- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.821
Geçmiş olsunkizlar bizde sabah hasyaneye gittik kizimin k9ntrolu icin anca geldik bebisi yedirdim uyuttum kahvalti yapamadim daha basima agri girdi kolaydan biseyler atistirmaliyim hemen opuyorummm
O zaman yat dinlen Canım keyfine bakKız miyav bugün hiç yuruyesim yok valla
Allah kavuştursun canım eşinle. Rabbim bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun işinAçtım Canım sağol eşim geri gitti Artık ben açıyorum dükkanı bekliyoruz bakalım akşam buradan çıkınca spor sonra eve artık
Amin inşallah Canım cümlemize versin rabbimAllah kavuştursun canım eşinle. Rabbim bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun işin
Afiyet olsun canim❤❤Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim ekmek
Öglen 1 kase corba 4 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 sade soda 1 armut 1 bardak yesil cay
Aksam 2 haşlanmış but yagsiz salata 1 dilim ekmek
Ara 1 armut 1 bardak süt
Spor 45 dk leslie 2.5 su
asıl şişmanlık bir hastalık canım kimseyi dinleme diyet yapmıyorum artı de kapat konuyuKızlar kvdem aradı.bütün akrabaları benim için bu kız nası böyle zayıfladı heralde hasta diye konuşuyolarmış.bende şuan gribim tutmuş yarım kilo kalmışsın hepte hasta oluyosun diyo.nebiçim iştir anlamadı.artık eliptiği yapmıcakmışım yicekmişim bolbol filan.
Kilo alırsın kilolu kilo verirsin hasta.sinirim bozuldu ya
canim bende browni yedim 2 tane daha kotu seninki gayet masum benceeeeeeeekızlar ben şimdi ne yaptım of reglim yaklaşıyor ya kibrit kutusu kadar tahin helva ,ayran ve kivi yedim
ayyyy cok komiklermis dogrusuuuuu:) onlara ne canim ALLAH ALLAH...Kızlar kvdem aradı.bütün akrabaları benim için bu kız nası böyle zayıfladı heralde hasta diye konuşuyolarmış.bende şuan gribim tutmuş yarım kilo kalmışsın hepte hasta oluyosun diyo.nebiçim iştir anlamadı.artık eliptiği yapmıcakmışım yicekmişim bolbol filan.
Kilo alırsın kilolu kilo verirsin hasta.sinirim bozuldu ya
seninde mi reglin yaklaşıyor of birde tartıda +gördüm ya çok sinir oldumcanim bende browni yedim 2 tane daha kotu seninki gayet masum benceeeeeeee
keşke eşine verseydinarkadasim kahveye gelicm die haber verince evde tatli filan yoktu bende browni bi iki ciko kek neyin aldim..geldim yarim saatte bahr temizligi yaptim ama yetisemedi hem gelemedi hemde ben aldiklarimla ve yediklerimle kaldim hayy ALLAH'ım
canim benim zaten hormonlar allak bullak su siralar dr gitmem gerek dogumdan sonra hanuz regl olmadm ama zaten normal sekilde olamiorum ya dr.a gitmem lazm..nisan basinda gidicem diye planlamistim simdi bide siskinlikte oluo bende sanirim olamadigim icin..seninde mi reglin yaklaşıyor of birde tartıda +gördüm ya çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?