Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niyetlimisin migiii makarnami yaptonn ebnde SekerPancarii gibimm pehhh severim en sevdigim yiyecekkkk sabah aksam yirim doymamm makarna diyetimi yapsammmm
ahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah

Hee gis virsene behliyomtariff behliyomm
Oohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldi yeni gordmmmmmm
biri gullacmı didiiii
Ivitttt yaptm emme ymiom
Bozuldu zaten kız regl oldum.devamı geldi
Himm peki marlin hanimcimmm
oluyorum suannnnnn
:)
salcali arpa sehriye corbasi yapem ilkkz yapicm cok basit gorunuo
Sehriye yap dicektm tarhanan yokmu
niyee kiymali yada tavklu yapablrsin

Afiyet bal şeker herkese.

5'te 5 diyeti 5. gün menüm:

Öğle: 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı

Akşam: 2 yumurta tavada yağsız bol baharatlı

Artık kalan saatlerde bol su içip yarın 5 günlük diyet sonucunu söyleyeceğim kızlar umarım 57'leri görebilirim.

Ahaahhahahhh kizz bende nifret ederim gılçihli fasilleden geçen eşim aldi pazardan almadan iki üç denesini kirip bakmış öyle almis tazecikdi kılçıksız

bnm canimda sicak pide arasinda nutellaa istiyiiiiii soyle kalin kalinnnnnnnnn
Ayy susss valla yimemek için eve sokmuyomm kizimin akli yettiğinden beri eve sofraya çokokrem koymadim tahin pekmezi çokolat bildi benim gız tabi şimdi arada anneannesinde falan yiyibek gizel anne diyi

Ayy gecmis olsun migii biseyi yok dimi

Oohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldi yeni gordmmmmmm

Ivitttt yaptm emme ymiom

Himm peki marlin hanimcimmm

:)

Sehriye yap dicektm tarhanan yokmu
niyee kiymali yada tavklu yapablrsin
Yaptim beybim ben püreyi seninki degisik mi diye bakicaktim ben haşlayip eziyorum tereyag kasar ve süt katip ocakta iki döndürüp kapatiyorun bu gadaasenjnkinde bi farklilik va mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…