- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.301
Bende öptüm caniimmmBen kaçtım kızlar öptüm hepinizi
SPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :35
Kızlar eksik var mı @selcanmehmetcan kuzum sen spor yapmış miydin
Ben nisanliyken severdim kvdemievlen gercek yüzü oyle cikar
Hemen düzeltiyorum kuzuuumm ben yanlış görmüşüm aboovv10 dkkk mm eksikkk olmussss
ben sizin taiimdanim ayoll azaltmayacan.
Kizlar kv deleri cekistirmissinizzz bensiz hemdee
Ona ne oluyomsBnm ki kilo konusunda ilk başta belli etti kendini düğüne kadar zayiflarsin falan dedi şimdi de takik
Yaniiiiiii benmkide yuz bulsa ben haricinde baska seylere herseye yorumu vardir amaaa ben catcatcatcat oldugum icin hic sikinti yokHer fırsatta överim bilirsinaman nazar degmesin kiz iyi olurlarsa kendilerine fesat olurlarsa yine kendilerine ben coktan bosverdim umursamaz moda aldim kendimi
Onlar neymissss iki kas goz yap bana yolla senBizimkiler ayrilmiyo yanımızdan sagolsunlar
Kizzzzzz gelinee iyi davraninnn keske benim erkek kardesm olsaydi. Iyi anlasrdm kizla ama annem iyiki senin erkek kardesin yok diyoBen karışmam kiz geline ama bi ablam bi de kardesim var fena olaraktanonlardan cekebilir biraz
bak seeeenBen karışırim şahsen geline bi evlensinde kardesim
Bunlarin hepsi komplooo hepsiiAnnem sağolsun hıc bişeye karışmazama nisanlimin annesi alışverişe ciktigimizda ne tesadüf ki o da carsidsymis aradı nerdesin diye aa o da çok yakınmis oraya geldi
Bende sizin sayenizde daha oyuncak toplamadim konusmaktanValla bende mandalina soycam yaklaşık yarım saattir
Ben kaçtım kızlar öptüm hepinizi
İyi gitmis bariHe baya gezdik sonra nişanlım gönderdi zorla
Gel sende katil kvde cekistirme sohbetimizr10 dkkk mm eksikkk olmussss
ben sizin taiimdanim ayoll azaltmayacan.
Kizlar kv deleri cekistirmissinizzz bensiz hemdee
AhhahahOna ne oluyomssanki siskosunnnnnn
Yaniiiiiii benmkide yuz bulsa ben haricinde baska seylere herseye yorumu vardir amaaa ben catcatcatcat oldugum icin hic sikinti yok
Onlar neymissss iki kas goz yap bana yolla sen
Kizzzzzz gelinee iyi davraninnn keske benim erkek kardesm olsaydi. Iyi anlasrdm kizla ama annem iyiki senin erkek kardesin yok diyo
Ben soz nisan dugun hic bi seyde annemi muhattao etmedm annem hc uzulmedihep soyler. Anneme diyorm kiz kardesimjn kaynanasi insallah iyidir yoksaaaa benden cekerler diyorm vallada fenasin diyo hahaahahahahahahah
bak seeeen
Ay yok şaka bi yana bende kardeşimi çok sevdigimden gelinlede iyi anlaşirim zaten simdiden tanıştıriyo beğenmediğimi söylüyorum etkilenmiyodur inşallahOna ne oluyomssanki siskosunnnnnn
Yaniiiiiii benmkide yuz bulsa ben haricinde baska seylere herseye yorumu vardir amaaa ben catcatcatcat oldugum icin hic sikinti yok
Onlar neymissss iki kas goz yap bana yolla sen
Kizzzzzz gelinee iyi davraninnn keske benim erkek kardesm olsaydi. Iyi anlasrdm kizla ama annem iyiki senin erkek kardesin yok diyo
Ben soz nisan dugun hic bi seyde annemi muhattao etmedm annem hc uzulmedihep soyler. Anneme diyorm kiz kardesimjn kaynanasi insallah iyidir yoksaaaa benden cekerler diyorm vallada fenasin diyo hahaahahahahahahah
bak seeeen
anniiiii ayyy kvdem yeminler eder seni kizimdan ayirmam diye ben baklava açtım varya super oldu tek yorum şuydu kvdemden olurr ya ogreniyo insan vallahi bak gorumcem gecen bi kek yapmis hicde kabarmamis ayy Allah im bir övüyo nasil guzel olmus yagi da tam kivamindaymis yumusacikmi hakediyo benim kvdem herseyi
Kizzz ne kuzeniiiiiiAyy bende oyle bi durum olsa cinnet gecirirdim zaarrne isi var kiz kuzenin alisverisinde
Bilmemmmiiii :) valla benden kaynanamsa gozel yapiyorm esm kabul etti ama benimkiler parte iyi bakiyo kg aldi diyolar hahahAyni benimki istebenim elim cok lezzetlidir ve becerikliyimdir @ParteMoralll bilir gerçekten her yaptigim guzel olur esimde benim yemeklerimi daha cok beğenir ama kendi evinde kıtlıktan çıkmış gibi yiyen kvdem benim evde kus kadar yiyesi tutar herkes tabak tabak yerken
Ayy snaaİç çamaşırı almıştım hepsine hediye olarak yarancaz ya salak ben
benmde annem teyzem gorumcem geldi hatir icin getirdim. Gorumcemle cok tanimiodk birbrmizi baktim oda seciyo bu olsun falan diyooooo aaaaaa bana bi geldiler esime bir dirsekle durttumAnnem sağolsun hıc bişeye karışmazama nisanlimin annesi alışverişe ciktigimizda ne tesadüf ki o da carsidsymis aradı nerdesin diye aa o da çok yakınmis oraya geldi
Kiz benimki de daha yüz bulamadigindan bu kadar yapiyoYaniiiiiii benmkide yuz bulsa ben haricinde baska seylere herseye yorumu vardir amaaa ben catcatcatcat oldugum icin hic sikinti yok
Gel sende katil kvde cekistirme sohbetimizr
Bunlar hep bana numara dimiBunlarin hepsi komplooo hepsii
Benim uyku saatim geldi bileBende sizin sayenizde daha oyuncak toplamadim konusmaktanyeni toplucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?