- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.921
Canim hayirlisi olsun insallah guzel bi haber alirsin evden Rabbim islerini kolaylaştırsınRabbim engelleri kaldirsin hayirli ev hayirli komsu nasip etsin hepimize..bir seyin üstüne dustunmu hep bi engel ben zaten ev oduyordum hic aklimizda yoktu hayal kurardik borcumuz bitse şöyle boyle olsa diye babam evi satalim bizim orda güzel güney cepheli bize yakin ev var dedi haydi bismillah dedik ama cok zormuş 9 doguruyoruzz hayirlisiyla bugun güzel haber aldikmi tamamm inşallah.
Canim evin olsunda esya hic onemli degil zamanla herşeyi ni alirsin en iyisini yapiyorsun bence mesala benim benim oturdugum ev herseyi yapili dolaplar mutfak duvar fayansli oyle ama yeni evim olursa hic bişey yok olsun zamanla herşey olurr rabbim evi olmayamlar ev çocuğu olmayanlar cocuk eşi olmayanlar hayirli es nasip etsin ins bu evde bana ins ugurlu hayirli gelir burdada mujdeyi paylasmak nasip olsun..
Napiyosun baby
Ayy kahve ictim balim ayıkamiyorum bi türlüNapiyosun baby
Bende yaptim coktan simdi ev isleri sonrada kizimla disari cikicaz.Ayy kahve ictim balim ayıkamiyorum bi türlükendime geldim anca kahvalti hazirligina gectim
Aminnn canımmm aminnn müjdeli haberlerini bekliyoruz tedavşye naşladınmı canımm bende tip bebek tesavisi gördümRabbim engelleri kaldirsin hayirli ev hayirli komsu nasip etsin hepimize..bir seyin üstüne dustunmu hep bi engel ben zaten ev oduyordum hic aklimizda yoktu hayal kurardik borcumuz bitse şöyle boyle olsa diye babam evi satalim bizim orda güzel güney cepheli bize yakin ev var dedi haydi bismillah dedik ama cok zormuş 9 doguruyoruzz hayirlisiyla bugun güzel haber aldikmi tamamm inşallah.
Canim evin olsunda esya hic onemli degil zamanla herşeyi ni alirsin en iyisini yapiyorsun bence mesala benim benim oturdugum ev herseyi yapili dolaplar mutfak duvar fayansli oyle ama yeni evim olursa hic bişey yok olsun zamanla herşey olurr rabbim evi olmayamlar ev çocuğu olmayanlar cocuk eşi olmayanlar hayirli es nasip etsin ins bu evde bana ins ugurlu hayirli gelir burdada mujdeyi paylasmak nasip olsun..
Kiz olsun bak sakin sonrasinda fazla kacirma kahvaltin saglam olsa da bisey olmaz aksami hafif gecirKızlarrr 2 dilim tb ekmeği yedim salam ve fındık ezmesiiiiiii yaaa offfffff
Kiz olsun bak sakin sonrasinda fazla kacirma kahvaltin saglam olsa da bisey olmaz aksami hafif gecir
Aksam tb ekmegi yemezsin normal yersin.Kızlarrr 2 dilim tb ekmeği yedim salam ve fındık ezmesiiiiiii yaaa offfffff
Ayy ben bitirdimm ama camasir atiom asiyom basit is kaldi.Naber kizlarr eşimi işe gönderdim daha yeni işlere başlicam
Benim de iyi sayılır canım biraz bıkkınlik geldi o kadarCanımcımm ayy tuhaf bi şekilde iyigidio hayr olaun inşALLAHsenin nasl gidio canımmm
Kime gelmediki bende isyaaaaaaaaaannnnnnnn cekiyorum bi sure sonra zaten bogazima duskun olmasak kg almazdik hicBenim de iyi sayılır canım biraz bıkkınlik geldi o kadar
Eskiden yanımda ne yense direnirdim artık öyle değilim çok üzülüyorum..motive olmam lazım acilen..Kime gelmediki bende isyaaaaaaaaaannnnnnnn cekiyorum bi sure sonra zaten bogazima duskun olmasak kg almazdik hic
Evettt malesf cnmmmEskiden yanımda ne yense direnirdim artık öyle değilim çok üzülüyorum..motive olmam lazım acilen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?