Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ogff tartının çalışması kötüolduuu ama Cuma ya kadar tartılmşcamm 63 olsam barii

Slm kızlar beni utandirmayin aslinda demicektim ama sizleri bi can gibi arkadaş olarak cok sevdim paylasmak istedim sizler daha iyi annesiniz canlarim ins bide rabbim banada verirde tadariz cocuklarimda cok dua ediyorlar ins kardesimiz olur diye :)
Evet bugun cok kotu haber aldim ve üzüldüm bi akrabamizin 6 aylik oğlu vefat etmiş kadin emzirmis sman cocuk uykusu var sersem diye yatirmis kusmus bebek genizine dolmuş olacak ki bebek ölmüş bu arada bacisi misafir olarak gelmis aman uyandirimda seviyim demis bebegin anneside aman uyusun uykusunu almazsa huysuzlaniyor abla derken iki saat geçmiş artik hersey gecti... üzüldüm rabbim dilerse veriyor dilerse alıyor rabbim cocuklarimiza hayirli uzun omurler versinn...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi yaaaa yavrumm yazikkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkk ay bir an icim ciz etti of ya allahhmmmm sabir versinnn cok zordur yaa

Stresliyim ev alma satma isleriyle ugrasim 9 doguruyom benim ev anneme arabayla 5-10 dk yuruyerek yayan olarak 35-40 dk mesafede ama arabam yok bu arada anneme yakin olmak istiyorum canim bir yere hastane isim oluyor cocuklarla rezil oliyom birakacak kimsem yok komsuyada güvenmiyorum bu devirde birde tup bebek yaptiracam ben yatacam yakin.olsunki bana gelip gitmesi cocuklara bakmasi vs iyi olur birde evim kuzey dogu soguk oluyor gecislerde sindi begendigim ev güney bati ne bilimm hayirlisiyla bi bu iş olsun.. sorma çok stresli gecti bu hafta cok guzel ev begendim eve tam musteri çıktı begendigim ev satildi ve tekrar ev aradim yarin herşey tam belli olacak inşallah dua edin canim stresten uyuyamiyorum ..bu hafta o yuzden sık sık girip yazamadim söyle iki uc hafta sonra rahatlarim inş. ..

Canim insallah gonlunce olurr dogru annende yardimci olur tup bebekte zor isler ya allah yardimcin olsun. guzel kalbine guzel bir armagan versinn

Ahh canımm RABBIM ailesine büyük sabırlar versin benim arkadaşımda benzer bi olay yaşadı odakayevtti bebeğini RABBIM cümlemizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasınnn bütğn kötülüklerden kazalardan belalardan kötü niyetli insanlardan tüm şerlerden korusun RABBIM evlatlarımızııııı

Hayırlısı olsun canımmm inşALLAH..aynı stresi bende yaşıyorum hemde yıllardr o yüzden artık boşversim olursasüpriz olucak çünkü bıkadar niyetine girip her sene bu yaz yaşınıorum diorum bi çöp almıorum eve fazladan ne görsem yeni eve diorum niyeböyle saçmalıosam anlamadm daha nasip olmadı kısmett işleriiii işte hakkınızda hayırlısı olaun canımcımmmm ohhh 3.de gelsin ALLAH'ın izniyle

Aminn canim rabbim hepmize hayirli uzun omurler versinn.

Rabbim engelleri kaldirsin hayirli ev hayirli komsu nasip etsin hepimize..bir seyin üstüne dustunmu hep bi engel ben zaten ev oduyordum hic aklimizda yoktu hayal kurardik borcumuz bitse şöyle boyle olsa diye babam evi satalim bizim orda güzel güney cepheli bize yakin ev var dedi haydi bismillah dedik ama cok zormuş 9 doguruyoruzz hayirlisiyla bugun güzel haber aldikmi tamamm inşallah.
Canim evin olsunda esya hic onemli degil zamanla herşeyi ni alirsin en iyisini yapiyorsun bence mesala benim benim oturdugum ev herseyi yapili dolaplar mutfak duvar fayansli oyle ama yeni evim olursa hic bişey yok olsun zamanla herşey olurr rabbim evi olmayamlar ev çocuğu olmayanlar cocuk eşi olmayanlar hayirli es nasip etsin ins bu evde bana ins ugurlu hayirli gelir burdada mujdeyi paylasmak nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…