Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açtım Canım sağol eşim geri gitti Artık ben açıyorum dükkanı bekliyoruz bakalım akşam buradan çıkınca spor sonra eve artık
Allah kavuştursun canım eşinle. Rabbim bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun işin

Afiyet olsun canim❤❤

marlin18 vanim cok sukur iyi kiizm antibiotik iyi gelmis iltihap yok artik dedi dr.cok sukur canim RABBIM hrpsine saglik versin..Sevginiz daim olsun canim..Cok sukur yeni nesil daha bir şansliyiz elhamdulillah..

aksam yemegimi yaptigima gore bugunku menumu yazayim..
Saat 1 de kahvalti yapa ildigim icin ogle yemegi gibi okdu dunden pirasam vardi 1 tabak z.yagli pirasa yidim..
2 elmali kurabiş(bitti baska yok)
offffff bisey yaptim ama migrenim tuttu canim cok istediiii nesquik ictim yagsiz sutle..aksamda firinda soslu tavugum var karabugday yapicaktim ama yapmicam sadece 1 tane kalcali but yicimmmmmmm

Kızlar kvdem aradı.bütün akrabaları benim için bu kız nası böyle zayıfladı heralde hasta diye konuşuyolarmış.bende şuan gribim tutmuş yarım kilo kalmışsın hepte hasta oluyosun diyo.nebiçim iştir anlamadı.artık eliptiği yapmıcakmışım yicekmişim bolbol filan.
Kilo alırsın kilolu kilo verirsin hasta.sinirim bozuldu ya

asıl şişmanlık bir hastalık canım kimseyi dinleme diyet yapmıyorum artı de kapat konuyu

kızlar dükkandan çıkınca spor salonunda olucağım yorgun olur yazamazsam kahvaltı 1 portakal, yarım ayva ,avuç içi peynir,salatalık,domates,1 çay bardağı antepfıstığı akşam ise dünden kalma mercimek çorbam birde közlenmiş patlıcanı domates ile soteledim yanında yogurt

arkadasim kahveye gelicm die haber verince evde tatli filan yoktu bende browni bi iki ciko kek neyin aldim..geldim yarim saatte bahr temizligi yaptim ama yetisemedi hem gelemedi hemde ben aldiklarimla ve yediklerimle kaldim hayy ALLAH'ım

ayyyy cok komiklermis dogrusuuuuu:) onlara ne canim ALLAH ALLAH...

arkadasim kahveye gelicm die haber verince evde tatli filan yoktu bende browni bi iki ciko kek neyin aldim..geldim yarim saatte bahr temizligi yaptim ama yetisemedi hem gelemedi hemde ben aldiklarimla ve yediklerimle kaldim hayy ALLAH'ım
keşke eşine verseydin

seninde mi reglin yaklaşıyor of birde tartıda +gördüm ya çok sinir oldum
canim benim zaten hormonlar allak bullak su siralar dr gitmem gerek dogumdan sonra hanuz regl olmadm ama zaten normal sekilde olamiorum ya dr.a gitmem lazm..nisan basinda gidicem diye planlamistim simdi bide siskinlikte oluo bende sanirim olamadigim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…