- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.001
slm kizlar ben geldim soyledigim gibi bir turlu islerden buraya ugrayamiyorum kusuruma bakmassiniz artik bugunde arkadaslari cagirdim yemekli misafriim var anliyacaginizz
herkezler nereye gidiyor ya neyse ne yapalimm benimde az kaldi izine cikmama
kizlar aynalarin kaptan olmasinda hepiniz hem fikirseniz artik kaptanligi ona devredecegim yanliz suanda yardimcida olmadigi icin birinizin aynalar gelene kadar bu isi goturmesi gerekiyor bu is icinde simdilik domination en iyi aday gibi geldi bana listeyide ogrenmis yapmayii oyuzden domination canim sen simdilik yardimci ol takima guzelim olurmuu
ben cuma yine gelir insallah kontrol yaparimm ama siz listeyi hazirlayin
zaten ondan sonrada vedalasiriz artik gerci tr de annemlerde pc var ama sadece slm vermeye girerim artik
herkezler nereye gidiyor ya neyse ne yapalimm benimde az kaldi izine cikmama
kizlar aynalarin kaptan olmasinda hepiniz hem fikirseniz artik kaptanligi ona devredecegim yanliz suanda yardimcida olmadigi icin birinizin aynalar gelene kadar bu isi goturmesi gerekiyor bu is icinde simdilik domination en iyi aday gibi geldi bana listeyide ogrenmis yapmayii oyuzden domination canim sen simdilik yardimci ol takima guzelim olurmuu
ben cuma yine gelir insallah kontrol yaparimm ama siz listeyi hazirlayin
zaten ondan sonrada vedalasiriz artik gerci tr de annemlerde pc var ama sadece slm vermeye girerim artik