- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.981
hemde nasl emzirirdim likir likirrrrEvet canim en guzeli evde yapmak herseyi ben 2 yasina kadar hic bir abur cubur vermedim bitter çikolata hariç eger çocuklar alişmazsa istemiyo bile şükür abur cubura hiç düşkünlüğübiri alsa uzatsa bile toksa asla yemez ama cani istersede 2 3 anca alir icinden ama simdi büyüdü cani çekiyo yiyo arada abur cuburlardan bizim bile canimiz cekiyo alip yiyoruz ona vermemek olmass simdi ayy canim ne yapcaksin sütün olsaydi boll boll emzirirdin üzülme
Selam kızlsr..menüm..
Sahur; bir kase kiraz, dört kırmızı erik, bir nektari..
İftar: bir kase kiraz, dört erik, bir armut..
bu pazar baslamayi dusunuyorum cnm
sarraf canm yapabiliosan bence ara vermeden yap
Bizde meyve gününü ekmek günü yaparıkkSen yapamazsın 5'5 diyeti hiç ekmek yok o diyette bi kere
Kız moon yarın başlayalım mı beraber
canm yarin disari cikicaz yemege c.teside davetliyuz pazar baslayalim mi cunaya kadar devam ederizzz hadi kirma biniii
Pureemii yap balam.yaappayyyyy binde yapammmm
Masallaaaaaaaaaaaaaaaahkizlar menum
1 kase sehriye corbasi
2 dilim tb ekmegi
biraz peynir 1 zeytin ve 3 catal peynirli yumurta
yarim tabak turlu yemegi
yarim karniyarik
3-4 kasik pilav
4 bardak çay
Birakkkkk sunuAyyy alemsin tubiş çok hoşuma gitti
Misafire iyi bakarsan hiç gitmek istemez tubis. Sen 7 lere kuru çay ver yanına bişey koyma oda sıkılıp başka komsuya gider.bi daha sana ugramaz
Bendedeee ne yapionz hemen bendeKız moon yarın başlayalım mı beraber
kizz 5te5 diyeti yapacagukkkPureemii yap balam.yaapp
Masallaaaaaaaaaaaaaaaah
Birakkkkk sunu
Bendedeee ne yapionz hemen bendekonu neyse bendee
Benide yii benide yiikiz cok yemedim kizz oyle.liste kabarik ama az az yedimm ekmek yemiyeydim eydii 2 dilim ticktm baktim 3.nunde gideri vağğ bide dondon yedim az önceee iste ona@ParteMoralll
aahhh ben kuzum bağa gelen kolay kolaay gidemiyiii coohh datliyim ya bennikram sunma misağfiğlere hemen gitsinleğ
Heeee sarrafda ise yariosaaa olabiluuuukizz 5te5 diyeti yapacagukkkEceZ de 2.turu yapacohhh haydin pazar basliyahhhhh
pazar günü diyetmi baslar canim isin doğasına aykırı bikeremm diyet pazartesi baslarrkizz 5te5 diyeti yapacagukkkEceZ de 2.turu yapacohhh haydin pazar basliyahhhhh
pazar günü diyetmi baslar canim isin doğasına aykırı bikeremm diyet pazartesi baslarrhem bazar günü mangallaa oluuu misafir oluuuu kociş oluuuu pazar günü olmaz değiştirin onu pazartesi yapin bendde gireyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?