Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yitewtr gii biz dun oatladik resmen koca lazanya yidikk tavık pilav bide manti yapdiydim hazirlaran yidik vallaha ama sahur etmedik miyve yidik tatlida yemiok 3 gundurrrr yarin yicikkkkkkkk
Ohh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurma dun bende sistm ama blmiom cnm cok siler cekii

Ohh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurma dun bende sistm ama blmiom cnm cok siler cekii
yapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaa kizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii

dimiii bnm yuzumdennnn ben paylaşcam cnm simdiii yirim senii izne cikmayaydin yaa
Olsn canm sekerpancarida müsait olamadigindan paylasamamisti ben tekrar skinti olmasn diye bir hatrlatma yapaym dedm
Az bir dinleneyim gelirim insallah tekrardan canm.paylasimim da az ya bu ara takimada skinti olmasn hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…