- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.461
Uff canim mercimekli bilgir pilavi çehtiiiyapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaakizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii
Mene çehmiştir beh severem yimeyi menheee bencedeeee hepp yiii zatiiiiii kime çehtıı bu gızzzz
İmzala moon
Menimkiside oyleydi oyuzden gecede yedimyapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaakizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii
bende ysaaa cnm hep bisiler cekiyiFirinda mücver de yapabilirimcanim degisik şelleeee çekiiii uff çohh yemeh hep yemeh istiyimmmm ama hep zayif kalimmm
Kendini ozletmeeee esmer baggyaaaanOlsn canm sekerpancarida müsait olamadigindan paylasamamisti ben tekrar skinti olmasn diye bir hatrlatma yapaym dedm
Az bir dinleneyim gelirim insallah tekrardan canm.paylasimim da az ya bu ara takimada skinti olmasn hem
Kendini ozletmeeee esmer baggyaaaan
canim paylasiyorum listeyiAy kizlaaa nerdesnzzzzz saat kac olmssslisteyi untmayn gene korkuyormmm tubi_klc nerdesn kiz bildrmmm
ayyy hic yemedimm hem mercimehh hem bılgırı kirmizi mi yesil mi mercimek nasl olii kizz @ParteMoralll sende şu şinitselin tarifini verseneeeeUff canim mercimekli bilgir pilavi çehtiii
Paylas bencedecanim paylasiyorum listeyi
Banada birsuru yazdm cvp vermedi cok sasrdmmmmmm
Yesille sanirm ben yimem hic tarzm deel.. ben bol soganli domates biber azda salcali hattaa kuruda hc svmemayyy hic yemedimm hem mercimehh hem bılgırı kirmizi mi yesil mi mercimek nasl olii kizz @ParteMoralll sende şu şinitselin tarifini verseneeee
b3n cohh seviyimdeee esim hicc sevmiii sinitzllll felannnn ama yapacigimmmmmmm bi araPehi pehi verim
Tavuk gogsnu ince ince yap yada al
Sonracima onu pulbiber karabiber tuzla marine et
Sonra iki yumurta kir
Galete unu
Marine ettigin tayuklari once yumurtaya bula sonta unaaa ciiiisss tavayaaa..
Sutle marine edersen yumusah olu
Benm esm disarda yemez ama evde ye citi citi olii yir gocandab3n cohh seviyimdeee esim hicc sevmiii sinitzllll felannnn ama yapacigimmmmmmm bi ara
yirtr bencedee kfc yapiodum bende evde çipsslenn harika oluyuuuu gızzzzzBenm esm disarda yemez ama evde ye citi citi olii yir gocanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?