- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.861
Afiyet olsun partem harikaaSahur iki erik
Iftar
Bir kase mercimek corbasi
Iki kasik pure
4kofte
Bir kasik salata
Bir bardak ayran
Bukadarrr cooookk fena doydummmmmsukuur allahmmmm oglen insanin gozu donuyo
Bana hedaye filan mi aldin gonşu ni gerek vaardiYok alış veriş e gittim gonşu
Afiyet olsun canimmAfiyet bal şeker herkese.
5'te 5 diyeti 5. gün menüm:
Öğle: 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı
Akşam: 2 yumurta tavada yağsız bol baharatlı
Artık kalan saatlerde bol su içip yarın 5 günlük diyet sonucunu söyleyeceğim kızlar umarım 57'leri görebilirim.
Başla tibi zpor iyidirr yes offkorsHea biliyorum
Yetti gari 50 gr bile oynamıom yarın zıpora başlıom kesin
Evet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)Yaptim beybim ben püreyi seninki degisik mi diye bakicaktim ben haşlayip eziyorum tereyag kasar ve süt katip ocakta iki döndürüp kapatiyorun bu gadaasenjnkinde bi farklilik va mii
Tesekkrler bebemmmm amin amin amin rabbim olmayanlarada versinn insallahAfiyet olsun partem harikaaSükür bugünde doyduk amin
Bende köftenin üstüne koydum kalanini da öyle yaptimEvet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)
AmiiiinnTesekkrler bebemmmm amin amin amin rabbim olmayanlarada versinn insallah
Kiymayi serdiginde de guzel oluyo immhh ellerine saglk beybummmBende köftenin üstüne koydum kalanini da öyle yaptimüstüne boll kasar attim firina enfesdii
Heee kız almam mı ne istiyonBana hedaye filan mi aldin gonşu ni gerek vaardi
Cinimmm benimHeee kız almam mı ne istiyon
Ayy evet öyle de güzel olur kiizz saol bebeemmmKiymayi serdiginde de guzel oluyo immhh ellerine saglk beybummm
Olur gonşu cikilatalar sana feda olsunnnCinimmm benimAlaman çikilatasi isterem men
Tostu az yiyeydin gonşuuSahur, yok
Saat 15 te;tost ve iki tatlı
Aksam 17 de; 1 kase tarhana çorbası, yoğurt, mantar, şekersiz hoşaf
Ara çilek, kayısı,1 kare bitter
Spor 40 dakika yürüdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?