- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.901
Canımcımm ayy tuhaf bi şekilde iyigidio hayr olaun inşALLAHMoonlii canım nasılsın..diyet nasıl gidiyo
Ayyyy öyle vallaaya akşam baya frenledim gerçiii 64ü görünce trtıda herşey boğazıma dizilck gibi oluoooo 58e vurunnnn beniiiiiiiiSimdi olduuu bizde oyle oldu. pazarlae şolendirrr keyfii baskadir
Ohhh iyi yapmssssn babyGeldim beybisaksam annemlerden eve gectik sonra esimle oturduk keyif ettik acik
insallah benide benide vuruun yetttiiiiiiAyyyy öyle vallaaya akşam baya frenledim gerçiii 64ü görünce trtıda herşey boğazıma dizilck gibi oluoooo 58e vurunnnn beniiiiiiii
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi yaaaaSlm kızlar beni utandirmayin aslinda demicektim ama sizleri bi can gibi arkadaş olarak cok sevdim paylasmak istedim sizler daha iyi annesiniz canlarim ins bide rabbim banada verirde tadariz cocuklarimda cok dua ediyorlar ins kardesimiz olur diye :)
Evet bugun cok kotu haber aldim ve üzüldüm bi akrabamizin 6 aylik oğlu vefat etmiş kadin emzirmis sman cocuk uykusu var sersem diye yatirmis kusmus bebek genizine dolmuş olacak ki bebek ölmüş bu arada bacisi misafir olarak gelmis aman uyandirimda seviyim demis bebegin anneside aman uyusun uykusunu almazsa huysuzlaniyor abla derken iki saat geçmiş artik hersey gecti... üzüldüm rabbim dilerse veriyor dilerse alıyor rabbim cocuklarimiza hayirli uzun omurler versinn...
Niye cnmmBu hafta cok stresliydi ya benim icin bir cigara ver parte icemmm pufff
Niye cnmmBu hafta cok stresliydi ya benim icin bir cigara ver parte icemmm pufff
Niye cnmm
Canim insallah gonlunce olurr dogru annende yardimci olur tup bebekte zor isler ya allah yardimcin olsun. guzel kalbine guzel bir armagan versinnStresliyim ev alma satma isleriyle ugrasim 9 doguruyom benim ev anneme arabayla 5-10 dk yuruyerek yayan olarak 35-40 dk mesafede ama arabam yok bu arada anneme yakin olmak istiyorum canim bir yere hastane isim oluyor cocuklarla rezil oliyom birakacak kimsem yok komsuyada güvenmiyorum bu devirde birde tup bebek yaptiracam ben yatacam yakin.olsunki bana gelip gitmesi cocuklara bakmasi vs iyi olur birde evim kuzey dogu soguk oluyor gecislerde sindi begendigim ev güney bati ne bilimm hayirlisiyla bi bu iş olsun.. sorma çok stresli gecti bu hafta cok guzel ev begendim eve tam musteri çıktı begendigim ev satildi ve tekrar ev aradim yarin herşey tam belli olacak inşallah dua edin canim stresten uyuyamiyorum ..bu hafta o yuzden sık sık girip yazamadim söyle iki uc hafta sonra rahatlarim inş. ..
Ahh canımm RABBIM ailesine büyük sabırlar versin benim arkadaşımda benzer bi olay yaşadı odakayevtti bebeğini RABBIM cümlemizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasınnn bütğn kötülüklerden kazalardan belalardan kötü niyetli insanlardan tüm şerlerden korusun RABBIM evlatlarımızıııııSlm kızlar beni utandirmayin aslinda demicektim ama sizleri bi can gibi arkadaş olarak cok sevdim paylasmak istedim sizler daha iyi annesiniz canlarim ins bide rabbim banada verirde tadariz cocuklarimda cok dua ediyorlar ins kardesimiz olur diye :)
Evet bugun cok kotu haber aldim ve üzüldüm bi akrabamizin 6 aylik oğlu vefat etmiş kadin emzirmis sman cocuk uykusu var sersem diye yatirmis kusmus bebek genizine dolmuş olacak ki bebek ölmüş bu arada bacisi misafir olarak gelmis aman uyandirimda seviyim demis bebegin anneside aman uyusun uykusunu almazsa huysuzlaniyor abla derken iki saat geçmiş artik hersey gecti... üzüldüm rabbim dilerse veriyor dilerse alıyor rabbim cocuklarimiza hayirli uzun omurler versinn...
Hayırlısı olsun canımmm inşALLAH..aynı stresi bende yaşıyorum hemde yıllardr o yüzden artık boşversim olursasüpriz olucak çünkü bıkadar niyetine girip her sene bu yaz yaşınıorum diorum bi çöp almıorum eve fazladan ne görsem yeni eve diorum niyeböyle saçmalıosam anlamadm daha nasip olmadı kısmett işleriiii işte hakkınızda hayırlısı olaun canımcımmmmStresliyim ev alma satma isleriyle ugrasim 9 doguruyom benim ev anneme arabayla 5-10 dk yuruyerek yayan olarak 35-40 dk mesafede ama arabam yok bu arada anneme yakin olmak istiyorum canim bir yere hastane isim oluyor cocuklarla rezil oliyom birakacak kimsem yok komsuyada güvenmiyorum bu devirde birde tup bebek yaptiracam ben yatacam yakin.olsunki bana gelip gitmesi cocuklara bakmasi vs iyi olur birde evim kuzey dogu soguk oluyor gecislerde sindi begendigim ev güney bati ne bilimm hayirlisiyla bi bu iş olsun.. sorma çok stresli gecti bu hafta cok guzel ev begendim eve tam musteri çıktı begendigim ev satildi ve tekrar ev aradim yarin herşey tam belli olacak inşallah dua edin canim stresten uyuyamiyorum ..bu hafta o yuzden sık sık girip yazamadim söyle iki uc hafta sonra rahatlarim inş. ..
Canim insallah gonlunce olurr dogru annende yardimci olur tup bebekte zor isler ya allah yardimcin olsun. guzel kalbine guzel bir armagan versinn
Aminn canim rabbim hepmize hayirli uzun omurler versinn.
Ahh canımm RABBIM ailesine büyük sabırlar versin benim arkadaşımda benzer bi olay yaşadı odakayevtti bebeğini RABBIM cümlemizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasınnn bütğn kötülüklerden kazalardan belalardan kötü niyetli insanlardan tüm şerlerden korusun RABBIM evlatlarımızııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?