- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.941
Cnm başarırısın inşallah bu cuma olmasada haftaya cuma listedesin bence :)Canımm baya yedim midem ufalmış olacakki mide bulantısında kıvranıorum şuanda bu arada tartıldım inanmicaksınız ama 64 kiloyummmyani 2 kilo vermem gerekiyor 2 haftada hallederim ben bu işi ALLAH'ın izniyleee
Bazen bana da oluyor sonra kahvalgı akşam yemeği yiyemiyorum pişmanlıktanAyy yaa oturdum bir paket balık kraker yedim off..akşam yemeği yemiyciimm...nasıl özlediysem artık yedim koca paketi..
Ayy ben o yüzden persembeye kadar kilo vermis olmaliyim ki arti olmayim cumayaBu hafta persembeee esimin dogum gunuSekerPancarii da kizinin
Napicazz bilmiyorumm.
Hergun yemek yapiyoruzz tabi ama ogunnn ozel masa hazirlicaaaam
kendi elcagizlarimla pasta yapicam.hazir almak istemedimmmmmpastada yerimm herhalde
Ayyyyy mamalari yicemertesi gunde cumaaa yandimm sende yandin babysi sekerpancari
Valla bende okdr hazirlik yapxm pastada var yemeden olarmiAyy ben o yüzden persembeye kadar kilo vermis olmaliyim ki arti olmayim cumayaaayyy bende bir sürü pasta börek yapicam carsambadan yaparken de yirsem tadina bakmak içun
Ayy tavukli şehriye salatasini kesin yapicam da pattisi belkiValla bende okdr hazirlik yapxm pastada var yemeden olarmi
Makarnayla patateside yapcan mi oofff bende mi yapsm
Abur cuburların sonrası eziyeti işte yerken güzel sonrasında doyurmuyor hem aç hissediyorsun hem yiyemiyorsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, yeşillik, dört ceviz..
Kraker yiyince akşam bişey yiyemedim sadece nescafe içtim şimdi midem kazınıyo..
Nasıldaaa tanımışşşş ama biniiiiiiiiihafif gecir deyince o ac kalir kesin bak aman sakinnnn
Akşamda cozuytımm yaa yarın artıklkAksam tb ekmegi yemezsin normal yersin.
Sikinti yok
Ayyyy o bıkkınlıkhiç gitmioooo kaju yiorjm şuandaaaaaaa bıktımmmmmmBenim de iyi sayılır canım biraz bıkkınlik geldi o kadar
Yap yap yerken beni hatirlaAyy tavukli şehriye salatasini kesin yapicam da pattisi belki
Iyi gecelrrrİyi geceler kızlarrrrrrrr öperimmm
Aminnn canımmm aminnn müjdeli haberlerini bekliyoruz tedavşye naşladınmı canımm bende tip bebek tesavisi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?