Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzu spor dogru dıyon
bugün benim doğum günümmmmmmmm
canim dogumgunun kutlu olsun. Saglikla ve sevdiklerinle nice fuzel senlere

Bende isterimmm

Yalniz ben bir sey sormak istiyorum. Malum aranizda en tombilik benim. Sizce ben biraz kilo verip spora oylemi baslayayom yoksa simdi mi ?

canim dogumgunun kutlu olsun. Saglikla ve sevdiklerinle nice fuzel senlere

Bende isterimmm

Yalniz ben bir sey sormak istiyorum. Malum aranizda en tombilik benim. Sizce ben biraz kilo verip spora oylemi baslayayom yoksa simdi mi ?
sen bi 70 e in öle gel beybisi sakata gelmeyelim şimdi

Sabah: muzlu narlı chialı yulaf lapası
Öğle:barbunya
Ara:mandalina,1 avuç kuruyemiş
Akşam:barbunya,yoğurt,salata
Jillian level 2 yaptım bugün

munter sen en kilolu halin kaç kiloyum bacım ben 87kg dan indim burada 85 le başladım kaplumbağa misali yavaş yavaş verdim puffff hiç yoktan iyidir zagar ...

sen bi 70 e in öle gel beybisi sakata gelmeyelim şimdi

tamam bekleyeyim o zaman

Anammm bide aranızda en tombik benim diyon ben sindende tombikim tuhh bana bende 74_73 olacaktım ;(( olsun bahhh bu hafta şu krizlerinin bı atlatiyim da düşerim 73-74kg Lara...
Bekliyom ben seni cnm hic merak etme gordugun tibi yerimdw sayiyorum o kadar dikkat etmeme ragmeb

munter sen en kilolu halin kaç kiloyum bacım ben 87kg dan indim burada 85 le başladım kaplumbağa misali yavaş yavaş verdim puffff hiç yoktan iyidir zagar ...

Ooo super masallah masallah
Benim 75 zaten 75 olunca bir sirenler caldi bende

Onced3n az dikkat etsem sip sip verirdim kilolari simdi olmuyor yas ilerleyince yapisiyor bu yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…