Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar yeniden iş yerinden yazıyorum menüm
Kahvaltı 3 dilim çok tahıllı ekmek
2 kk tulum peyniri
5 az yağlı zeytin
1 kaşık kahvaltılık sos
Nane, domates
Çay
Akşam
1 paket quark markette gördüm deneyeyim dedim aldım, sütlü nescafe
Ara 10 badem
Su 2 lt
Spor yarım saat kendi halinde koşmaca

Canımm baya yedim midem ufalmış olacakki mide bulantısında kıvranıorum şuanda bu arada tartıldım inanmicaksınız ama 64 kiloyummm yani 2 kilo vermem gerekiyor 2 haftada hallederim ben bu işi ALLAH'ın izniyleee
Cnm başarırısın inşallah bu cuma olmasada haftaya cuma listedesin bence :)

Menüm
Sabah:1 bucuk yumurta, 1 dilim tambugday, bir lokma beyaz ekmek attim agzima ve kahvaltiliklardan az az yedim
Öğle:1 büyük elma, 1 küçük cennet hurmasi
Aksam: 1 kaşik ton balığı, 1 tabak piyaz(yagsiz) ve yagsiz salata, 1 bardak light kola
Kacamak yok yihhuu

Bu hafta persembeee esimin dogum gunu SekerPancarii da kizinin

Napicazz bilmiyorumm.
Hergun yemek yapiyoruzz tabi ama ogunnn ozel masa hazirlicaaaam
kendi elcagizlarimla pasta yapicam.hazir almak istemedimmmmmpastada yerimm herhalde

Ayyyyy mamalari yicem ertesi gunde cumaaa yandimm sende yandin babysi sekerpancari

Ayy ben o yüzden persembeye kadar kilo vermis olmaliyim ki arti olmayim cumaya aayyy bende bir sürü pasta börek yapicam carsambadan yaparken de yirsem tadina bakmak içun

Ayy ben o yüzden persembeye kadar kilo vermis olmaliyim ki arti olmayim cumaya aayyy bende bir sürü pasta börek yapicam carsambadan yaparken de yirsem tadina bakmak içun
Valla bende okdr hazirlik yapxm pastada var yemeden olarmi
Makarnayla patateside yapcan mi oofff bende mi yapsm

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, yeşillik, dört ceviz..
Kraker yiyince akşam bişey yiyemedim sadece nescafe içtim şimdi midem kazınıyo..

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, yeşillik, dört ceviz..
Kraker yiyince akşam bişey yiyemedim sadece nescafe içtim şimdi midem kazınıyo..
Abur cuburların sonrası eziyeti işte yerken güzel sonrasında doyurmuyor hem aç hissediyorsun hem yiyemiyorsun

İşten eve yeni geldim bu gece bitirmem gereken mesai sonrası işler var ondan bir iki bardak daha nescafe ve sade türk kahvesi içerim galiba. Pehh yarında erken kalkıcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…