Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

10 dkkk mm eksikkk olmussss
ben sizin taiimdanim ayoll azaltmayacan.

Ben nisanliyken severdim kvdemi evlen gercek yüzü oyle cikar

Kizlar kv deleri cekistirmissinizzz bensiz hemdee

Bnm ki kilo konusunda ilk başta belli etti kendini düğüne kadar zayiflarsin falan dedi şimdi de takik
Ona ne oluyoms sanki siskosunnnnnn
Her fırsatta överim bilirsin aman nazar degmesin kiz iyi olurlarsa kendilerine fesat olurlarsa yine kendilerineben coktan bosverdim umursamaz moda aldim kendimi
Yaniiiiiii benmkide yuz bulsa ben haricinde baska seylere herseye yorumu vardir amaaa ben catcatcatcat oldugum icin hic sikinti yok
Bizimkiler ayrilmiyo yanımızdan sagolsunlar
Onlar neymissss iki kas goz yap bana yolla sen
Ben karışmam kiz geline ama bi ablam bi de kardesim var fena olaraktan onlardan cekebilir biraz
Kizzzzzz gelinee iyi davraninnn keske benim erkek kardesm olsaydi. Iyi anlasrdm kizla ama annem iyiki senin erkek kardesin yok diyo
Ben soz nisan dugun hic bi seyde annemi muhattao etmedm annem hc uzulmedi hep soyler. Anneme diyorm kiz kardesimjn kaynanasi insallah iyidir yoksaaaa benden cekerler diyorm vallada fenasin diyo hahaahahahahahahah
Ben karışırim şahsen geline bi evlensinde kardesim
bak seeeen

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :45

@edan18 canım dünden yazmadgn spor varsa yazıver de liste yarına hazır olsun

Kızlar diyet listesiylr zzayflamanuza desteklicek yağ yakıcı krem önerebilirm

Ahhahah Kiz Allah seni iki kas goz yap yolla diyiihaklisin valla

Ay yok şaka bi yana bende kardeşimi çok sevdigimden gelinlede iyi anlaşirim zaten simdiden tanıştıriyo beğenmediğimi söylüyorum etkilenmiyodur inşallah

Ayy bende oyle bi durum olsa cinnet gecirirdim zaarr ne isi var kiz kuzenin alisverisinde
Kizzz ne kuzeniiiiii paralarimmmmmm taviz vermeeeeeeee
Bilmemmmiiii :) valla benden kaynanamsa gozel yapiyorm esm kabul etti ama benimkiler parte iyi bakiyo kg aldi diyolar hahah
İç çamaşırı almıştım hepsine hediye olarak yarancaz ya salak ben
Ayy snaa kizzz
Annem sağolsun hıc bişeye karışmaz ama nisanlimin annesi alışverişe ciktigimizda ne tesadüf ki o da carsidsymis aradı nerdesin diye aa o da çok yakınmis oraya geldi
benmde annem teyzem gorumcem geldi hatir icin getirdim. Gorumcemle cok tanimiodk birbrmizi baktim oda seciyo bu olsun falan diyooooo aaaaaa bana bi geldiler esime bir dirsekle durttum parte sen begendinmi dedi hayir ya bunlari almicam dedim tek bunun icinmi geldk dedi ebt dedm
Hoop annemler gibi geriye cekildi. ogunden sonra bidahada karisamadi zaten karistirmam bende esimde ama simdi kankiyik

Gel sende katil kvde cekistirme sohbetimizr

Kiz sizde bu enerji nereden geliyor sporlar i dokturmussunuz coluk cocuk yemek pert olmaniz gerekirdi. Benim drdikodu yapcek halim kalmadiii yarin her yerim agriyacak zaten is yerinde sunnetli gibi olcem kesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…