- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.821
oluyorum suannnnnnHahahahhahaah
Parte selinden daha guzel olduguna emindi..
Oyuzden selin kirilmasin diye konuyu kapatmaya kararliydi..parte vicdanliydi..o hic kendini ovmezdii..parte selinide severdi..
Afiyt ossun gonşuHeee eee yidim valla
Acik daha mi yimek yicen yoosamİsim gücüm var benim meşgul etmeyinnnnn
Kiz bugün az yee ne kadar az ekside olsan liste icin o kadar iyisimdo tartildim +1.2 cikiorum anlamiorum nals 1 kilo verdim 6 saatte..yarin sabit olmam mumkun degil bence uzulerek +da oldugumu belirtiyorm
ama bende yedim ya gece bide magnum yedim bide sahur ettik o yuzdn boyle oldu galiba
ayyyyy valla ayni baaa atiyzesine cekmis ben evlenene kadr suyumu ilk ayaga kalkan kisiden istemisimdirr
canm evt bugun datluuuu yoggg normal yemek yicem istee off napiimm ilaclarimi icmeye basladm ya cok istahim aciliooo icmesem olmuyor mecburum içicemmKiz bugün az yee ne kadar az ekside olsan liste icin o kadar iyi
o vahıttttt çekecennn ananın senden cektikleriniiiiiiiAyni menim giz
Sofraya bizimle oturuyo yemegini de yiyebiliyo ama yemek istemiyo ben yedircem illaa baska çocuk kendi yemeye özenir bizimkinde hic boyle bi çaba yohhellerine saglik cnm sen yapanda guzel olmaamiiiii ama prensesi zorlama yemesi icin daha yasi kucuk eline verick tarzda yedirmeye calis..sende yedirme kendi yesin siiznle masaya otursun yesin apla o bizim kizlarin aplasiiii
Ne hapi içiyon kiz dogum kontrol hapimi o yapiyor istahcanm evt bugun datluuuu yoggg normal yemek yicem istee off napiimm ilaclarimi icmeye basladm ya cok istahim aciliooo icmesem olmuyor mecburum içicemm
Yaptım gel ikisini deSadece salçali isterem benevet cacik da ossun yaninda
evet canimm hemde 2 tane gundee hormom bozuklugu varya benimm ostorojen aliyorum surekliiii kilonun babasıni aliyorumNe hapi içiyon kiz dogum kontrol hapimi o yapiyor istah
niyetlimisin migiii makarnami yaptonn ebndeYaptım gel ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?