Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesin odur etki ediyor ya banada ayran mı helva mı bir tuhaf oldum mideme kramp girdi

Aynısını bana da yapmışlardı Zaman'ında.58 kg olmuştum çok mutluydum.akrabalarım arkamdan hasta mı acaba diye dedikodumu yapmışlar yetmemiş buna annemi de inandırmışlardı.annem benim zayıflığıma üzülüp kızım benden sakladığın bir rahatsızlığın mı var diye sormuştu.ben de ona genç kızlığımda ve hatta evlendiğimde de bu kiloda olduğumu bundan neden şuan rahatsız olduğunu sordum.verecek bir cevabı yoktu tabi

kesin odur etki ediyor ya banada ayran mı helva mı bir tuhaf oldum mideme kramp girdi
bide dun burda makarna solma muhabbetleri donmus geceden beri aklimda bolenez soslu makarna vaaaarrr...deli olurum ben makarnayaaa makarna olsunnbaska bisey olmasinnnnn 3-5 ofun yerimmmmmm

Menün Çok iyi Canim

fesat insanlar çok malesef canım yazık anneni üzmüşler boş yere sen nasılsın neler yaptın ?

canim banada gecen dugunde sorup sorup durdukar sonra kuzenime demislerki kesin yag aldirmistr nasl bukadr zayifladiki zayiflayamazdi demisker ciddi ciddi..kimseninde haberi olmadigindan soruo kiz bana oyle bisey yaptin mi die ay dedim hic hulcegim yoktu..Kizlar bu arada didaklarima dolgu yaptiricam

kız dikkat et banu alkanın dudaklarına dönmesin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…