Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kizim grip oluyo heralde burnu tıkanmış bu kaçıncı bu sene hemde tam dogum gunune 2 gun kalainsallah o zamana biseyi kalmaz

Geniz eti olan çocuklar ağzi açık uyuyup mikroplar direkt boğaza yapışır ve hasta olurlarmış bize öyle demişti doktorumuz..bir ihtimal olabilir..
Benim kiz hep burnundan nefes alir uyurken insallah yoktuurr boll mandalina falan yediriyim insallah persembeye biseyi kalmaz

Suan evde bir kurabiye kokusu var allahimmmmmmm misss

iki gündür bendede vardı misafirlerim geldi gitti yedim de bayağı ama sadece 200 gr cik almışım cumaya kadar en az yarim kilo eksi olurum inşallah BitmeyenUmidim allah gönlüne göre versin canım inşallah müjdeni alırsın bi gün hayırlı evlat olsun hepimizun çocuklari

Ayy kizim grip oluyo heralde burnu tıkanmış bu kaçıncı bu sene hemde tam dogum gunune 2 gun kalainsallah o zamana biseyi kalmaz
çok çok geçmiş olsun cnm:)

hiç kimse yok nerdesinizzzzz kızlar
işten geldim şimdi :)) gece bi şeyler yazmam gerekecek ama burayada uğrarım :)) sen nasılsın?? nasıl gidiyor , gördüm gramcım gelmiş

hemen menümü vereyim
şimdi dün gece tüm gece sabah 4'e kadar çalıştığımdan mütevellit 3:30 gibi açlık bastırdı iki lavaş arası kahvaltılık sos yedim.
akabinde kendime söz verdiğim gibi işe gitmeden yarım saat koşu yaptım.
öğlen etli ayşe kadın fasulye ve 1 bardak ayran içtim.
akşam 20 kadar tam sayamadım badem yedim.
garip bir gün oldu. bu gece de ayakta durmam lazım. Gece direneceğim inşallah.
bir de çokça kahve ve çay içtim haliyle.
kilo verme durumum iyi gibi bugün 61.6'yı gördüm tartıda. Bakalım Cumaya ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…