59.5
Kızlar ben hala regl olmadım. Bugün içime iyice korku düştü. Söylemek bile istemiyorum o nun adını ama ya öyleyse.napariim ben ya
Sabahtan beri içime bir öküz oturdu resmen.moralim sifir
Günaydın canım evet malesef verirken zor alırken hop diye alıyoruzCuma kilom 78.6 güncel kilom 78.8
Gecen aksam dayanamayip çorba ve ekmek yemistim ya ondan beri gitmeyen bir 200 gr geldi ya offf
Günaydın canım nasılsın dün halsizim diyordun Nasıl oldunGünaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başladıkkkbiliyosunuz pazartesileride takim içinde kilo bildiriyoruz dökülün bakalim haftasonu kim almiş kim vermiş çiksin ortaya
Cuma kilosunu ve güncel kilonuzu yazin tatlişlar cuma kilolarini unutuyorum ben
Cokkk saolll canmmmNice yıllara.umarım bu yeni yaşında hayaline kavuşursun Canım
Teşekkür ederim canım iyi oldu meyve yemem bugünCanm öncelikle dogum günün kutlu olsun bugün normal yemek ye ama hafif birşeyler ye.meyve hic yeme sporda hergn 1 saat yürüyorsan bugün 2 saat yürüyüş yap.
Kendini kesinlikle ac birakma ama ögünlerin hafif olsun
Bol su iç sakın kendini aç bırakmaKizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Regl olmak üzereysen onun şişkinliğidir belki canim moralini bozma anladim dediğini değilsindir merak etme korunuyorsan sorun olmaz zatenKizlar hepinize günaydın
Yeni hafta hepimize bol bol eksiler göstersin insallah
Cuma kilom 59
BugünKü kilom 59.5
Kızlar ben hala regl olmadım. Bugün içime iyice korku düştü. Söylemek bile istemiyorum o nun adını ama ya öyleyse.napariim ben ya
Sabahtan beri içime bir öküz oturdu resmen.moralim sifir
Nasılsın canım bebiş NasılHemde nası zor valla tarif edilenez bişey.inş.canım
Bahardan sanırım miyavim saoll bi yorgunluk halsizlik bıkkınlık var üzerimdeGünaydın canım nasılsın dün halsizim diyordun Nasıl oldun
Saolll canmmmYok canım akşam bişeyler ye ama bugünü hafif geçir ekmek pilav vs yeme boll iç telafi edersin
Ay ne güzel Dilek'te bulunmuşsun darısı bizlerinde başınaDoğum günün kutlu olsun canim. Yeni yaşında incecik fit bir bayan olursun inşallah
Oh süpersin canım afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: peynirli omlet, iki köfte, kk peynir, iki ceviz, beş badem..
Akşam: tavuklu booll salata, ayran..
İki buçuk litre su içmişimdir..
Tamam tatlimmBol su iç sakın kendini aç bırakma
Aman bi masallah diyinde nazar degmesin pis kıskançlar deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?