- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.901
Benmdlkide guzel gt kendini baska yer ov kara kuru yuruuu
Jeton bes kose zaarHaaaanca anladim
Ahaanda civizliHihhhh neli yapti hii sen ben cevizli seveğim
Yimek de yidim ya niye öyle oldu hiiJeton bes kose zaar
Vir o zaman ihi dilim de yiyekAhaanda civizli
ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giııNii didinnnyarin tarti giniii
kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaannNeeeeeeee
Esimde dioki gullac yicenmiyoh ben yimem dedm suan garsimda yii
ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı
kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann
Hahahah olsun ben seni boylede siviyomYimek de yidim ya niye öyle oldu hii
Yooh tubi yisin biz yimiyozVir o zaman ihi dilim de yiyek
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sanaben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı
kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana
Akşam yemeğindegüllaç yemeyen milyonlarca kadın olarak biz ölmüyosak sende ölmezsin. Bize bu savunmalarla gelme çünkü artık yemiyoruz.
Yarın tubi'nin ekmekli güllaçlı günlerinin cezasını tartıda göreceğiz arkadaşlar safları sıkı tutun.
ama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim
güllaç yidigimden sebep cohh pamuk kimin olduumm mutluluk hormonu salgiliyor vucudum sende yi bi dilimm azicik yii bisey olmazsHahahah olsun ben seni boylede siviyom
Yooh tubi yisin biz yimiyoz
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana
yook kizzz pide hicc yimedim ekmek yimedim yemeginn patatesinden bilee yimedim 2 tane kanat yedim 1 kase cacik yedim iftardaa bu kadarrTubim sen güllaçın yanına ekmekte yersin sonra da yazarsın 2 dilim güllaç bide pide yedim ama elim kadar
güllaç yidigimden sebep cohh pamuk kimin olduumm mutluluk hormonu salgiliyor vucudum sende yi bi dilimm azicik yii bisey olmazs
Ahaha kahkaha attım hiç utanmıyonda demiş
Harbi ya hiç utanmıyor bir de yazıyor insan yediğini söylemez bari.
Dün daha iyiydi tepsi böreği yedim ama ekmek yok diyor. Oradan kurtarmaya çalışıyor. Sanıyor ki bizde yiceeez hilesini. Ama yedik mi TABİ Kİ YEMEDİK ve yine TAŞLADIK onuu.
sen 7leri ruyanda gorursunnn sanki benm gibi 19kg vermistee simariyyyy kendine geeel kendineeeeama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim
yok yooookk rüyamda değil tartida gorecem ben 7 yiii sağada foto atacamm bak partisss diyeeanlamaz o
sen 7leri ruyanda gorursunnn sanki benm gibi 19kg vermistee simariyyyy kendine geeel kendineeee
yok anam ben simardim sabitlendim dinleniormm yavastan toparliom daha ben 58kg olicammmm srn yiii ben suan coh mutliymmmmgüllaç yidigimden sebep cohh pamuk kimin olduumm mutluluk hormonu salgiliyor vucudum sende yi bi dilimm azicik yii bisey olmazs
Vala bitanem ben yemeh yarışmasına katıldıydım ondan sonra olduydum bende anlam veremediydimkizz migiii pro üye nasıl olunuyorM e g g
Ozaman bizimi kandirion yiom diyeyok yooookk rüyamda değil tartida gorecem ben 7 yiii sağada foto atacamm bak partisss diyee
Çok güzel oldu üzerine çohlata ve ceviz koydum çayla 4 gram yedimNasil oldu gizz eşim goca tepsiyi bitirdi valla hep yap bundan diyitatli diyin akan sular duriyi adamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?