- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.961
BitmeyenUmidim inşallah ev işin hayırlısıyla olur..yeni eve bebek nasip olur inşallah..
Akrabana da rabbim sabırlar versin içim bi tuhaf oldu yaa..
Benimde cok uykum vaaaGunaydin kizlarrrr
Ben ciktim yollaraaa bugun kendimde sislik hissediyorm ya
Günaydıınn...Gunaydin kizlar
Ben de öyle..aslında kız uyuyo..bi arkadaşıma kahvaltıya gidecektim iptal oldu öyle duruyom şimdi yatsam olmaz yatmasam gönül razı değilBenimde cok uykum vaaa
Ben de öyle..aslında kız uyuyo..bi arkadaşıma kahvaltıya gidecektim iptal oldu öyle duruyom şimdi yatsam olmaz yatmasam gönül razı değil
Ayy inşallah düzelir canım..benimkiler de öyle her doğum gününde bişey çıkar..geniz eti var mi canım senin kizda..Ayy kizim grip oluyo heralde burnu tıkanmışbu kaçıncı bu sene hemde tam dogum gunune 2 gun kala insallah o zamana biseyi kalmaz
Her sene sadece bi kere grip atlatirdi bu sene bu üçüncüAyy inşallah düzelir canım..benimkiler de öyle her doğum gününde bişey çıkar..geniz eti var mi canım senin kizda..
Geniz eti olan çocuklar ağzi açık uyuyup mikroplar direkt boğaza yapışır ve hasta olurlarmış bize öyle demişti doktorumuz..bir ihtimal olabilir..Her sene sadece bi kere grip atlatirdi bu sene bu üçüncühic bilmiyorum canim var mi yok mu
Benim kiz hep burnundan nefes alir uyurken insallah yoktuurrGeniz eti olan çocuklar ağzi açık uyuyup mikroplar direkt boğaza yapışır ve hasta olurlarmış bize öyle demişti doktorumuz..bir ihtimal olabilir..
İnşallah canım..yedir yedir şifa olsun..Benim kiz hep burnundan nefes alir uyurken insallah yoktuurrboll mandalina falan yediriyim insallah persembeye biseyi kalmaz
iki gündür bendede vardıSuan evde bir kurabiye kokusu var allahimmmmmmm misss
gecmis olsun canımAyy kizim grip oluyo heralde burnu tıkanmışbu kaçıncı bu sene hemde tam dogum gunune 2 gun kala insallah o zamana biseyi kalmaz
çok çok geçmiş olsun cnm:)Ayy kizim grip oluyo heralde burnu tıkanmışbu kaçıncı bu sene hemde tam dogum gunune 2 gun kala insallah o zamana biseyi kalmaz
işten geldim şimdi :)) gece bi şeyler yazmam gerekecek ama burayada uğrarım :)) sen nasılsın?? nasıl gidiyor , gördüm gramcım gelmişhiç kimse yok nerdesinizzzzz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?