- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.781
Ozledmmmm seni ama ayri kaldikHakittim
Muckksss mucksssOzledmmmm seni ama ayri kaldikoyuzden affttm
İvitgobekim cikti zati
Ayy cok yeyince hemen cikiyi zalımmçıktıysa indirtiriz beybisi
ay bende de indiydi ne güzel bu hafta sonu mahfetti hepimizi
Ayy cok yeyince hemen cikiyi zalımmhadi bakalim ben birazdan ikinci part sporumu yapicam beybisii
Oyyyyy kuzusummmmm yirimm siniMuckksss muckssscinimmmm
gel sarilalim gobek tokusalimmmmİvitgobekim cikti zati
Ohhh ziplaabnde cıkcam birazdan eve giderim trambolinim geldi
Oyyyyy kuzusummmmm yirimm sini
gel sarilalim gobek tokusalimmmmhahahahahahah
Hahahah kavusamayiz kişiştik patlarikk
canim dogumgunun kutlu olsun. Saglikla ve sevdiklerinle nice fuzel senlereKuzu spor dogru dıyon
bugün benim doğum günümmmmmmmm
şimdi kuzular spor yapanlar ve yapmak isteyenler(ben)
sporu iki grup olarak yapalım diye düşünmekteyim kardeş takımımız o şekilde yapıyormuş. bi yarış halinde olursak daha cok istekli oluruz. iki grup kuralım ilk önce katılmak isteyenler bi el kaldırsın
fikirlerinizi de söyleyin ayrıca
SekerPancarii
K kova01
kaptinn
BitmeyenUmidim
@Moonlii
@htc71
@qserpo
@Kubser
munter
@annekizaski
@manoly
@arslnseda
@edan18
@Pain Killer
sen bi 70 e in öle gel beybisi sakata gelmeyelim şimdicanim dogumgunun kutlu olsun. Saglikla ve sevdiklerinle nice fuzel senlere
Bende isterimmm
Yalniz ben bir sey sormak istiyorum. Malum aranizda en tombilik benim. Sizce ben biraz kilo verip spora oylemi baslayayom yoksa simdi mi ?
Anammm bide aranızda en tombik benim diyon ben sindende tombikim tuhh bana bende 74_73 olacaktım ;(( olsun bahhh bu hafta şu krizlerinin bı atlatiyim da düşerim 73-74kg Lara...Bu arada cuma 73.6 miydim neydim. Bu sabah 74 ciktim
sen bi 70 e in öle gel beybisi sakata gelmeyelim şimdi
Bekliyom ben seni cnm hic merak etmeAnammm bide aranızda en tombik benim diyon ben sindende tombikim tuhh bana bende 74_73 olacaktım ;(( olsun bahhh bu hafta şu krizlerinin bı atlatiyim da düşerim 73-74kg Lara...
munter sen en kilolu halin kaç kiloyum bacım ben 87kg dan indim burada 85 le başladım kaplumbağa misali yavaş yavaş verdim puffff hiç yoktan iyidir zagar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?