Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen nasil bi köfte yapican kiz tavada mi aman kiz yapma makarna boşver ayy bende bugün bi dev kurabiye tarifi izledimçok guzeldicokcoookk
Pff yapmicam ya tammmmmm zaten yapmicam ama cnm coook acayp cekti..
Ben soslu yapabilirim kofteyi kiremitte..
Yapmazsam cok az yagda izgara gibi yaparm.. esim kizartma dedi sanirim ama pureye yaparm hem saglkli hem kizim cok sevio pureyide en son firina atarmm immmmmhh ayy kiz dur bide mercimek yapam cnm cekti cacikda yapcm ayyy
Gullac yaptm ama ben svmiom pek zati yemem

Ayy canim cekti valla bende kofteyi firinda acik pisirip üstlerine püre sıkıcam azicik da kasar immcok az salcali su yapip firinda iyce kizarticamaçimmaçç mercimek çorbasi miii ay en sevdigim

Ayy canim cekti valla bende kofteyi firinda acik pisirip üstlerine püre sıkıcam azicik da kasar immcok az salcali su yapip firinda iyce kizarticamaçimmaçç mercimek çorbasi miii ay en sevdigim
Ohhh oda guzel soslununda en usttu kasar oluyo...
Kix puremde enfes olr benmmm gerci her yemegm enfes gene ovundumm..
Offf cnm cekti makarna yapmicm naslsa sisicem erik yerm bari

Ohhh oda guzel soslununda en usttu kasar oluyo...
Kix puremde enfes olr benmmm gerci her yemegm enfes gene ovundumm..
Offf cnm cekti makarna yapmicm naslsa sisicem erik yerm bari
Versene kiz püre tarifiniiii erik ye partis gii iyi olur yani meyve de yenmeli kararinda

simdo tartildim +1.2 cikiorum anlamiorum nals 1 kilo verdim 6 saatte..yarin sabit olmam mumkun degil bence uzulerek +da oldugumu belirtiyorm

Benim isyanim da hep buna işte canim gözüm herşeyde kaliyo evet zayifsin yesene diyolar yanimdakiler ama yeyince hemen kilo geliyo tabi aradaki kacamaklari saymiyorum onlari da yapmasam olmaz zaten ne yiyimm
ama bende yedim ya gece bide magnum yedim bide sahur ettik o yuzdn boyle oldu galiba

ayyyyy valla ayni baaa atiyzesine cekmis ben evlenene kadr suyumu ilk ayaga kalkan kisiden istemisimdirr

Aaşama domates çorbası yaptim ilk defa yaptim bek güzel görünüyii ama gizim beğanmedi nasil olarnasil beğanmez ama çorbasını bitirdi tabi
ellerine saglik cnm sen yapanda guzel olmaamiiiii ama prensesi zorlama yemesi icin daha yasi kucuk eline verick tarzda yedirmeye calis..sende yedirme kendi yesin siiznle masaya otursun yesin apla o bizim kizlarin aplasiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…