- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.421
Aykiz bennndeebulgrm kaldi azcik fasulyede yapcmm :) ayy knkisim ya
Dogru bitanemKızlar gunaydin hepinize elktrkler yoktu şarjm az die bakamadmSekerPancarii selinim saol canimm listeyi paylaşmışsn tatlim ben 1.2 kg artidayim nasl bolucm yuzdemi +da olunca ben carpicakmiyim ecebeeeeeee 60.7-61.9=-1.2×00=-120÷60.7=-1.98÷2=-0.99 mu olcakkk canimmmm
Geldim findigim kuzumun saclarini yaptimm
Anladm cicimmmGeldim findigim kuzumun saclarini yaptimm
canimmmm kankisimm benimde kiz bulgurim kaldi yanina tazi fasilye yapicikkkkkkk dinde miniler ryaniydi hadi bugunde osssuuunnn
Bu menu beni kesmedicanimmmm kankisimm benimde kiz bulgurim kaldi yanina tazi fasilye yapicikkkkkkk dinde miniler ryaniydi hadi bugunde osssuuunnn
Kiz onu listeye almayalim bence o bizim aramizda takılsın öyleesekerpancari canm pinkibal ın durumu ne olacak paylasimlari az adaylarda mi.kalsin ne yapakkk baciniii
Bencede sonra gider pattisdi lapaydi tohati hak ederKiz onu listeye almayalim bence o bizim aramizda takılsın öylee
canimm olsun bunada alışırsn yine fena degil bnce iş saatleri en azindan belli hayirli ugurlu olsun canimmmcimm cok sevindimmmmmGocam güvenlik olarak işe başladi bugun ogleden sonra 2 bucukda gitti gece 11 12 gibi gelecekerken gelmesine çok alişkindim ama iş olsunda beklerim napim bir hafta ögleden sonra 2 buçuk gece 11 bir hafta sabah 7 akşam 5 bir hafta da gece 11 sabah 7 olarak degisecek is saatleri
Hayirli ossun sekerim pancaarmcanimm olsun bunada alışırsn yine fena degil bnce iş saatleri en azindan belli hayirli ugurlu olsun canimmmcimm cok sevindimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?