Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı

kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann

Akşam yemeğinde güllaç yemeyen milyonlarca kadın olarak biz ölmüyosak sende ölmezsin. Bize bu savunmalarla gelme çünkü artık yemiyoruz.

Yarın tubi'nin ekmekli güllaçlı günlerinin cezasını tartıda göreceğiz arkadaşlar safları sıkı tutun.

Yimek de yidim ya niye öyle oldu hii
Hahahah olsun ben seni boylede siviyom
Vir o zaman ihi dilim de yiyek
Yooh tubi yisin biz yimiyoz
ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı

kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana

ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana

Ahaha kahkaha attım hiç utanmıyonda demiş

Harbi ya hiç utanmıyor bir de yazıyor insan yediğini söylemez bari.

Dün daha iyiydi tepsi böreği yedim ama ekmek yok diyor. Oradan kurtarmaya çalışıyor. Sanıyor ki bizde yiceeez hilesini. Ama yedik mi TABİ Kİ YEMEDİK ve yine TAŞLADIK onuu.

ama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim

güllaç yidigimden sebep cohh pamuk kimin olduumm mutluluk hormonu salgiliyor vucudum sende yi bi dilimm azicik yii bisey olmazs

Kız sus kadını da yoldan çıkartma valla kendi yiyor bide millete yiyin yiyin diyor. Yarın herkes tartıda fazla çıkıcak kanmayın tubinin oyunlarına kanmayınn

anlamaz o
ama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim
sen 7leri ruyanda gorursunnn sanki benm gibi 19kg vermistee simariyyyy kendine geeel kendineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…